Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 5 з 5

Тэма: Ці не перакладаючы з нічога, акрамя ангельскага?

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    8

Default Ці не перакладаючы з нічога, акрамя ангельскага?

Выдатна працуе перакладу ангельскага на што-небудзь яшчэ ... Аднак, калі я перайдзіце да / форум / эс /********** а затым паведамленне на іспанскай мове, ён не канвертуе паведамленне назад на англійскую (або любы іншы мову).

Я устанавіў:

Паказаць арыгінальны тэкст для карыстальніка: Дадаў Javascript

а таксама спрабавалі і іншыя варыянты, але ні адзін, здаецца, працуюць. Я ўпэўнены, што гэта што-то па-дурному, што я раблю ....

Акрамя таго, я не бачу перакладзены URL-адрасоў, але я ў парадку з гэтым на дадзены момант. (З выкарыстаннем vBSEO)

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

прывітанне,

Па-першае (каля вашага другога пытання) - спасылкі, якія былі пераведзеныя, вам неабходна змяніць два файла:
    1. FORUM_ROOT / уваходзіць / functions_vbseo_createurl.php
    2. FORUM_ROOT / уваходзіць / functions_vbseo_url.php
    поўнае навучанне ў вас у рабіць-не-загрузіць папкі (ридми) - Частка інтэграцыі vBSEO (Інтэграцыя з іншымі модамі)

Зараз аб галоўным пытанні (пераклад): перайсці да-> AdminCP-> vBET-> Google
    Я прапаную наладу Калі давер Google вартыя даверу у вызначэнне мовы Google
    Вы можаце ўсталяваць ўзровень даверу - Я прапаную ўсталяваць 0,1 (10%) у Detection даверу Мова Google
    Па змаўчанні, калі ён складае 0,1 - так што, калі Google не менш за 10% упэўненыя ў паведамленні мову то vBET стане новае паведамленне, мова BBCode аўтаматычна. Калі Google не будзе дастаткова ўпэўнены - Паведамленне застаецца як ёсць і адміністратар можа абнавіць яе ўручную, калі гэта неабходна.

патрабуецца, Вам давядзецца ўручную рэдагаваць існуючыя пасады. Вы павінны змясціць існуючы тэкст у [мова] тэгі.
    усё апісана тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-support.html
    Апошні раз рэдагавалася kamilkurczak; 04-06-10 у 22:30.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    8

Пераводзячы пытанне: Я разумею, калі я хачу, каб пісаць у іспанскай, я магу быць на любой мове, у тым ліку па змаўчанні, але павінны пакласці [мова = ES] BBCODE вакол маёй пасады, то, дакладна? І тады сістэма будзе аўтаматычна перакладаць на любы мова (адзін раз я дадаю мову BBCODE)?

ETA: Прапушчаныя адзін крок па даручэнні vbSEO ... усё гэта працуе ў цяперашні час .. ДЗЯКУЙ ******

Адна невялікая рэч, і я цікава, калі гэта нармальна .. гледзячы на нітку зараз .. Назва гэта:

Realmente bueno nueva característica .

URL ўключае ў сябе акцэнтаваныя я ... з'яўляецца тое, што добра ў Google і г.д.?

realmente-bueno-nueva-caracter%C3%ADstica-628861/
    Апошні раз рэдагавалася widotcom; 05-06-10 у 00:12.

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

прывітанне,

гэта не нармальна (Caracter% C3% ADstica)

Pleae пераканайцеся, што вы зрабілі ўсе неабходныя налады толькі аўтар (і vBSEO калі ў вас ёсць), апісаных у readme.html ў ўсталявальны пакет. Калі вы не то вы можаце мець праблемы з некаторымі мовамі знакаў.

пераводзячы праблему: калі вы ўсталюеце "Траст Google, калі вынік з'яўляецца годным даверу" новых паведамленняў будзе аўтаматычна пераведзены ў мову-кодаў, але вы павінны сабраць старыя паведамленні ў гэтым тэгу.
    Калі вы пішаце ў форум роднай мове гэты тэкст не будзе запакаваная ў тэгу.
    Апошні раз рэдагавалася kamilkurczak; 07-06-10 у 15:34.

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

о, я прашу прабачэння ..

Гэта не праблема. Паспрабуйце праверыць спасылку ў іншым браўзэры (Opera, Firefox),
    павінны быць перакладзены правільна.
    Гэта браўзэр пытанні. Google скануе гэтую спасылку, правільна (з літарай).

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •