Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 8 на 8

Тема: Публикациите не са преведени.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Default Публикациите не са преведени.

Дори когато членовете им по подразбиране езици, тя не е преведено в пунктовете. Нищо, само оригиналния чужд език.
    Когато аз се увийте език тагове около текста ръчно работи.

Какво не е наред?

Благодаря

Michał Podbielski (vBET персонала)
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Каква стратегия ще използвате, за да се определи съобщение език? Моля, отидете на опции vBET Google и го проверете.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Току-що осъзнах, че това е съвместимостта въпрос. Изглежда, че това [New Version 03.01.2010] MARCO1 Скрий всички групи разрешение - Съобщения Manager - vBulletin.org форум Министерството на отбраната има ефект върху vBET. Когато аз правя неспособен то, vBET работи добре отново. Знаете ли на нещо, което да я коригирате може би?

Благодаря!

EDIT: Какво искаш да кажеш? Отнасящи се до "Google Език Detection"??
    Това се определя като "Винаги се доверявай на потребител"

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Ако имате винаги доверието на потребителите, а след това това трябва да се opaqued според потребител настройката по подразбиране.

Радвам се че сте намерили причината. Това е проблем някои интеграция. Ние не знам сега какво точно е отговорен за това. vBET прави непрозрачна, с помощта на кука newpost_process -Проверете дали MARCO1 плъгин го използва твърде. Ако да - моля опитайте се да промените реда на изпълнение, така че той изпълнява преди/след vBET - просто го правят срещу действителен един. Тя може да бъде достатъчно - ако не ние ще търсят други решения.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

MARCO1 не използва този плъгин.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

OK така. Моля информация PM достъп за Admin CP и FTP. Аз ще провери на място и да се търси решение. Можете да се свържете с автор на МО за съвети, ако не искате да изпратите детайли за достъп. Автор на Министерството на отбраната винаги знае най-добре как работи.

Също така - моля проверете отново, за да се уверите, Министерството на отбраната наистина влияние vBET opaquing процес.

Senior Member
    Дата на присъединяване
    Май 2010 г.

Благодарение Михал. Аз съм продукт на MARCO1 на хората с увреждания за сега. Той също така не се прави това, което искам да направя. Така че, ако мога да получа го да работи правилно, аз ще го активирате отново, и ние може да предприеме по-нататъшни. Благодарим Ви!

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Както разбирам, в този момент не се нуждаят от повече подкрепа в този въпрос и той може да бъде затворен. Ако не - моля, дайте повече информация

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •