Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 3 123 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 30

Тема: Google мейл Внимание: Googlebot е намерил извънредно голям брой URL адреси на вашия сайт

Хибридният изглед

Предишна публикация Previous Post   Next Post Следващ пост
    Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Exclamation Google мейл Внимание: Googlebot е намерил извънредно голям брой URL адреси на вашия сайт

Google мейл Внимание: Googlebot е намерил извънредно голям брой URL адреси на вашия сайт

Получих този имейл (предупреждение) от Googles Webmaster Tools

Моля, обърнете внимание, че аз не Инсталирана vBSEO.

Искам решение за този проблем, преди Google понижава моята страница ранг или ми забрани напълно, ми AdSense приходи вече е намалял наполовина, а на Google Bots са буквално атакувани моя сайт.

Това е втори случай на такъв проблем с vBET описани тук: http://www.vbenterprisetranslator.co...ng-google.html

Аз са изпратени на имейл до всички vBET администратори в PM, както е поискано, не може публично мнение имейла като вас трябва да знае, защото то отива срещу Googles TOS с моя Местни Закони за поверителност като тя ще бъде един сигурен забрана за моя Google сметка Adsense, така дон " питай.

Имам нужда от незабавно решение за този проблем, без по-нататъшно забавяне, то е 3 дни, че съм говорим за това в линка по-горе.

Поздрави

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Мисля, че причината, поради която да даде възможност на всички 52 езика
    Чувствам, че ако ВБЕ езици requst като Аякс като кликнете langages и тънки донесе поддръжка връзки за други езици, може да помогне по този

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от yahoooh View Post
    Мисля, че причината, поради която да даде възможност на всички 52 езика
    Чувствам, че ако ВБЕ езици requst като Аякс като кликнете langages и тънки донесе поддръжка връзки за други езици, може да помогне по този
    Не, това не е причината. Нашите и много други форуми са включени всички езици и е добре. Така че можете да използвате най-много езици, колкото можете. Въпросът е някъде другаде, и в този момент ние знаем, 2 различни причини за това.

Редактирано:
    Сега знаем повече причини Така че, моля ви да отворите собствен конци и да ни дадете вашата поща от Google
    Последната промяна е направена от vBET; 16-01-11 В 21:43.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Dec 2009

получавам същото предупреждение и аз само се активирали 12 езика

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от tavenger5 View Post
    получавам същото предупреждение и аз само се активирали 12 езика
    Hi - моля създайте нова тема за isue с електронната си поща. Имате различни lniks и ние Kow 2 причини на този въпрос. За да помогне, ние трябва да знаем вашия случай. Така че, моля отворете нова тема за него и ние ще ви помогнем

Дата на присъединяване
    Окт 2009

mario06 - Аз съм просто по време на проверка на връзките си. Аз ще ви дам отговор в най-кратки срокове

Моля, обърнете внимание, че както ние описан по-горе - нашият екип е на разположение да започнат да работят по въпроса, когато нови отбелязали пристига под формата на нова тема за въпроса. В противен случай ние не сме в състояние да го управляват и ние информираме нашите клиенти, че той трябва да си отвори нова тема за неговото издаване. Точно както ти направи и сега ние сме в състояние да ви помогне
    Последната промяна е направена от vBET; 16-01-11 В 20:19.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здрасти

Една от причините (ще има и други - все още по време на разследването) на вашия проблем е, че ви позволи да се индексират тези страници като член страници. Тези, които не са свързани и повечето държави-страници са в 99% същото - само се различава от член потребителско име. Така че, когато то било допълнително преведени сте направили 52 пъти повече такива страници, които са почти едни и същи (същото съдържание страници след превод ще даде същото преведени съдържание). Ние официално посъветва да блокирате неподходящите страници от robot.txt - тук ще откриете как да направите това: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178

Моля, обърнете внимание, че това ще направи тези страници изчезват форма Google индекса и това е добре за вашето SEO, тъй като Google ще видите и индекс само съответните страници с подходящо съдържание.

Също така, както виждам, сте направили промени, тъй като Google генерира този имейл, защото, както виждам, че блокира-страници за гости. Това се решава тази част на издаване. Все пак, ако искате гост държавите-страници, но Google не го индекс - просто използвайте robots.txt за това

Виждам, че има и връзки за архив и конци - Отивам да анализира това точно сега

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравейте отново

Аз мисля, че знам какво може да бъде друга причина - като аз търся знамена връзки, изобщо няма връзка без език = ... Моля кажете какво е език по подразбиране форум - за тази връзка език трябва да бъде без език =, защото сега всяка страница, която са повторили за Google. Веднъж за нормално URL и втори път с език = YOUR_DEFAULT_LANGUAGE.

Също така моля уведомете ли промени нашия шаблон име vbenterprisetranslator_flag? Ние трябва да знаем, е vBET бъг или генерирани от клиента промяна.

На причина мисля може да бъде също не може да го проверите сега, но ние вече са TODO задача, което ще позволи да го проверите в бъдеще, която току-що почистени кеш и там е проблем с връзката Google - в този случай страници генерират без съдържание ( защото преводът не се получават) и буквално съдържание е една и съща за всички преводи. Но такива неща, ако се случи, са временни и ако не са блокирани от Google тези изчезва - това са въпроси между Вас и Google сървър и vBET може да направи нищо с това. Аз не казвам, че това е причина. Мисля, че това може да бъде. Тъй като търся сега върху линковете, дадени от Google, аз не виждам описан проблем на всички. Така че това би могло да бъде.

И все пак - моля, отговори на въпроси за език и шаблон по подразбиране.

Виждам още едно нещо – преведените ви архивни страници за подфоруми не работят и дават празни резултати. Основните и пощенските страници са ОК. За архивните подфорумни страници има грешка. Това също прави много връзки към едно и също съдържание – празно съдържание и това също може да бъде причината, поради която Google ви е написал това. Моля, кажете коя версия на vB използвате? Поддържа се 3.8 или някои по-ниски - както си спомням, такова нещо се случва на 3.6 поради vB бъг. Ако не се поддържа версия и vB бъг – ще намеря нишка за това и силно препоръчвам да пиша на екипа на vB за решаването на този бъг. За съжаление очаквам, че те няма да направят това, тъй като вече не се поддържа версия. Но – първо моля, кажете коя версия използвате, така че няма да имам повече думи и вашето време за спекулации

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Единственото нещо, което е бил изключен, е на италиански език (аз го включен), тъй като той е роден език на форума не мисля, че това значение, така или иначе бях добре, тъй като преди една година, така че какво се сега?

Ето един пример (вашия сайт) на това, което имам предвид, когато казвам, ефективни индексирани мнения.

Преди vBET (ефективен форум, индексирани статистика):

След vBET (не ефективен форум, индексирани статистика):

Това, което аз се опитвам да кажа е, че 52x език, преведени мнения сега се счита за дубликат мнения от Google. Електронната поща е самостоятелно обяснителни

В собствените си думи, когато казвам бот атака, искам да кажа, когато имате 300 Google ботове, в същото време силно обхождането на вашия сайт хранене и разкъсване на вашата лента, RAM и CPU и причиняване на форум сергии. И те го пише в писмото си по-долу в по-професионален начин, но смисълът е един и същ.

Официален Google Email:
    Googlebot възникнали проблеми при обхождането на вашия сайт http://mysite.com/.
    Googlebot се натъкнали на изключително голям брой връзки на вашия сайт. Това може да означава проблем с URL структура на вашия сайт. Googlebot може ненужно да се пълзи голям брой различни URL адреси, които сочат идентично или подобно съдържание, или пълзи части на вашия сайт, които не са предназначени да бъдат обходени от Googlebot. В резултат на Googlebot може да изразходва много по-голяма пропускателна способност, отколкото е необходимо, или може да бъде в състояние да индексира напълно цялото съдържание на сайта си.

Четохте ли какво подкрепата екип на Google ми написа? -> В общи линии, това съобщение се показва, когато откриваме един сравнително голям брой URL адреси за вашия сайт.

Вие сте написали всичко и нищо, защото аз не разбирам английския си, просто ми даде определят в прости стъпки, като;
    1. Направете това
    2. Знаеш, че
    3. И това
    др.

Поздрави
    Последната промяна е направена от mario06; 17-01-11 В 22:44.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от mario06 View Post
    Единственото нещо, което е бил изключен, е на италиански език (аз го включен), тъй като той е роден език на форума не мисля, че това значение, така или иначе бях добре, тъй като преди една година, така че какво се сега?
    Това е просто съвет от нашия екип, че без този флаг потребители не са в състояние да се върне към оригиналния език, когато кликнат върху някои флаг. Така че е разумно да се запази флаг за вашия език по подразбиране

Ето един пример (вашия сайт) на това, което имам предвид, когато казвам, ефективни индексирани мнения.

Преди vBET (ефективен форум, индексирани статистика):

След vBET (не ефективен форум, индексирани статистика):

Това, което аз се опитвам да кажа е, че 52x език, преведени мнения сега се счита за дубликат мнения от Google. Електронната поща е самостоятелно обяснителни
    Това е НЕ вярно. Имате проблеми с вашия форум. Те смятат че нарушавате Архив - и повечето връзки, имаш от Google в имейл са за архив. Напълно игнорирани нашата подкрепа - Вие не отговори на въпроси за версия и да кажеш какво мислите и какво не е вярно. Ако искате да решите вашия проблем моля угар нашата поддръжка съвети. Ние ви попита за вашата версия на vB, защото са нарушили архив. Има тя поддържа 3.8 или някои не поддържа версия? Ние знаем, че архива е счупен в 3.6 заради vBulletin бъг. Това ви дава хиляди не работни връзки - и имаш от Google имейл за грешен връзки. Вместо слушат нашата подкрепа и сътрудничество ви държа казва някои нелепо идея и мисля, че е важно да го пуснат в червено.
    Каква е вашата цел тук? Вие искате нашата подкрепа за решаване на проблема ви, или вие сте просто се опитва да изплаши другите? Защото, ако искате да се реши този проблем, моля, си сътрудничат с нашата подкрепа.

Също така за образа, който ви даде - това е неправилно тълкуване. Google не се грижи за броя на длъжностите, показани във форума. И това не може да се грижи за него. Това е така, защото Google индексира всички страници, които не са блокирани! На форум в който имат държавите-страници, групи, блата може би, албуми и така нататък ... и така нататък ... Също форум може да има много други плъгини, което създава допълнителни страници (като аркада).
    Така че, моля, приемете, че са погрешни. Google не смятат преведена съдържание като дублиране. Вие имат проблем със свой собствен форум и ние открихме области от възможните причини. Така че, моля - лопатар нашите инструкции / въпроси. В противен случай това може да бъдат маркирани, както е решен, тъй като изглежда не се интересуват с нашата подкрепа, просто искал да повторя това, което погрешно смятате, - ние вече чете това - там не е никаква нужда да го повторя отново. Това не е вярно. Моля, се фокусира върху решаването на проблема ви, ако искате той да бъде решен. Моля, отговорете на въпроса и да се внимание на вашия архив.

Официален Google Email:
    Googlebot възникнали проблеми при обхождането на вашия сайт http://mysite.com/.
    Googlebot се натъкнали на изключително голям брой връзки на вашия сайт. Това може да означава проблем с URL структура на вашия сайт. Googlebot може ненужно да се пълзи голям брой различни URL адреси, които сочат идентично или подобно съдържание, или пълзи части на вашия сайт, които не са предназначени да бъдат обходени от Googlebot. В резултат на Googlebot може да изразходва много по-голяма пропускателна способност, отколкото е необходимо, или може да бъде в състояние да индексира напълно цялото съдържание на сайта си.
    Точно така! ИМАТЕ ГРЕШКА СТРУКТУРА! ИМАТЕ ГРЕШКА СЪДЪРЖАНИЕ! и ние ви го е написал в самото начало (http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846) - Имате разбил архив, където хиляди не работни връзки! Така че, моля да започнете да използвате нашата подкрепа, която сте поискали вместо да се опитва да плаши нашите потребители. Какво се очаква от нас, когато ви помоля за подкрепа и го игнорират?

Вие сте написали всичко и нищо, защото аз не разбирам английския си, просто ми даде определят в прости стъпки, като;
    1. Направете това
    2. Знаеш, че
    3. И това
    др.

Поздрави
    Тук имаш точна информация, че трябва да блокирате държавите-страници и как да направите това:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6845

Тук ще има информация, че вашият архив е разбил, въпрос за вашата версия на Еврофутбол и какво да направя, ако не е поддържана версия:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6846
    Това е много точни инструкции - моля, кажете коя версия на Еврофутбол използвате.

И тук има информация, че издавам не трябва да правят нещо с мнения, които са много кратко (само 1 изречение), защото това е въпрос на съдържанието, а не на vBET. Когато съдържанието ще получите по-дълго (потребителите ще получат отговори) тези страници със съдържание ще бъде вече не подобни:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post6847

И така:
    1. Дръжте вашата държава-страници, блокирани в начин, както го направи наскоро (само за регистрирани потребители) или от robots.txt, както е описано тук: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1178
    2. Проверете в Webmaster Tools ви "3 посещения за гости" Министерството на отбраната е Google спаси - проверете как Google видите вашия форум, чрез даване на URL адрес на някои нишка. Проверете няколко пъти (не мога да кажа е, че Google ще използва същия IP адрес за всяка проверка). По този начин ще бъде наистина сигурен, че на мода е освен за роботи.
    3. Вие имате счупени архив - моля, кажете коя версия на Еврофутбол използвате?
    4. За кратко теми можете да дам само някои по-дълъг отговори там (разбира се) или просто да го пазят като се надява, че хората ще отговори на тези теми.

PS.
    Моля моите извинения за края на отговор. Бях на делегацията и Камил е казал да остави този въпрос за мен. Така че след като отново съжалявам
    Последната промяна е направена от vBET; 20-01-11 В 19:47.

Страницата 1 на 3 123 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •