Важно: Тази страница използва бисквитки (cookies). Използването на този уеб сайт без изключване бисквитки в браузъра, означава, че сте съгласни, за да го използвате.
Купи сега! Характеристики Downloads

Спечелете с нас!

Ако искате да започнете да печелите пари с vBET присъединяване към Партньорска програма.
Резултати 1 за 6 на 6

Тема: Брандинг Free купени, но все още текст кредити в долния

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Exclamation Брандинг Free купени, но все още текст кредити в долния

Здрасти

Купих брандирането свободен лиценз, но все още кредитните текст е в долния им край.
    Само кредитни връзка е отстранен.

Брандинг безплатно означава, че няма споменаване на продукт, това е, което си купих.

Как мога да го премахна?

И да, това трябва да бъде стандартна опция.
    Вие не може да продаде брандинг безплатно и след това марка Заболелите и се очаква потребителите да редактират файлове всеки път, когато има ъпгрейд!

Michał Podbielski (vBET персонала)
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Здравейте, моля имайте предвид, че по подразбиране пакет BF само отстранени кредитна връзка, но като собственик на БФ лиценз имате пълното право да също да премахнете информация за продукта. Инструкции ще бъдат изпратени в PM.

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Да, аз знам, че се справя по този начин.

Това обаче не е добра практика.

Брандинг свободно, означава "свободен от брандинг" и че не е това, което ви избави!

Редактиране на файловете на вашия продукт за премахване на брандинг всеки път, когато ъпгрейд е досадно.
    Заплащат за брандиране безплатен продукт, така че, моля да достави една.

Аз силно препоръчваме да преразгледа текущото си обработка на търговска марка без

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Аз бях само за да пиша в предишното съобщение, че ние няма да го включи повече в следващите версии, но искат тя да бъде приятна изненада и да го отстранят преди да изпрати
    Изглежда няма да бъде изненада,

Информация как да се премахне е изпратите в PM точно както е описано в последното мнение

Да - аз напълно съгласни, че потребителите с BF лиценз искат абсолютно никаква информация за версия на продукта.
    Моля, обърнете внимание, че ние не продаваме брандинг безплатен продукт, но брандинг свободен лиценз, който позволява на потребителите да премахнете кредитен връзка (дори да го премахнете по подразбиране, ако някой прави ъпгрейд или нова инсталация). Всичко това е в съответствие с лиценз. Ако някой се чувства заблуди, тогава най-вероятно той не е чел лицензионно споразумение. Налице е описано какво означава Брандинг свободен лиценз и това, което позволява да се. Моля, имайте предвид, че лиценз за името не е предмет на тълкуване - това е ясно описана от самия лиценз. Ние доставяме това, което ние продаваме. Моля, не крещят, че ние не, защото не е вярно - просто моля прочетете лицензионното споразумение и ще знаете какво означава vBET Брандинг безплатен лиценз.

Моля, имайте предвид, че в последните версии на БФ версия оставим информация за продукт версия, най-вече за подкрепа - това помага да се признае, коя версия се използва без достъп до Admin CP. Но тъй като повечето потребители BF използва правото си за премахване на информация версия, едва ли имат шанс да го използвате + като описаното от Вас, че е само допълнителна стъпка ъпгрейд за BF версия за да я извадите отново + допълнителни задачи за нас за отговор, как да го премахнете.

Така че ние решихме да го премахнете по подразбиране в следващата версия BF Може би тя ще бъде конфигурируеми BF, така че потребителите ще могат да решат, може би просто отстранени. Ние ще видим

Член
    Дата на присъединяване
    Окт 2009

Благодаря.

Само една бележка:
    Версия номера на авторските текстове са винаги е голям риск за сигурността, защото сканиране на мрежата за експлоатират жертви е много по-лесно, ако всеки уеб сайт, който казва, че той работи използваема версия.

Това е една от причините за мен, за да купуват брандинг безплатни версии

Дата на присъединяване
    Окт 2009

Значи вие сте по-обезпечени и не ще трябва да премахнете тази информация вече

Етикети за тази Тема

Разрешения за писане

• Ви не може да пускате нови теми
  • Ви не може да пускате мнения
  • Ви не може да публикувате прикачени файлове
  • Ви не може да редактирате вашите мнения
  •