Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 11

Тэма: Атрымаць паведамленне пра памылку кожнай рухомай тэмы

Default Атрымаць паведамленне пра памылку кожнай рухомай тэмы

Я атрымліваю гэта паведамленне пра памылку кожнай рухомай тэмы

Фатальная памылка: Званок у нявызначаны vbet_vbseo_filter_replace_text функцыі () у / галоўная / імя карыстальніка / public_html / vbseo / уваходзіць / functions_vbseo_createurl.php на лініі 47

яшчэ выкарыстоўваюць мову па змаўчанні, тэмы перамяшчаюцца, але яго падобна не перанакіраванне на URL перапісаны яшчэ раз пасля паспяхова прасоўваецца нітка, усё яшчэ з domain.com / showthread.php? т = 123456 і атрымаць паведамленне пра памылку, паглядзіце на скрыншот

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    ах так з-за таго, гэта нармальна, тады не так ужо і важна / не тэрмінова на дадзены момант, таму што тэмы будуць перамешчаныя толькі атрымаць, што паведамленне пра памылку, гэта больш важны член старонкі

гэтай тэме вырашана

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Дзякуй за зваротную сувязь. Я ўжо высвятліць, рашэнне для гэтага, так што пасля рашэння членаў старонках я буду вырашаць і гэтае пытанне.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Гэтае пытанне, здаецца, лягчэй вырашаць Тан ваш MemberPages асаблівы выпадак. Так яна вырашаецца ў цяперашні час (я сілаў працы на радавых старонак).

Звярніце ўвагу, што з-за вашай падганяць .реврайт правілы вы будзеце мець, каб зрабілі яшчэ 1 крок да інтэграцыі з vbseo кожны раз, калі вы зрабілі абнаўленне нізкім цэнах і са зніжкамі. Гэты крок з'яўляецца яшчэ адно змяненне ў файл FORUM_ROOT/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php. Таму, калі вы будзеце мяняць гэты файл у адпаведнасці з звычайнай інструкцыі інтэграцыі, калі ласка, таксама:
    1. Пошук па сайце:
    Code:
    <?php
    2. Дадаць ПАСЛЯ:
    Code:
    require_once(dirname(__FILE__). '/../../includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    Гэта вырашае пытанне з пераездам тэмы

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Гэтае пытанне, здаецца, лягчэй вырашаць Тан ваш MemberPages асаблівы выпадак. Так яна вырашаецца ў цяперашні час (я сілаў працы на радавых старонак).

Звярніце ўвагу, што з-за вашай падганяць .реврайт правілы вы будзеце мець, каб зрабілі яшчэ 1 крок да інтэграцыі з vbseo кожны раз, калі вы зрабілі абнаўленне нізкім цэнах і са зніжкамі. Гэты крок з'яўляецца яшчэ адно змяненне ў файл FORUM_ROOT/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php. Таму, калі вы будзеце мяняць гэты файл у адпаведнасці з звычайнай інструкцыі інтэграцыі, калі ласка, таксама:
    1. Пошук па сайце:
    Code:
    <?php
    2. Дадаць ПАСЛЯ:
    Code:
    require_once(dirname(__FILE__). '/../../includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');
    Гэта вырашае пытанне з пераездам тэмы
    ды яго працы, вялікі дзякуй

так што нам не трэба мяняць у смелых

Code:
    нашаму ўласным шляху, як
    Code:
    require_once(dirname(__FILE__). '/home/username/includes/vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php');

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Не змяняйце яе - гэта ўжо працуе рашэнне. Калі вы хочаце змяніць яго на пэўны шлях на серверы, то проста ўсталяваць там поўны жорстка шлях, але нават гэта і не трэба тут.

Міхал я прашу прабачэння толькі што знайшоў гэты

Калі я іду ў AdminCP -> затым перайсці да ўмеранай LinkBacks або змяненняў LinkBacks або Выходныя старонку LinkBacks але я толькі атрымаць гэтае паведамленне пра памылку:

Warning: require_once (/ галоўная / імя карыстальніка / public_html / modcp / уваходзіць / functions.php) [function.require аднаразовай]: не здолеў раскрыць паток: Няма такога файла ці каталога ў / галоўная / імя карыстальніка / public_html / уваходзіць / init.php у радку 155

Фатальная памылка: require_once () [function.require]: Памылка адкрыцця патрабуецца '/ галоўная / імя карыстальніка / public_html / modcp / уваходзіць / functions.php' (include_path ='.:/ USR / Lib / PHP: / USR / мясцовыя / Бібліятэка / PHP ') у / галоўная / імя карыстальніка / public_html / уваходзіць / init.php на лініі 155

Калі я выдалю гэтую лінію тыя зваротная спасылка старонка адкрываецца зноў нармальна, гэтак што яго глядзіць зрабіць некаторыя функцыі vbseo памылковага шляху

Code:

Вы можаце зрабіць гэтую лінію больш дасканалай зноў? калі не можа быць, я буду выкарыстоўваць, калі не абумоўлена тым, як старонка linkbacks

Code:
    if (THIS_SCRIPT != 'scriptname') {
    }
    Апошні раз рэдагавалася basketmen; 23-09-10 у 13:27.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Гэта рашэнне не было гатова да работы ў AdminCP толькі на старонках канферэнцыі. Вы павінны дадаць ўмова, якое зменіць шлях у выпадку AdminCP, ці проста не дадаць гэты файл, то vBET.

атрымаў яго так вось, што я раблю

-? У vbseo_moderate.php файл пасля <PHP я дадаць гэты
    Code:
    define('THIS_SCRIPT', 'vbseo_moderate');
    - То ў functions_vbseo_createurl.php я абгарнуць ваш код з тым, калі не ўмоўны

Code:
    if (THIS_SCRIPT != 'vbseo_moderate') {
    }

яго працы зараз, калі хто-небудзь трэба занадта

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •