Вход

View Full Version: Решени Не може да деинсталирате vbet без разрушаване на форума

Simon Lloyd
18-02-14, 19:03
Здравейте момчета,
Имам нужда да деинсталирате vbet, аз деинсталира чрез admincp и vbet е отишъл, но ако се опитам да изтриете vbet файлове от моя сървър (аз съм се опитва да получи моя сървър обратно към стандартните файлове само преди преинсталиране, точно това, което ми трябва) убива ми форум!? тук е грешката, да получа, ако аз се опитвам да премахнете файлове след деинсталиране чрез admincp:

Предупреждение: require(/home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: не успя да открие поток: няма такъв файл или директория в /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): оценявам() ще код по линия 135

Фатална грешка: require() [function.require]: Неуспешно отваряне изисква "/ home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php' (include_path ='.: /ЮЕсАр/lib/php: / ЮЕсАр/местни/lib/php ") в /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): оценявам() ще код по линия 135

Имам отстранени всички автоматични правила от .htaccess.

Някакви идеи как да се лекува това?

Поздрави,
Саймън

Marcin Kalak
19-02-14, 10:04
Това изглежда като не премахване на vBET някои плъгин или не премахване на vBET интеграция с някои плъгин. Има ли обяви? Опитайте да изключите всички куки/плъгини (повече информация (http://www.vbulletin.com/forum/forum/vbulletin-3-8/vbulletin-3-8-questions-problems-and-troubleshooting/vbulletin-quick-tips-and-customizations/201532-disable-the-plugin-hook-system-globally)).

Simon Lloyd
19-02-14, 18:28
Аз имам никакъв избор но за да изключите всички плъгини, имах обяви, но аз се опитах да се отървете от него!, когато се опитам деинсталирането vbet получавам всякакви въпроси, то е карам me орехова черупка!

Marcin Kalak
20-02-14, 14:42
Преди деинсталирането vBET трябва да премахнете интеграцията му с обяви. Преди деинсталирането vBET също се опитват да изключите всички куки в config.php (повече информация (http://www.vbulletin.com/forum/forum/vbulletin-3-8/vbulletin-3-8-questions-problems-and-troubleshooting/vbulletin-quick-tips-and-customizations/201532-disable-the-plugin-hook-system-globally)).

Simon Lloyd
21-02-14, 13:02
Аз ще давам то друг отида, обяви е бил деинсталиран, така че аз не знам какво говориш интеграция? ОБЯВИ правилата са били отстранени от .htaccess. Къде другаде трябва да се търси?

Marcin Kalak
21-02-14, 13:08
Ако сте премахнали обяви тогава също премахнати интеграция обяви с vBET.
Моля, изпратете ми информация за достъп до PM администратор CP и FTP. Аз ще провери какво става там:)

Simon Lloyd
21-02-14, 16:09
PM изпрати:)

Marcin Kalak
26-02-14, 15:53
Преди деинсталирането vBET трябва да премахнете всички от нейната интеграция. Намерих си интеграция в modules/recentthreads.php в линии 255-260. Ако сте направили някои други интеграция с vBET тогава да ги изтриете.

Simon Lloyd
26-02-14, 16:57
Благодаря за това, аз забравих за vbacmp, сега ще се опитам и почисти и деинсталиране - аз ще ви кажа как ще върви!

Simon Lloyd
26-02-14, 17:06
Деинсталира vbet след това започва да премахнете vbet файлове и имам това:
Предупреждение: require([path]/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php) [function.require]: не успя да открие поток: няма такъв файл или директория в [path]/includes/init.php(304): оценявам() ще код по линия 135

Фатална грешка: require() [function.require]: Неуспешно отваряне изисква "/ home/thecodec/public_html/forumz/includes/vbenterprisetranslator_functions_redirect.php' (include_path ='.: /ЮЕсАр/lib/php: / ЮЕсАр/местни/lib/php ") в /home/thecodec/public_html/forumz/includes/init.php(304): оценявам() ще код по линия 135

Simon Lloyd
26-02-14, 17:24
Аз трябваше да възстановявам файлове (но не на продукта) за да използва моя форуми

Marcin Kalak
01-03-14, 11:13
Въпреки премахването на vBET все още работи. Вашата vB също стартира плъгини инвалиди. Този проблем се случва и в други плъгини, така че не е проблем на vBET. Имате ли кеширане плъгин? Ако е така, изчистване на кеша. vB е длъжен да премахне плъгини и очевидно го е направил, защото в AdminCP е без плъгини, но те са в базата данни на кеша, тъй като те се зареждат допълнително.

Simon Lloyd
02-03-14, 10:52
Въпросът е с datastore/datastore_cache.php по някаква причина тя стана ключове, така че го прави може да се записва и след това деинсталира глоба!

Marcin Kalak
03-03-14, 15:04
Радвам се, че сте решили въпроса.

Automatic Translations (Powered by Google, Microsoft®, Yandex, SDL Language Cloud, IBM Watson and Apertium):
AfrikaansAlbanianArabicBelarusianBulgarianCatalanChineseCroatianCzechDanishDutchEnglishEstonianFilipinoFinnishFrenchGalicianGermanGreekHaitian CreoleHebrewHindiHungarianIcelandicIndonesianIrishItalianJapaneseKoreanLatvianLithuanianMacedonianMalayMalteseNorwegianPersianPolishPortugueseRomanianRussianSerbianSlovakSlovenianSpanishSwahiliSwedishTaiwaneseThaiTurkishUkrainianVietnameseWelshYiddish
Multilingual community supported by vBET Translator 4.10.1