Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 8 з 8

Тэма: functions_vbseo_createurl.php памылцы

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    12

Default functions_vbseo_createurl.php памылцы

Я толькі што купіў vBET і брэндынгу плату.

Я атрымліваю гэта ў маім HTTPD часопісы пры спробе запусціць Sitemap Generator і vBET не перакладае CMS наогул альбо, няма ніякіх нараканняў на форумах.

Code:

[Fri Jun 18 04:13:09 2010] [error] [client xx.183.xxx.30] PHP Fatal error:  Call to undefined function  vbet_vbseo_filter_replace_text() in /home/me_mine/public_html/vbseo/includes/functions_vbseo_createurl.php on line 47, referer: h**p://www\/linuxtuts.net/\vbseo_sitemap/index.php?rlist=true

У мяне ёсць "VB Pro аптымізацыі", а апошнім і найбольшым vbSEO ўстаноўлены працуе ідэальна. (Або, па меншай меры, яны былі **********. LOL)

Я праверыў і пераправерыў усе змены.

Калі ласка, паведаміце.

Дзякуй,

PS: WTF! Не магу нават размяшчаць URL у кодзе тэгі (15 паведамленне b4 **********)

Міхал Podbielski (vBET штаба)
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Red face

Добры дзень.

Хіба вы ўсталюеце "Тып спасылкіДа VBSEO_URI? Звярніце ўвагу, што ваша паведамленне пра памылку азначае, што кампанія vbet файл vbenterprisetranslator_functions_vbseo.php не быў уключаны і ад vbet ўключае яго, калі ен настроены для vBSEO спасылкі.

Аб перакладзе CMS - калі ласка, апішыце падрабязней. У вас ёсць пустая старонка або пусты радок, ці проста арыгінальны кантэнт? Калі ласка, дайце URL (ПМ, калі не можаце зрабіць гэта тут), каб старонка, на якой мы можам бачыць яго.

Аб PS: Звярніце ўвагу, што з-за спаму мы прыйшлося абмежаваць магчымасць дадання URL на нашым форуме. Ён будзе разблакаваны пасля некалькіх паведамленняў. І калі вы бачыце *** гэта азначае, што ў URL выкарыстоўваецца некаторымі з нецэнзурных слоў - проста даць яе нам з прабеламі, мы будзем ведаць, што з ім рабіць

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    12

Я адчуваю, оооочень дурны (як я сумую, што) Мацюку ...

Гэта ўсё, што было прыпынку сайта.

Кароткі змест:
    ============================
    Форум Дысплэй: 1522
    Паказаць тэмы: 10088
    Паказаць допісы: 204
    Сябра Профілі: 3
    Вынікі апытання: 0
    Запісы ў блогу: 0
    Блог Тэгі: 0
    Альбом URL-адрасоў: 0
    Сацыяльныя URL-адрасоў Групы: 1
    Тэг URL-адрасоў: 1
    Архіў: 1521

Усяго індэксаваная URL-адрасы: 13344
    Агульны час апрацоўкі: 47,004.40 секунд
    3400 быў што-то ....

Але CMS ўсё яшчэ не перакладаў.
    Старонка тайм-аўт кожны раз.

Я прышлю табе PM Mate.

Дзякуй,

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    12

Добра, я магу атрымаць больш інфармацыі, выкарыстоўваючы "вэб-браўзэра Safari".

Code:
    Safari can’t open the page.

Too many redirects occurred trying to open “h**p:// www. linuxtuts. net/da/content/ubuntu-udskrivning-40/?vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-udskrivning-40/&vbet_lang=da&redirected=/content/ubuntu-printing-40/”. This might occur if you open a page that is redirected to open another page which then is redirected to open the original page.
    Дзякуючы Mate,

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

ОК, я бачу гэта цяпер. Акрамя таго, як я бачу, гэта адбываецца толькі для артыкулаў CMS - галоўная старонка CMS працуе нармальна.

Пытанне знаходзіцца на ўзроўні vbenterprisetranslator_seo.php файл. У нас есць там код, які павінен абараніць ад такіх vBSEO перанакіраваньняў. Паняцця не маю, чаму ен не працуе на вашым серверы. Мне таксама патрэбен FTP доступ на ваш форум, каб праверыць гэта - калі ласка, pm. Мы будзем дадаваць нашы часопісы ў файл і праверыць, чаму гэтыя параметры не выдаляюцца з радка запыту.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 19-06-10 у 00:24.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    12

Адпраўленыя Mate. І дзякуй.

Дзякуй,

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    12

Апошнія VBulletin Выпраўлены гэтае пытанне, як некаторыя. (Справа закрытая)

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Вялікі пачуць

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні