Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 20

Тема: След ъпгрейд rankbadges стане отнета.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Exclamation След ъпгрейд rankbadges стане отнета.

Аз съм сега имат огромни проблеми с моя членове. Тъй като ъпгрейд всеки продължава да загубят допълнително rankbadges. Тези получите е добавен ръчно като допълнителни потребителски групи. Но в момента, Cron работи да актуализира всеки редиците губи ръчно въведени. Това не се случи преди тази актуализация.

Моля съветва!

Благодаря.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравейте. Преди тази актуализация vBET не се е възползвал от групи на всички. vBET4.3.0 версия е записан се счита нестабилна бета версия, така че проблеми с нови functionalisies може да се случи. Извиняваме се за неприятности, ние ще работим за решаването му.

Моля, даде повече информация за rankbadges. Дали е роден Автоматични функционалност или от някаква мода? В кабината случаи - къде да намеря? Кой Cron задача премахва? Има ли засяга други допълнителни потребителски групи и само тези, които са свързани към rankbadges? Дали да се случи, когато Cron задача писти с vBET dissabled?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Това е просто, като по подразбиране Еврофутбол потребителски групи. Звания, и т.н. Не Министерството на отбраната. Аз наистина не разбирам, защо vBET сега използва потребителски групи?

Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) Персонал
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Кой Cron задача премахва? Има ли засяга други допълнителни потребителски групи и само тези, които са свързани към rankbadges? Дали да се случи, когато Cron задача писти с vBET dissabled?

Ако това е Автоматични опцията по подразбиране - моля пишете на настройките, които трябва да зададете, за да го repoduce на моя тест форум? Ако ви го опиша за мен - аз ще се опитам да направи същите резултати като теб.

Благодаря

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Актуализацията на потребителски звания и титли Cron премахва. С vBET с увреждания, че е добре.

Как да се обясни това? hmmmmm

Аз създадох доста допълнителни потребителски групи, и те също получава rankbadge (които са свързани с потребителски групи) Сега изглежда, че когато има повече от една или две допълнителни добавяне на потребителски групи (ръчно) на член, когато Cron работи, е необходимо тези ръчно добавя.

Надявам се, че разбирате.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Това е сега се превръща в огромен проблем за мен. Имам повече от 50 000 членове, и вие трябва да разберете, че аз трябва да ръчно да добавите тези потребителски групи, които са всеки ден на този етап. Няма ли начин за мен ръчно да изключите тази Потребителски групи vBET добавя сега? Аз дори не разбирам защо сте направили това!??

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от Taurus View Post
    Това е просто, като по подразбиране Еврофутбол потребителски групи. Звания, и т.н. Не Министерството на отбраната. Аз наистина не разбирам, защо vBET сега използва потребителски групи?
    Това беше поискано тук: http://www.vbenterprisetranslator.co...each-user.html

Аз разбирам, че е огромен проблем за вас. За да го направи толкова бързо, колкото е възможно, моля, просто ми PM данните си за достъп до Admin CP и FTP. Също така моля да ми кажете точно потребителска група, мога да добавите тук и които точно Cron задача (по име), аз трябва да тичам, за да видите въпрос. Аз ще провери и коригира на място - това ще даде бързи резултати. Аз лично ще се справят с това и го още днес, ако ми изпратите информация достатъчно бързо (за 4-5 повече часа Аз ще бъда на разположение днес, с 1 час обедна почивка). Ако не искате да споделите данните си за достъп, тогава все още имам нужда от информация как да конфигурирате нашия форум тест, за да видите ефекта.

Също така още един въпрос да се разбира въпроса правилно - не е Потребителските групи са отстранени (така потребителска група, изчезват от форума), или просто възлагане на потребителя да потребителска група, изчезва. Така че ще трябва да добавите потребителски групи отново или преотстъпва на потребителя да потребителска група, отново?

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Благодарение Михал. PM изпрати.

Това, което виждам да се вземат далеч от Cron е моя "Legend" и потребителски групи "Екстрийм" / редиците. Аз наистина не знам как да го обясня. Надявам се, че можете да видите на нашия форум. Аз също не съм точно сигурен което Cron. Но всеки ден, след добавянето на тези ръчно, те са си отишли отново. Така че аз съм се познае, тя трябва да бъде Cron актуализиране usertitles и се нарежда.

Благодаря за помощта!

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Както написах в PM - аз проверих всички ежедневни задачи Cron на вашия форум и не намери нищо. В този момент ние не сме в състояние да възпроизведете проблема, така че ние не сме в състояние да работят по него. Също така, както сте написали, наистина doupt, че е vBET въпрос - имате проблем, че само няколко специални потребители губят своята потребителски групи и други не губя един и същ потребителски групи - ако би било нещо, което автоматично най-вероятно ще се отрази на всички потребители с тази потребителска група . Проверих vBET отново код за потребителски групи и открих нищо, какво може да доведе до този проблем. Така че може би то е причинено от някои действия, извършени от тези потребители - моля, обърнете се към тях, има някои общи предприетите действия.

Малко - Аз не вярвам, че е vBET вина, все пак аз съм готов да се провери подробности, когато ни дадете информация как да възпроизведете проблема. Двойна проверка на всички ежедневни задачи, Cron на вашия форум и не намерили нищо. Моля, да ни даде по-подробна информация как да възпроизведете проблема.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

OK, за 2 дни, аз отидох обратно към старите vBET. Нито един проблем в тези 2 дни. Снощи модернизирани, и тази сутрин аз трябваше отново да добавят допълнителни потребителски групи най-малко 10 членове. Тя трябва да има нещо общо с допълнителни vBET потребителски групи, сега също добавя. Така че, моля да ми кажете как да премахнете напълно от vBET Не мога да продължи по този начин. Благодаря.

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •