Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 2 на 2

Тема: PhotoPost проблеми

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Фев 2011

Default PhotoPost проблеми

Този пост съдържа допълнителна информация за предишния пост. Имайте предвид, че вашата система не позволява вграждане на URL адреси - или нещо подобно, и в действителност е много рестриктивно по отношение на командироване или на съобщаването.

Имам проблеми с инсталирането VBet да работи с PhotoPost. Аз се опитах следните инструкции в други мнения, за да не се възползват.

Имам последните изтегляния на Еврофутбол и снимка след Еврофутбол се инсталира в

/ Начало / ... / public_html

PhotoPost е инсталиран в / Начало / ... / public_html / photopost

Това също е един photopost.ValuationEngineer.com, с подобни директории за малки обяви и photopost

Имам копира стила от Еврофутбол PhotoPost и на
    преводи знамена се появяват там. Но когато кликнете върху флаг, тя скача обратно към главния форум с основните преведени форум. Когато се върна в photopost форум не е преведена. Това също е един проблем, ако кликнете в нито подфоруми PhotoPost (или малки обяви или преглед).

Може ли някой да помогне?

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравейте. Камил е отговорен за този раздел. Той е ваканция точно сега.

Аз съм проверка на всички отворени случаи и намерили своя пост, без никакъв отговор. Аз не знам, е решен в другите бивши пишете, PM, или изобщо не. Ето защо аз ви питам за действителното състояние на проблема. Перваза съществува или не? Ако отговорът е "да", моля да се предоставя цялата информация за него (пише за него в някое друго място - това, което е написано там).

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •