Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 2 з 2 FirstПершы 12
Вынікі 11 да 16 з 16

Тэма: Як працаваць у vbet LiteSpeed?

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    17

Default Спрабаваў googletest

Я спрабаваў googletest таксама і я атрымаў некаторыя памылкі. Мой гаспадар сказаў мне, што падключэнне да Google ў парадку. На самай справе ў мяне ёсць Google Sitemap, які працуе нармальна.
    Як я запусціць googletest, часам я атрымаў сеткавага экрана памылкі, а часам і гэтага:
    Пачынаючы пробны пераклад
    Вынік тэсту:
    Выпрабаванне памылка: не атрымалася падключыцца да хост
    Час злучэння (мс): 3003,3449707031

Quote Паведамленне ад symbianist View Post
    Я спрабаваў googletest таксама і я атрымаў некаторыя памылкі. Мой гаспадар сказаў мне, што падключэнне да Google ў парадку. На самай справе ў мяне ёсць Google Sitemap, які працуе нармальна.
    Як я запусціць googletest, часам я атрымаў сеткавага экрана памылкі, а часам і гэтага:
    Я была такая ж праблема некалькі дзён таму. Я прапаную звярнуцца да хостынгавай кампаніі і папытаеце іх праверыць дазволу і настроек брандмаўэра. Дайце ім спасылку для вашага googletest.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    17

Default Калі ласка, дапамажыце адміністратара

Калі ласка, дапамажыце адміністратара аб гэтай праблеме.

Міхал Podbielski (vBET штаба)
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне Выбачайце за затрымку - толькі што вярнуўся з адпачынку і я тут, каб Serv Вам нашу падтрымку

Азнаёмцеся з LiteSpeed абмеркавання з адказам, як яго выкарыстаць: http://www.vbenterprisetranslator.co...litespeed.html - Не правяраў яшчэ, проста на аснове карыстацкіх адказ, але не саромейцеся праверыць яго з бясплатнай версіі. У выпадку пытанняў - пішыце ёсць дакладнае апісанне праблемы і мы будзем працаваць над гэтым

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Як працаваць у vbet LiteSpeed? Я заўважаю, vbet не працуе на LiteSpeed. Яна паказвае
    Недапушчальныя Форум паказаны. Калі вы вынікалі правільную спасылку, калі ласка, паведаміце адміністратару
    Калі ласка, за дапамогай.
    Проста выкарыстоўвайце патрабуецца. Htaccess правілаў

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Гэта праблема паміж вашым серверам і Google. Мы напісалі Google тэст дакладна вызначыць такія сітуацыі. Яна не мае нічога агульнага з vBET - сервер проста праблемы з злучэннямі Google - вы павінны звярнуць увагу яго на свой хостынг-правайдэра.

Стар. 2 з 2 FirstПершы 12

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •