Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 3 на 3

Тема: Въпроси, преди да закупят VBET версия 3.x

Забранен
    Дата на присъединяване
    Нов 2010

Default Въпроси, преди да закупят VBET версия 3.x

1) Току-що инсталирах безплатния продукт, след като следвах продуктовата ви нишка в vb.org за дълго време. Но ми е неудобно да имам линка обратно към сайта ви в долната част. Колко трябва да даря, за да премахна връзката в безплатната версия? Ако не искате да споделите този детайл тук, PM мен.

2) Аз съм с версия 3.8.x на Еврофутбол и не планира да ъпгрейд в близко бъдеще. Разбирам, че трябва да инсталирате версия на VBET 3.x.
    Колко дълго смятате да подкрепят тази версия?

3) форума ми е на английски език. Когато посетител от чужда държава (например Русия) посещава руската преведена страница, не viewcount повишение на нишката?

Между другото, малайски флаг не е наред. Може би искате да я промените.

Благодаря

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

1) Дарение е дарение. Така че в безплатната версия, можете да дарите всякаква сума. След дарение, ние ще ви отговорим с инструкции.

2) № Трябва да инсталирате vBET 2.3.x версия. Това е свободна. vBET 3.x се заплаща. И ние ще го подкрепят за дълго време - много на нашите клиенти все още се използва Еврофутбол 3.

3) Да, тя ще. За Еврофутбол това ще бъде просто нормална възраст поколение. vBET превежда след Еврофутбол завърши страница поколение.

За малайски флаг - ние ще го проверите - благодаря за предизвестие

Насладете се vBET!

Забранен
    Дата на присъединяване
    Нов 2010

Информация за флаг се потвърждава (вж. това тема)

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •