Прывітанне
Маючы ў Мін інтарэсах нашых кліентаў я хацеў бы афіцыйна заявіць, што каманда vBET Suport будзе адсутнічаць у 08/11 ліпеня. Гэта 2-х рабочых дзён + 2 дня выхадных. Калі ласка, не плануе якіх-небудзь абнаўленняў у гэты час - мы будзем не ў стане дапамагчы вам у выпадку якіх-небудзь пытанняў.
Я хацеў бы прабачце за такую сітуацыю, якая адбываецца ўпершыню ў vbet гісторыі. Я ведаю, што гэтага не павінна здарыцца, але Каміль ўжо планавалі і аплачваецца адпачынак, перш чым ен далучыцца да нас і я планаваў свой адпачынак, маючы на ўвазе, што мяне будзе замяніць. У кароткіх словах: я scrued і я вельмі пра гэта шкадую. Як выбачэнняў мы дамо яшчэ на 1 месяц бясплатнага абнаўлення для ўсіх нашых кліентаў.
Сёння я буду блізка, як многія пытанні, як я буду ў стане, перш чым сысці. Астатняе будзе апрацоўваць Каміль - ён будзе на форуме з панядзелка. Я буду на моры, так у мяне не будзе магчымасці наогул, каб справіцца з любой пытанне - калі ласка, не PM мне. Напішыце на форуме, так што Каміль змогуць вам дапамагчы.
Для ўсіх нашых кліентаў: Яшчэ раз вельмі шкада, і спадзяемся, што 1 месяца бонуса бясплатныя абнаўлення дазволіць Вам адчуць, што мы клапоцімся пра вас.
Для ўсіх маіх сяброў: Пажадайце мне выдатны час!
Ура
Міхал
PS.
Я дам additinal 1 месяц абнаўленняў пасля вяртання. Я вярнуўся з мора 19 ліпеня. Не саромейцеся нагадаць мне, калі вы не будзеце бачыць дадатковы месяц пасля 20-га.

Адказаць з цытатай