Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 3 з 3

Тэма: vbSEO 3,5 Золата і vBET

Член
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    34

Default vbSEO 3,5 Золата і vBET

Міхал,

Любая ідэя, калі ёсць якія-небудзь істотныя змены з vbSEO 3,5 Золата супраць RC3 і сумяшчальнасць з vbSEO я ў гэтым сумняваюся, але неабходна пераканацца, што мы не сутыкнуліся з праблемамі пры абнаўленні.

Я бачу, вы ўсё яшчэ працуюць 3.3.2 vbSEO, ці будзеце вы яго абнаўленне?

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Добры дзень. Так, мы ўсё яшчэ працуюць vBSEO 3.3.2 быць упэўненым у форуме стабільнасці. Мы пратэстуем новую версію vBSEO ў бліжэйшы час. Я проста трымаць гэта ў якасці задачы (і некаторых іншых) для нашага новага супрацоўніка, каб пераканацца, што ён зможа даць нашым кліентам падтрымку на самым высокім узроўні.
    Мы ўсё яшчэ падчас працэсу найму на працу, таму назапасьцеся цярпеннем.

Можа быць, некаторыя з нашых карыстачоў ужо праверыць яго на рэальнае, або тэст форум і хачу падзяліцца з вынікамі?

Член
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    34

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Добры дзень. Так, мы ўсё яшчэ працуюць vBSEO 3.3.2 быць упэўненым у форуме стабільнасці. Мы пратэстуем новую версію vBSEO ў бліжэйшы час. Я проста трымаць гэта ў якасці задачы (і некаторых іншых) для нашага новага супрацоўніка, каб пераканацца, што ён зможа даць нашым кліентам падтрымку на самым высокім узроўні.
    Мы ўсё яшчэ падчас працэсу найму на працу, таму назапасьцеся цярпеннем.

Можа быць, некаторыя з нашых карыстачоў ужо праверыць яго на рэальнае, або тэст форум і хачу падзяліцца з вынікамі?
    Я выкарыстоўваю 3,5 RC3 і гэта працуе выдатна. Я буду кідаць на золата версіі гэтым тыдні, і дам вам ведаць.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •