Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 11

Тэма: Абнаўленне да PHP 5.2.14 - Некаторыя мовы падпадзяляюцца

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Default Абнаўленне да PHP 5.2.14 - Некаторыя мовы падпадзяляюцца

Я нядаўна быў мой сервер абнаўлення да PHP 5.2.14. У цяперашні час Memcached па-ранейшаму ўніз, так што некаторыя функцыі не працуе ў маёй іншых дапаўненняў, але, падобна, vBET ёсць.

Аднак, толькі некалькі моў у цяперашні час працуюць!

Дацкая прац: PentaxForums.com - Pentax Фотаздымкі Форум
    Польскім няма: http://www.pentaxforums.com/forums/pl/

Гэта апавяшчэнне адлюстроўваецца на ўсіх старонках форуму:
    Звярніце ўвагу: Выкарыстанне нявызначанай канстанты DIR - мяркуецца, 'DIR' у у радку 18

Калі змяніць гэты код у файле vbet functions_vbseo:
    калі (! вызначаны (DIR)) {
    DEFINE ('DIR', (($ getcwd = getcwd ()) $ getcwd :'.'));
    }
    проста
    DEFINE ('DIR', (($ getcwd = getcwd ()) $ getcwd :'.'));

Папярэджанне знікае, але мая праблема не вырашана. Любая ідэя, чаму гэта не было б? FYI, Ёсць не заўважае або памылкі ў цяперашні час паказана на vBET старонак.

Я скапіяваў і да гэтага часу выкарыстоўваю мой стары файл php.ini, гэтак жа параметры выкарыстоўваюцца, як раней.

Дзякуй за вашу дапамогу!

Адам
    Апошні раз рэдагавалася moman; 17-08-10 у 22:41.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Update-мовы, якія я думаў, працаваў толькі як уяўляецца, працуе на галоўнай старонцы! Паспрабуйце адкрыць паток, калі ўвайшлі ў сістэму як карыстальнік (імя карыстальніка TestUser, пароль тэст); яно будзе адлюстроўвацца пустая белая старонка.

Pentax DSLR Diskussion - PentaxForums.com

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Можа быць праблема з завіток або Iconv? Яны знаходзяцца на ў PHP, але, магчыма, не працуе належным чынам, у выніку абнаўлення. Ці ёсць спосаб праверыць гэта?
    Апошні раз рэдагавалася moman; 17-08-10 у 20:11.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

У мяне ёсць некалькі далейшае разуменне па гэтым пытанні,

Толькі старонкі, якія могуць быць цалкам здабываюцца з кэша паказваюцца. Я спрабаваў адключыць кэш для дацкага, і тады ніякія старонкі былі з'яўляцца.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Яшчэ адно назіранне:

Гэты код з маёй хатняй старонкі раней паспяхова ўключаны файл (які да гэтага часу працуе, калі вы адкрываеце URL direcly), а пасля абнаўлення ён нічога не рабіў:

PHP Code:
    <?php include('http://www.pentaxforums.com/content/homepage/rss/rss2html.php?XMLFILE=http://www.pentaxforums.com/forums/external.php?forumids=24,37'); ?>
    Мне прыйшлося дадаць allow_url_include = On ў php.ini, а затым ён працаваў. Магчыма, некаторыя іншыя абавязковы параметр для vbet адсутнічае файл канфігурацыі?
    Апошні раз рэдагавалася moman; 17-08-10 у 22:37.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

І апошняе абнаўленне, перш чым адправіцца ў ложак на ноч:

Я пераключыўся налады ў панэлі кіравання Plesk, так што PHP ў цяперашні час працуе як CGI прыкладанне. Гэта зрабіла пераклады зноў працаваць, але, калі я пераключыцца назад на яе запуску ў выглядзе модуля Apache, evertything перапынкаў зноў, і перакладзеных старонак даюць 500 памылак. Любыя ідэі?

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Як Вы пісалі: цяпер пераклад зноў працуе? vBET працуе?
    Вы ўключаеце свой CURL?
    500 памылка - гэта памылка паміж Apache і сервер - можа быць няправільна Apache і сервера канфігурацыі? Вы можаце ўстаўляць тут свае. Htaccess?

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Гэта працуе, але толькі тады, калі PHP працуе як CGI скрыпт, а не як модуль Apache.

Вось мой Htaccess.:
    # Інфармацыя наступную радок (дадайце '#' у пачатку)
    # Адключыць mod_rewrite функцый.
    # Звернеце ўвагу: вам усё роўна прыйдзецца адключыць ўзламаць
    # Панэль кіравання vBSEO спыніць URL перапісвае.
    RewriteEngine On

# Некаторыя серверы патрабуюць RewriteBase дырэктывы павінны быць
    # Уключаны (зняць '#' у пачатку, каб актываваць)
    # Звернеце ўвагу: калі уключаны, неабходна ўказаць шлях
    # Каб ваш каранёвай тэчцы VB (г.зн. RewriteBase / форумы /)
    # RewriteBase /

# RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ WWW \\. Імя_дамена \\. COM
    # RewriteRule (.*) http://www.yourdomain.com/forums/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML | ..? TXT) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php карта сайта = $ 1 [L]

RewriteRule vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перанакіраваны = / форум / [L, QSA]

************---

Нават калі я пабег PHP як модуль Apache, асобныя пераклады былі рабочы, так што калі я зрабіў паведамленне langtitle выкарыстаннем тэгаў, было б атрымаць пераклад. Тым не менш, неперакладзеных старонак, гэта значыць MySite / PL / thread.html, што не можа быць знойдзены ў кэш-памяці проста стварыць пусты белай старонкі.

Было б нядрэнна, калі б мы маглі адсачыць прычыны гэтага, а ў мяне такое адчуванне, што нешта больш сур'ёзным з'яўляецца прычынай гэтага з самага пачатку.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Гэта ваша ўсё. Htaccess правілы? ці толькі частка гэтага файла? Вы выкарыстоўваеце vBSEO?

Я была на вашым сайце, як TestUser, пасля тэставае паведамленне, пераклад на польскую, Японіі і г.д., і гэта працуе.

Як я пісаў у папярэднім пасце - гэта пытанне паміж PHP і Apache. Гэтая праблема выклікана няправільнай канфігурацыі сервера. Вы можаце напісаць на ваш хост правайдэрам і папрасіць аб добрай канфігурацыі. Ён павінен яе праверыць.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Так, вось менавіта для. Htaccess ў форумах.

Я звязаўся з маім гаспадаром і яны настойваюць, што сервер правільна настроены, але я таксама чытаў, што CentOS толькі першапачаткова падтрымлівае PHP 5.1.6. Я мяркую, што я аблівалі, пакуль я не наняць кампанію сервера кіравання і перайсці на новую АС.

Дзякуй за вашу дапамогу.

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •