Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 7 з 7

Тэма: касую рысу на форуме лагатып.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    4

Default касую рысу на форуме лагатып.

Як толькі я бяру на замежнай мове, спасылкі форум Абразок, вернемся да галоўнай старонцы губляе гэта касую рысу.

Так што, калі я націскаю Icon, (у верхнім левым куце кожнай старонкі лагатып VBulletin па змаўчанні), linki з'яўляецца "HTTP: / / forumname.com / эль", а затым "HTTP: / / forumname.com / эл /" (з выкарыстаннем грэцкі ў якасці прыкладу), які перанакіроўвае на старонку ангельску. Пры выкарыстанні ангельскай, касая рыса, дзе яна належыць.

Я спадзяюся, што мне было зразумела з гэтым.

Заўвага: я павінен быў дадаць прасторы ў канцы "HTTP", каб быць у стане адправіць прыклад.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я разумею, усё апісання, але я не магу прайграць яго на гэтым форуме. Ці мае гэта адбываецца тут?

Калі так, калі ласка, апішыце мне, як (я быў націснуўшы на лагатып VBulletin, але ён вярнуўся належным чынам). Калі няма, калі ласка PM мне адрас вашага форуму, таму я буду дакладна ведаць, што адбываецца

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

ОК, цяпер бачу - я атрымліваю аналагічнае апавяшчэнне на іншым форуме. Будзе выпраўлена ў наступным рэлізе.

Я не магу прайграць гэта на 4 форумах ні ў бясплатнай версіі, ні адзін камерцыйны. Калі ласка, PM мне адрас вашага форуму і пазначце свой. Htaccess змесціва файла.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 07-11-09 у 00:34.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    4

Толькі лагатып, які я знайшоў. Паведаміце мне, калі я магу дапамагчы.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Так - я не магу прайграць гэта на 4 форумах. Ці можаце вы мне PM дэталі доступу да FTP (я не буду мець патрэбу панэль адміністратара для гэтага).

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Дзякуй за доступ Выпраўлена. Вы гэта ўжо Будуць уключаны ў наступны выпуск.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    1

Default Im новае!

Гэй, усё проста intorduceing сябе! Надзея, каб стаць добрым сябрам таварыства досыць хутка!

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •