Ce texte est écrit EN français et JE devrais ле voir Anglais.
Je répète:
Защо продължавам да видите текста на френски език по-горе, когато моя форум език е настроен на английски език тук в този форум? Аз трябва да видите текста на английски език с малки знамена не?
Последната промяна е направена от Cybershaolin; 14-11-09 В 18:10. Причина: Печатна грешка
Що се отнася до въпроса ми, това е повече, за да знаят, ако BBCodes могат да се добавят автоматично или не? Имам проблем да се разбере концепцията. Забелязах, в друга тема, която казваха, че BBCodes могат да бъдат добавени ръчно или автоматично. Така че, автоматично не означава, че трябва да са видели малко знамена в пост # 1 и # 2? Аз не го съжалявам и прочетох публикацията си тук: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
Последната промяна е направена от Cybershaolin; 14-11-09 В 19:42.
Защото ти не кажа, че е на френскиТук можете бързо и лесно ръководство как да направите това: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
С няколко думи - можете да настроите езика по подразбиране в Лични CP, или ръчно да се опише съобщение от lang BBCode
Ако искате, можете дори може да редактирате вашите предишни съобщения и добавете там това BBCode, и магията ще се случи![]()
Lang BBCode автоматично се добавя в съответствие с език на потребителя по подразбиране. Ако не е, или е същото като език на форума, а след това нищо не е настроен.
Google има възможност да се признае език, според съобщение, но поради изпълнение причина ние не правим това - и ние не разследва тази функция в Google. Ако мислите, че биха могли да бъдат от полза, тогава моля пишете за това тук Feature Requests - Еврофутбол Enterprise Преводач (vBET) - Ние винаги може да добавите такава функция, с възможност да изключите и![]()
Последната промяна е направена от vBET; 14-11-09 В 23:52.
Но това е проблем.
OK вижте, тук, на свой собствен форум, език ми е на английски ... така ми текст в Публикации # 1 и # 2 (е на френски език) са различни от езика на форума (в моя userCP). Така че, защо ми е текстът все още на френски? Да кажа, че трябва ръчно да добавите BBcode? Тогава, ако това е случая, защо говориш за BBcode се добавят автоматично?
Аз може да не го разбирам правилно, но аз отидох до връзката, която имаме предвид и това е начина, по който аз го. Помислих си, това се управлява автоматично, без да се налага да напишете BBcode себе си.
Да си мнения # 1 и # 2 са на френски, но ви казах, системата, която е на английски език. Това е защо не е преведен.
Имаш 2 начина за работа с послания на различни езици.
1-во се поставя във вашия потребителски език CP по подразбиране за вашия профил. В този случай vBET ще приемем, че вашите съобщения се на този език и ще добави Lang BBCode автоматично. Все още имате възможност да кажа vBET да не правя това заради определено съобщение (на всеки редактор за ново съобщение ще се появи допълнителна опция, за да добавите BBCodes или не - по подразбиране Да).
2-ри е да го добавите ръчно.
Вие сте объркани, защото на други статия, моля отново внимателно да прочетете е писано:
"автоматично марки съобщение на потребител, които да определят техните подразбиране език, различен от езика на форум по подразбиране"
Ако смятате, че някоя част е ясно, моля, точка и ние ще я коригираме, за да направи по-ясни![]()
Ahhhhh! Сега имам го високо и ясно. Това е част, не разбирах. Сега смених език за френски Usercp и пише още едно тестово съобщение в френски. Тя работи перфектно тук. Благодаря, че отделихте време, за да го да ми обясни по прост начин.
Но на моя собствен форум, език на моя форум е френски, аз също избор, както ви каза ми UserCP на френски, а аз се опитах да пише съобщения на арабски и италиански. Резултатът показа, на арабски език и италиански език, без превод на нещо. Това е, защо аз все още не разбирам. Това изглежда не се работи на моя форум.
Също така, кажи ми: език Адон (виж скрийншот) за BBCode (изберат да не или), когато ние съставите съобщение и в бърз отговор, както е тази Адон във версия 3.1.2, защото аз все още не е ъпгрейд все още и аз не да го има в точка 3.1.1?
Последната промяна е направена от Cybershaolin; 15-11-09 В 20:13.