Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 15

Тема: След инсталацията имам празна страница

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2010

Default След инсталацията имам празна страница

Прочетох внимателно и следват всички инструкции, но след инсталацията имам празна страница. Нещо не е наред, но аз не знам.

Vbseo интеграция на първо място. Качено на всички файлове и инсталиран плъгин. Сега не мога да получите достъп до всички страници, дори ми admincp.

Преконфигурира ми vbseo файлове и заличават всички качени файлове vbet. Не можех да деинсталирате на vbet плъгин от моя admincp. Мога да видите vbet файлове база данни от моя панел Plesk.

Какво мога да направя сега? Имам нужда от вашата спешна помощ.
    Последната промяна е направена от beaconsfield; 02-10-10 В 19:32.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2010

Аз с увреждания, всички плъгин куки на първо място. Аз изтрити файлове vbet база данни, защото не можех да изтриете нормален начин (деинсталирате от admincp) Деинсталирах vbseo приставка и я преинсталира. Форум ми изглежда ОК ".

Все още имам vbet опции върху администратор ми контролния панел.

Аз съм сигурен, че следвате всички инструкции, както трябва да бъде. (Може да греша)

Мисля, че имам CPU или някои липсващи файлове (curv нещо такова) на моя сървър.

Мисля, че няма техническа поддръжка. Късно подкрепа е пълна глупост.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2010

Аз попитах моя сървър неща. Моят сървър вече CURL и ICONV. Какъв е проблемът?

В същото време аз използвам потребителски стил на Еврофутбол. Може да бъде проблем?
    Последната промяна е направена от beaconsfield; 02-10-10 В 22:02.

Michał Podbielski (vBET персонала)
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Аз съм на него сега. Аз ще дам пълен отговор в минута.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Потребителски шаблон не трябва да бъде проблем. Също така да преинсталирате vBSEO е необходимо. Ако такова нещо се случва по време на следващата vBET инсталирате, моля, просто заместват променени файлове vBSEO с първоначалното им съдържание (от пакета vBSEO).

Не мога да кажа какво точно се е объркало. Тя може и да греша vBSEO интеграция или нещо друго.

Моля, да инсталирате отново. Този път да проверите как форум се държи след всяка стъпка (така че ние ще знаем какво е въпросът vBET или vBSEO интеграция). Ако не успее по една стъпка - не ходят на следващата. И така:
    1. Made vBET инсталация и необходимата конфигурация (не, SEO връзки, все още, не се променят други възможности - само необходимите неща). Check форум е работа. Check прави превод работи. Ако вашият форум не работи - да изключи vBET и да споделите с нас. Ако Admin CP не работи - забранете куки в световен мащаб, тогава забранете vBET и да даде възможност на куки в световен мащаб. Също така да споделите с нас.
    2. Задайте Бързи връзки опция и добавете vBET Htaccess правила. Check форум и преводи работят.
    3. Изработени vBSEO интеграция. Check форум и преводи работят.
    4. Промяна vBET варианти както вие искате (може би имате проблем с някои специфични конфигурация). Check форум и преводи работят.

Както написах, в този момент не мога да кажа какво се е объркало. Но ако угарите нашите инструкции и кажете кога се счупи, ще можем да помогнем повече. Също така - ако това е някаква погрешна интеграция (SEO връзки или vBSEO - така стъпки 2 или 3) и сега ще бъде направено правилно, тогава проблемът се решава. Нуждаем се от повече от вашата обратна връзка тук

Също така моля, вижте това: http://www.vbenterprisetranslator.co...faq.html # post8
    Последната промяна е направена от vBET; 03-10-10 В 01:04.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2010

Аз отивам стъпка по стъпка, както ти каза за мен.

Аз използвам vbseo 3.5.2. По време на интеграция на vbseo:

vbseo / включва / functions_vbseo_createurl.php

Търсене:
    $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ TTL);

Заменете го с този код:
    $ Vbseo_gcache_thread ['seotitle'] = vbet_vbseo_filter_replace_text ($ TTL);

Ако заменя този код, аз имам празна страница. Направих три пъти всички са едни и същи. Чакам отговора си.
    Последната промяна е направена от beaconsfield; 03-10-10 В 08:47.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Както разбирам, когато мине 2-ри етап, така че имате подходящи промени инча файла Htaccess. Моля да ни даде цялото съдържание на файла Htaccess - може би се използват погрешно правила (за форуми без vBSEO), или тези, които са в грешното място - ние ще го проверите. Ако те са ОК. Ние ще ви помоля за достъп детайли, за да проверите и единствено за вас на място.

Също така моля, имайте предвид, че ние не проверите vBET с vBSEO 3.5.2 все още. Ние ще го инсталирате на нашите утре тест например и проверка за въпроси. Така че, ако това ще бъде нещо обичайно, ще дадем решение без достъп детайли. Ако от наша страна, че ще работи - ние ще ви помолим за достъп детайли.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2010

Първо започнах интеграция на vbseo, според вашето ръководство. Аз съм в третата стъпка от интеграцията.

"ЗАБЕЛЕЖКА: ако използвате vBSEO моля, отидете първо към интегриране vBSEO раздел В противен случай, след качването на vBET файлове, няма да бъде в състояние да използва форум (дори Admin CP), докато сте направили vBSEO Integraiton."

Аз не се променя. Htaccess файл

# Коментар следния ред (добавете "#" в началото)
    #, За да забраните mod_rewrite функции.
    # Моля, обърнете внимание: Вие все още трябва да изключите рана в
    # Контролния панел vBSEO да спре URL пренаписва.
    RewriteEngine На

# Някои сървъри изискват Rewritebase директивата да бъде
    # Поддръжка (премахнете "#" в началото, за да активирате)
    # Моля, обърнете внимание: когато е активирана, трябва да включва пътя
    #, За да ви главната папка VB (т.е. RewriteBase / форуми /)
    # RewriteBase /

# RewriteCond% {HTTP_HOST} ^ WWW \\. Mydomain \\. COM
    # RewriteRule (.*) http://www.mydomain.com/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML | ...? TXT) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php карта на сайта = $ 1 [L]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (Admincp / | modcp / | Cron | vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^ ((архив /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}!-F
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME}! Г
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (Admincp | modcp | clientscript | cpstyles | изображения) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
    Последната промяна е направена от beaconsfield; 03-10-10 В 18:13.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Така че това е проблем. Съжаляваме - там е малък, но в инструкциите за инсталиране. Ние променихме интеграция, така че вече това не е подходящ начин. Ние ще я коригират в нашия файла Readme (ние го премахнат от vBET4.x Readme, но забравил да го отстрани от vBET3.x) - съжалявам за беда.

Все пак аз ви даде точните инструкции какво да правите и не сте лопатар. Ние не ще бъде в състояние да ви помогне, ако не използвате нашата помощ. Моля само лопатар точно инструкциите, която дадох на вас и след това, ако все още ще има всеки въпрос, пише за него. Така че връщане стъпка 3 и направи първата стъпка 1 и 2. Написах много ясно, че можете да отидете на следващата, само след проверка се работи с действителното:
    Този път да проверите как форум се държи след всяка стъпка (така че ние ще знаем какво е въпросът vBET или vBSEO интеграция). Ако не успее по една стъпка - не ходят на следващата.
    Последната промяна е направена от vBET; 03-10-10 В 17:57.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Окт 2010

Направих стъпка 1 и стъпка 2 на интеграция. Аз съм след ви ме четат инструкциите.

Моля променете четете ми файла. Аз ще го чакам.
    Последната промяна е направена от beaconsfield; 03-10-10 В 18:02.

Страницата 1 на 2 12 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •