Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Страницата 1 на 3 123 ПоследенLast
Резултати 1 за 10 на 28

Тема: Тест: Този текст е написан на френски

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Default Тест: Този текст е написан на френски

Ce texte est écrit EN français et JE devrais ле voir Anglais.

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Je répète:

Ce texte est écrit EN français et JE devrais ле voir Anglais.

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Защо продължавам да видите текста на френски език по-горе, когато моя форум език е настроен на английски език тук в този форум? Аз трябва да видите текста на английски език с малки знамена не?
    Последната промяна е направена от Cybershaolin; 14-11-09 В 18:10. Причина: Печатна грешка

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Що се отнася до въпроса ми, това е повече, за да знаят, ако BBCodes могат да се добавят автоматично или не? Имам проблем да се разбере концепцията. Забелязах, в друга тема, която казваха, че BBCodes могат да бъдат добавени ръчно или автоматично. Така че, автоматично не означава, че трябва да са видели малко знамена в пост # 1 и # 2? Аз не го съжалявам и прочетох публикацията си тук: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    Последната промяна е направена от Cybershaolin; 14-11-09 В 19:42.

Michał Podbielski (vBET персонала) vBET's Avatar
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от Cybershaolin View Post
    Защо продължавам да видите текста на френски език по-горе, когато моя форум език е настроен на английски език тук в този форум? Аз трябва да видите текста на английски език с малки знамена не?
    Защото ти не кажа, че е на френски Тук можете бързо и лесно ръководство как да направите това: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    С няколко думи - можете да настроите езика по подразбиране в Лични CP, или ръчно да се опише съобщение от lang BBCode

Ако искате, можете дори може да редактирате вашите предишни съобщения и добавете там това BBCode, и магията ще се случи

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Що се отнася до въпроса ми, това е повече, за да знаят, ако BBCodes могат да се добавят автоматично или не? Имам проблем да се разбере концепцията. Забелязах, в друга тема, която казваха, че BBCodes могат да бъдат добавени ръчно или автоматично. Така че, автоматично не означава, че трябва да са видели малко знамена в пост # 1 и # 2? Аз не го съжалявам и прочетох публикацията си тук: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    Lang BBCode автоматично се добавя в съответствие с език на потребителя по подразбиране. Ако не е, или е същото като език на форума, а след това нищо не е настроен.

Google има възможност да се признае език, според съобщение, но поради изпълнение причина ние не правим това - и ние не разследва тази функция в Google. Ако мислите, че биха могли да бъдат от полза, тогава моля пишете за това тук Feature Requests - Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) - Ние винаги може да добавите такава функция, с възможност да изключите и
    Последната промяна е направена от vBET; 14-11-09 В 23:52.

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Lang BBCode автоматично се добавя в съответствие с език на потребителя по подразбиране. Ако не е, или е същото като език на форума, а след това нищо не е настроен.
    Но това е проблем.

OK вижте, тук, на свой собствен форум, език ми е на английски ... така ми текст в Публикации # 1 и # 2 (е на френски език) са различни от езика на форума (в моя userCP). Така че, защо ми е текстът все още на френски? Да кажа, че трябва ръчно да добавите BBcode? Тогава, ако това е случая, защо говориш за BBcode се добавят автоматично?

Аз може да не го разбирам правилно, но аз отидох до връзката, която имаме предвид и това е начина, по който аз го. Помислих си, това се управлява автоматично, без да се налага да напишете BBcode себе си.

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Но това е проблем.

OK вижте, тук, на свой собствен форум, език ми е на английски ... така ми текст в Публикации # 1 и # 2 (е на френски език) са различни от езика на форума (в моя userCP). Така че, защо ми е текстът все още на френски? Да кажа, че трябва ръчно да добавите BBcode? Тогава, ако това е случая, защо говориш за BBcode се добавят автоматично?

Аз може да не го разбирам правилно, но аз отидох до връзката, която имаме предвид и това е начина, по който аз го. Помислих си, това се управлява автоматично, без да се налага да напишете BBcode себе си.
    Да си мнения # 1 и # 2 са на френски, но ви казах, системата, която е на английски език. Това е защо не е преведен.

Имаш 2 начина за работа с послания на различни езици.
    1-во се поставя във вашия потребителски език CP по подразбиране за вашия профил. В този случай vBET ще приемем, че вашите съобщения се на този език и ще добави Lang BBCode автоматично. Все още имате възможност да кажа vBET да не правя това заради определено съобщение (на всеки редактор за ново съобщение ще се появи допълнителна опция, за да добавите BBCodes или не - по подразбиране Да).
    2-ри е да го добавите ръчно.

Вие сте объркани, защото на други статия, моля отново внимателно да прочетете е писано:
    "автоматично марки съобщение на потребител, които да определят техните подразбиране език, различен от езика на форум по подразбиране"

Ако смятате, че някоя част е ясно, моля, точка и ние ще я коригираме, за да направи по-ясни

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Text automatically translated from: French to: Bulgarian
    Translated text
    Това е още един тест на френски език.
    Original text

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Quote Първоначално публикувано от vBET View Post
    Да си мнения # 1 и # 2 са на френски, но ви казах, системата, която е на английски език. Това е защо не е преведен.
    Ahhhhh! Сега имам го високо и ясно. Това е част, не разбирах. Сега смених език за френски Usercp и пише още едно тестово съобщение в френски. Тя работи перфектно тук. Благодаря, че отделихте време, за да го да ми обясни по прост начин.

Но на моя собствен форум, език на моя форум е френски, аз също избор, както ви каза ми UserCP на френски, а аз се опитах да пише съобщения на арабски и италиански. Резултатът показа, на арабски език и италиански език, без превод на нещо. Това е, защо аз все още не разбирам. Това изглежда не се работи на моя форум.

Също така, кажи ми: език Адон (виж скрийншот) за BBCode (изберат да не или), когато ние съставите съобщение и в бърз отговор, както е тази Адон във версия 3.1.2, защото аз все още не е ъпгрейд все още и аз не да го има в точка 3.1.1?
    Последната промяна е направена от Cybershaolin; 15-11-09 В 20:13.

Страницата 1 на 3 123 ПоследенLast

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •