Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 4 з 4

Тэма: Ці магу я пакінуў арыгінальнае назва для ўсіх моў?

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    2

Default Ці магу я пакінуў арыгінальнае назва для ўсіх моў?

У мяне ёсць праблема, калі я пішу песні і чым перакладчык перавесці назва песні на ўсіх мовах ... Гэта выглядае вельмі па-дурному, таму што ўсе людзі шукаюць арыгінальнае назва песні
    Такім чынам, ці ёсць які-небудзь магчымасці для левага арыгінальнае назва для ўсіх моў (ўтрыманне можа быць перакладзена)? Ці магу я напісаць любы знак, на пачатак і канец назву, якое будзе "сказаць НЕ" для перакладу назвы?

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

На дадзены момант гэта не падтрымліваецца. Вы можаце выкарыстоўваць notranslate BBCode але толькі ў паведамленні.

Я рухаюся ў гэтым струмені, каб функцыя запыту. Мы будзем думаць аб гэтай праблеме. У агульным глаг архітэктуры не падрыхтаваны для bbcodes ў назвах. Нам прыйшлося прыкласці нямала намаганняў для падтрымкі langtitle BBCode у назвах і ў нас было шмат праблем з гэтым. Мы будзем думаць аб падтрымцы notranslate у загалоўках або некаторыя іншыя рашэнні для гэтага.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Магчыма, мы зможам зрабіць гэта, выкарыстоўваючы ужо існуючыя langtitle BBCode - проста з некаторым спецыяльным кодам мовы - як НЕ, Альбо што-то ... Мы будзем думаць. такое рашэнне павінна быць лёгка даць, таму што ў нас ужо ёсць функцыянальнасць для разбору langtitle BBCode - гэта запатрабавала б дадаць толькі адно, калі заяву, у функцыі якіх ацэньвае гэты BBCode і вяртае вынік у opaqued ня перакладзеная вобласці. Мы праверым гэта - усё яшчэ могуць быць некаторыя іншыя пытанні, як некаторыя месцы, дзе знакі <> заменены на HTML бяспекі; нейкія адносіны паміж мовай назва і паведамленне мове (магчыма ў аўтаматычным непразрыстым, і ў перакладзе RSS).

Мы павінны праверыць яго, але канчаткова гэта добра кірунку. Статус змяніўся з прынятымі

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Default title without translation

Добры дзень,

Як левы арыгінальнае назва ніткі для ўсіх моў?
    Вы можаце выкарыстоўваць 'п' код (не перакладаецца) у [langtitle] тэг.
    Гэты тэг будзе разбірацца.

Прыклад:
    [ langtitle=nt]Title without translation[ /langtitle]
    і ў маім паведамленні тытул.
    Апошні раз рэдагавалася kamilkurczak; 15-12-10 у 10:30.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •