Апошні раз рэдагавалася vBET; 13-09-10 у 14:13. Прычына: BBCode
Я правяраю гэтыя спасылкі прама цяпер. Pelase скажыце вы заблакавалі доступ да нерелевантных старонках у файле robots.txt (г.зн. членам старонак і гэтак далей?) Калі няма, калі ласка глядзіце тут: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1508
Усе старонкі ад тых, спасылкі не працуюць - у падвал thereâ ёсць шмат бачных кода JavaScript. І здаецца, на кожнай перакладзенай старонкі на вашым форуме. Калі ласка, скажыце вам трэба ASIST з гэтым пытаннем - калі так, калі ласка, падрабязна PM доступу. Я не ўпэўнены, гэта можа быць прычынай гэтага паведамлення Google, але гэта можа быць звязана.
Апошні раз рэдагавалася vBET; 13-09-10 у 14:21.
OK - я думаю, што гэта можа быць звязана і можа быць прычынай гэтай праблемы. Калі ласка, звярніце ўвагу, што ўсе старонкі форме гэтыя сувязі маюць невялікі аб'ём кантэнту, таму галоўным чынам уключаны тэкст з гэтай зламанай сцэнар. Менавіта таму Google бачыць усе гэтыя старонкі, як вельмі падобныя. Рашэнне гэта павінна вырашыць пытанне Google![]()
\u003cbr /\u003e Прывітанне, \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Дзякую Вам за чэк. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Я паслаў вас Admin Access праз PM. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Дзякуй! \u003cbr /\u003e
Рух там на працягу некалькіх хвілін.
Я толькі што атрымаў адпаведную інфармацыю для доступу, прыйшоў туды, і няма ніякай праблемы. Ён толькі што сышоў - я нічога не рабіў на каналізацыйных ... У гэты момант я не магу прайграць праблему. Здаецца, што ён больш не існуе. Я не ведаю, што некаторыя змены ў канфігурацыі быў зроблены адміністратараў.
Калі вы ўбачыце гэтае пытанне яшчэ раз, калі ласка, пішыце тут. На дадзены момант яна лічыцца вырашанай.