Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 9 на 9

Тема: Ох не. VB 4.0.5 инсталиране Gone Bad

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Default Ох не. VB 4.0.5 инсталиране Gone Bad

Здравейте, аз инсталиран vBET и последвано посоки възможно най-доброто, на което можех. Някои от тях са трудни за разбиране. Редактирах functions_vbseo_createurl.php и functions_vbseo_url.php
    Аз използвам VBSEO и аз редактирах. Htaccess файл, използвайки Тази страница най-доброто, което можех да с направления. И сега сайта ми е празна бяла страница. Погледнах във вашия район Въпроси и отговори за 2 часа тази вечер. Моят сайт е в папка на главния сайт.
    Например: mainsite / форум
    Така че аз добавя URL моя форум, но сайта ми е празна бяла страница. Всяка помощ оценявам. Целият ми сайт е ...

Благодаря
    Купих пълната версия

Michał Podbielski (vBET персонала)
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Ако имате празна страница, трябва да проверите, да имате инсталирани подходящи libriaries. Трябва да имате инсталиран CURL и ICONV.
    Вижте тук за подробности:
    http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1536

Моля за междувременно просто vBulledin dissabled и коментар vBET Htaccess правила, така че вашия форум ще работи. Също така моля да ни изпратите реалните ви пълното съдържание на файла Htaccess - ние ще провери вашите правила. И най-вероятно просто не са подходящи libriaries.

Има и един по-подробно бланката причина - ако вашата страница се зарежда и товарене и натоварване - тогава трябва да проверите имате ли връзка с Google. Понякога сървъри са блокира изходящите искания - моля, имайте предвид, че vBET изисква да бъде позволено на изходящи искания за Google - Google прави преводи. Можете да проверите го използвате този намеци: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Здравейте, благодаря ви за съвети!! Направих Google проверка и резултатите не е>
    Стартиране превод тест
    Резултати от изпитването: {": {" translatedText ":" powitanie "}" responseDetails ": NULL," responseStatus ": 200}
    Тест грешка:

Така че всичко е добро там. Мога да вляза в страницата за администриране Cpanel

CURL и ICONV е инсталиран! Аз съм все още са объркани

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Открих, че заменя код в functions_vbseo_url.php и аз трябва да добавя код пред него. Така че аз определя това. Но сайта все още не работи. Това е празен. Какво например файла е не качите папка? Аз не виждам един пример. Htaccess файл.
    Последната промяна е направена от El Caballo; 21-09-10 В 14:20.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Сега мога да видя моята седя и да я е изключил. Знам, че не е 24 / 7 поддръжка. Но тези момчета просто отговор за един час на ден? За $ 90 добавят, инструкции са ОК. Но трудно трудно трудно да се разбере

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравейте. Видях предишни съобщения и описаното от Вас по следващите стъпки, вие fallowed - вашето описание ми каза, че все още в ход. Съжаляваме - не разберете, че сте се питат за повече помощ.

На първо място - да имате сега с увреждания vBET, коментира vBET Htaccess файлове и отстранения код vBET интеграция от vBSEO?
    Ако отговорът е да, така и на вашия форум все още е разбил тогава не е vBET вина. Тя не може да бъде vBET грешка, ако vBET не работи.
    В такъв случай, моля уверете се, че работят върху оригиналните файлове vBSEO отново (т.е. копие тези 2 се промени отново от пакет vBSEO).

Така че това е първата стъпка - да направите вашия форум отново.

Следващото е - направи план vBET. Първо - да се даде възможност и за тестове, връзки към език? тип - това не изисква никакви Htaccess промени. Преминаване към следващата стъпка, само когато преводи работят.

Next - промяна на връзки SEO и редактирате Htaccess файл. Пример за правилата са включени в пакет vBET, но моля, прочетете внимателно описанието под връзка в vBET опции - трябва да променят правилата, ако вашия форум използва в URL. Преминаване към следващата стъпка, само когато преводи работят.

Интегриране на vBET с vBSEO според интеграция инструкциите, дадени в ReadMe.html файла.

Моля, направете го стъпка по стъпка. Започнете с изключване на vBET напълно. Кажете коя стъпка прави проблем и този проблем е на път.
    Последната промяна е направена от vBET; 21-09-10 В 22:43.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Здравейте, аз деинсталиран цялото нещо и да се премахват код vBET интеграция от vBSEO. PM'ed за да можете да го инсталирате, просто не е нужно време, за да тествате различни настройки на този. Просто се нуждаят от работна vBET. Може ли някой да ми изпратите или PM ми какво трябва да дадем на вас, за да можете да инсталирате?

Благодаря
    Съжалявам за разликата във времето.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Вече изпрати в PM. Защото сте купили инсталация на услуги и ние ще се погрижим за вашата инсталация съм затваряне тази тема.

Junior Member
    Дата на присъединяване
    Сеп 2010

Благодаря

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •