Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 4 з 4

Тэма: vBET адсутнасць персаналу на працягу 2 рабочых дзён

Міхал Podbielski (vBET штаба)
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Default vBET адсутнасць персаналу на працягу 2 рабочых дзён

Прывітанне

Маючы ў Мін інтарэсах нашых кліентаў я хацеў бы афіцыйна заявіць, што каманда vBET Suport будзе адсутнічаць у 08/11 ліпеня. Гэта 2-х рабочых дзён + 2 дня выхадных. Калі ласка, не плануе якіх-небудзь абнаўленняў у гэты час - мы будзем не ў стане дапамагчы вам у выпадку якіх-небудзь пытанняў.

Я хацеў бы прабачце за такую сітуацыю, якая адбываецца ўпершыню ў vbet гісторыі. Я ведаю, што гэтага не павінна здарыцца, але Каміль ўжо планавалі і аплачваецца адпачынак, перш чым ен далучыцца да нас і я планаваў свой адпачынак, маючы на ўвазе, што мяне будзе замяніць. У кароткіх словах: я scrued і я вельмі пра гэта шкадую. Як выбачэнняў мы дамо яшчэ на 1 месяц бясплатнага абнаўлення для ўсіх нашых кліентаў.

Сёння я буду блізка, як многія пытанні, як я буду ў стане, перш чым сысці. Астатняе будзе апрацоўваць Каміль - ён будзе на форуме з панядзелка. Я буду на моры, так у мяне не будзе магчымасці наогул, каб справіцца з любой пытанне - калі ласка, не PM мне. Напішыце на форуме, так што Каміль змогуць вам дапамагчы.

Для ўсіх нашых кліентаў: Яшчэ раз вельмі шкада, і спадзяемся, што 1 месяца бонуса бясплатныя абнаўлення дазволіць Вам адчуць, што мы клапоцімся пра вас.
    Для ўсіх маіх сяброў: Пажадайце мне выдатны час!

Ура
    Міхал

PS.
    Я дам additinal 1 месяц абнаўленняў пасля вяртання. Я вярнуўся з мора 19 ліпеня. Не саромейцеся нагадаць мне, калі вы не будзеце бачыць дадатковы месяц пасля 20-га.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 07-07-10 у 11:30.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Прывітанне,

Наш форум зноў працуе.
    Я адзін цяпер, але я паспрабую дапамагчы ўсім!

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    72

Шчаслівага шляху

Міхал Podbielski (vBET штаба)
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне

Я проста хачу, каб вы ведалі, што я зноў Я чуў, што існуе пэўная праблема сервера, але яна была вырашана Каміль. Я буду адказ на ўсе вечара і пасады, якія патрабуюць мая падтрымка, адразу ж пасля апрацоўкі некалькі рэчаў, бізнес чакае мяне пасля адпачынку - так хутка.

Паездка была выдатнай і яшчэ - добра, каб быць таму
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 22-07-10 у 07:41.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •