Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 5 з 5

Тэма: vBET 3.3.4 праблемы з прадукцыйнасцю

Гібрыдны Выгляд

Папярэдні Пост Previous Post   Next Post Наступны Пост
    Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Студзень 2010
    Паведамленняў
    5

Default vBET 3.3.4 праблемы з прадукцыйнасцю

vBET 3.3.4 абноўлены, але праблемы з прадукцыйнасцю. нагрузку на сервер да 50 і 60

Мой форум штодня uniqie ўдар: 100,000
    Мая база дадзеных 6 ГБ

Выгрузка нагрузкі убудова сервер нармальнай
    Нагрузка убудова нагрузкі на сервер вельмі высокай

Версія 3.3.3 такіх праблем не было цалі, але абноўлены да 3.3.4 праблема пачатку

Заўвага: Sory ангельску мой

Vbulletin 3.8.5
    Vbseo 3.3.2
    Апошні раз рэдагавалася rootksk; 23-06-10 у 10:28.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Гэта дзіўна. Ты уключыў Поўны Кэш файлаў для гасцей? Калі так - можаце вы пацьвердзіць, што кэш-файлы ствараюцца? Калі няма - калі ласка, дадайце адпаведныя прывілеі для каталога кэша.

Таксама, калі ласка, скажыце, якую версію vBSEO вы карыстаецеся (калі такія маюцца) і праверыць у вашы прылады для вэб-майстроў ці ёсць у вас перанакіраванне завес. Гэта адзіная рэч, якая прыходзіць да мяне, якія могуць быць прычынай такіх паводзін некаторых перанакіраванне цыклу. Таксама праверце самі ўручную некаторых перакладзеных старонак, архіў і г.д. - і дайце нам ведаць, калі вы знойдзеце некаторыя старонкі, якая не працуе.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Выбачайце - я толькі што адзначылі, што вы напісалі vBSEO версіі і ён ударыў мяне. Адзін з нашых карыстальнікаў ужо адзначалася пятлёй перанакіравання на гэтай версіі vBSEO. Абнаўленне для vBSEO 3.5.1 вырашаная праблема. Таму, калі ласка, абновіце vBSEO і, хутчэй за ўсё ён будзе вырашаць пытанне. Акрамя таго - вы можаце PM мне дэталі доступу да панэлі адміністратара і FTP, і я магу знайсці рашэнне для гэтай версіі vBSEO.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 23-06-10 у 19:56.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Студзень 2010
    Паведамленняў
    5

дзякуй

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

ТАКІМ ЧЫНАМ,