Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 7 з 7

Тэма: Google Bot памылкі

Член
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    75

Default Google Bot памылкі

Text automatically translated from: German to: Belarusian
    Translated text
    Добры дзень,

Я атрымаў на наступнае паведамленне ад Google Інструменты вэб-майстроў ад Google:
    Робат Google выявіў у той час як сканіраванне Вашага сайта "http://www.2-wheel-planet.de/" праблемы.
    Робат Google знайшоў на вашым сайце надзвычай вялікая колькасць спасылак. Гэта можа ўказваць на праблемы ў структуры URL вашага сайта. Можа спатрэбіцца Googlebot без неабходнасці сканавання колькасць розных URL-адрасоў, якія адносяцца да iдэнтычныя або падобным зместам, ці паўзе часткі вашага сайта, якія не з'яўляюцца на самай справе прызначана. Гэты робат Google можа не індэксаваць ўсе змесціва вашага вэб-сайта ці спажываць значна большую прапускную здольнасць, чым неабходна.
    Для атрымання дадатковай інфармацыі аб гэтай праблеме
    Вось спіс тыпавых URL-адрасоў, якія могуць выклікаць праблемы. Калі ласка, звярніце ўвагу, што гэты спіс не абавязкова змяшчае якой-небудзь праблематычна URL-адрасоў на вашым сайце.

Original text
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 13-09-10 у 14:13. Прычына: BBCode

Міхал Podbielski (vBET штаба)
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я правяраю гэтыя спасылкі прама цяпер. Pelase скажыце вы заблакавалі доступ да нерелевантных старонках у файле robots.txt (г.зн. членам старонак і гэтак далей?) Калі няма, калі ласка глядзіце тут: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1508

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Усе старонкі ад тых, спасылкі не працуюць - у падвал thereâ ёсць шмат бачных кода JavaScript. І здаецца, на кожнай перакладзенай старонкі на вашым форуме. Калі ласка, скажыце вам трэба ASIST з гэтым пытаннем - калі так, калі ласка, падрабязна PM доступу. Я не ўпэўнены, гэта можа быць прычынай гэтага паведамлення Google, але гэта можа быць звязана.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 13-09-10 у 14:21.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

OK - я думаю, што гэта можа быць звязана і можа быць прычынай гэтай праблемы. Калі ласка, звярніце ўвагу, што ўсе старонкі форме гэтыя сувязі маюць невялікі аб'ём кантэнту, таму галоўным чынам уключаны тэкст з гэтай зламанай сцэнар. Менавіта таму Google бачыць усе гэтыя старонкі, як вельмі падобныя. Рашэнне гэта павінна вырашыць пытанне Google

Член
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    75

\u003cbr /\u003e Прывітанне, \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Дзякую Вам за чэк. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Я паслаў вас Admin Access праз PM. \u003cbr /\u003e\u003cbr /\u003e Дзякуй! \u003cbr /\u003e

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Рух там на працягу некалькіх хвілін.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я толькі што атрымаў адпаведную інфармацыю для доступу, прыйшоў туды, і няма ніякай праблемы. Ён толькі што сышоў - я нічога не рабіў на каналізацыйных ... У гэты момант я не магу прайграць праблему. Здаецца, што ён больш не існуе. Я не ведаю, што некаторыя змены ў канфігурацыі быў зроблены адміністратараў.

Калі вы ўбачыце гэтае пытанне яшчэ раз, калі ласка, пішыце тут. На дадзены момант яна лічыцца вырашанай.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •