Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 2 з 2 FirstПершы 12
Вынікі 11 да 13 з 13

Тэма: Магутнасць сервераў

Міхал Podbielski (vBET штаба)
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

ОК - абнаўленне завершана. Таксама вышлем Вам па электроннай пошце некаторыя намёкі пра тое, як дыягнаставаць, што адбудзецца, калі праблема ўсё яшчэ існуе.

Яшчэ адзін рада: думаць аб адключэнні некаторых мовах, калі ваш фактычны форум не можа разабрацца ва ўсіх з іх.

Таксама вельмі важна! Калі ласка, парай пад намёкі спасылцы ніжэй. Я бачу цяпер, што вы не блакаваць нерелевантных старонках у robots.txt, каб вы канчаткова можа палепшыць вашу прадукцыйнасць. Падрабязнасці тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Член
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    51

Text automatically translated from: Italian to: Belarusian
    Translated text
    Добры дзень,
    Я яшчэ нічога не зроблена Вядома, аднак, ужо ёсць дзве праблемы:
    1. Я ўжо справаздачнасць сотні памылак гэтага тыпу mysql_connect () [function.mysql падлучэння <a href='function.mysql-connect'> </>]: Занадта шмат злучэнняў / дом / школа / дамены / scuo.la / public_html / уваходзіць / class_core.php на лініі 311
    2. URL, на старонках перакладзены добра працуюць з Firefox, але не з даследчыкам. Напрыклад, гэтая старонка
      крылы .. электроннай książki?
      чытае так добра ў Firefox, але не правяраць.

Вы не можаце выправіць, а?
    Мой гаспадар і мой вэбмайстар так шмат, што яны робяць тэсты, але не ў стане вырашыць гэтыя праблемы.
    Я плачу за паслугу, не хвалюйцеся.
    дзякуй
    Original text

Міхал Podbielski (vBET штаба)
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Добры дзень,

Аб вашых пытанняў:
    1. Гэта MySQL канфігурацыі пытанні. Вы дазваляюць больш патокаў Apache, чым злучэння MySQL, таму, калі ваш сервер мае шмат кліентаў, і ўсё Apache патокі занятыя не хапае злучэнняў MySql. Калі ласка, змяніце MySQL fongiuration. Вось кіраўніцтва: MySQL:: MySQL 05/01 Reference Manual:: B.5.2.7 Занадта шмат злучэнняў
    2. Я праверыў гэта URL на стэндзе IE і Оперы і на стэндзе ўсё выдатна працуе. Калі ласка, звярніце ўвагу, што ў IE гэтая сувязь можа здацца дзіўным, але гэта адпаведнай спасылцы - IE проста адзіны браўзэр, у гэтым слове, які не падтрымлівае адлюстраванне літар у пазначэннях%. Гэта ўсё тая ж спасылка - проста ўбачыць HTML прадукцыі ў оперы, і вы ўбачыце тыя ж абазначэння%. Opera (і ўсе іншыя браўзэры выключэннем IE) проста паказаць гэта прыемна. Таксама звернеце ўвагу, што гэта сусветны стандарт, таму Google (і іншыя робаты) ведаць, як інтэрпрэтаваць яго і індэкс яго адпаведным чынам. Існуе ніякай праблемы тут (Або я не зразумеў, што гаворка ідзе аб )

Стар. 2 з 2 FirstПершы 12

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •