Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 3 123 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 24

Тэма: Белая старонка пры перакладзе RSS-каналы

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютым 2010 года
    Паведамленняў
    210

Default Белая старонка пры перакладзе RSS-каналы

я атрымліваю пустую старонку, калі я праглядзець любы з перакладаецца RSS-каналы, любыя ідэі, чаму?

дзякуй.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Які тып RSS вы тэставанне - калі ласка, дашліце нам поўную URL. Ці мае гэта адбываецца на арыгінальных RSS таксама ці толькі на адзін пераклад?

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютым 2010 года
    Паведамленняў
    210

Проста перакладаецца RSS, нармальны RSS гэта добра, у вас ёсць мой форум URL, вы можаце праверыць яго там.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

OK - я бачу гэта на вашым форуме. На жаль, мы не ў стане прайграць яго на нашым форуме.

Было б лепш, калі мы атрымаем доступ да вашых форумам і праверыць яго - гэта можа быць таксама выпрабавальны асобнік / копію - гэта проста паводзіць сябе гэтак жа. Не прыводзячы пытанне мы не можам працаваць на ім. Не маглі б вы мне PM дэталі доступу да панэлі адміністратара і FTP? Як я ўжо пісаў ён можа быць некалькі тэставых напрыклад, - мне проста трэба паводзін не зместам. Або па крайняй меры ці ёсць у вас часопісы памылак аб RSS? ...

Як вы можаце паглядзець тут і на гэтым форуме RSS працуюць добра. На нашых форумах тэст таксама. У гэты момант вы адзіны, хто мае праблемы і ваш форум адзінае месца, дзе мы можам праверыць гэта.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютым 2010 года
    Паведамленняў
    210

Я адзіны адмін на маім форуме, калі ласка, дайце мне інструкцыі па ліквідацыі непаладак.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я баюся, што гэта занадта складана і патрабуе ўзаемадзеяння - нам трэба знайсці прычыну праблемы. Я быў бы ў стане даць вам хутка выправіць інструкцыі, калі б я ведаў, што там адбываецца, і быць у стане прайграць гэта на маёй баку. Не ведаючы, дзе памылка, што мы проста не маюць паняцця аб тым, як, што і рабіць гэта выправіць (гэта можа быць выклікана канфліктам якой-небудзь іншай мод, няправільная канфігурацыя ...). Без магчымасці прайграць яго мы не ведаем, робіць нашы змены ліквідуе праблему. І вы адзіны, хто маюць праблемы. Менавіта таму было б лепш, калі ў нас ёсць доступ - нават на тэставы форум. Як я ўжо пісаў мне не патрэбны ваш форум ўтрыманне Мне проста трэба яго паводзіны. Я разумею, што вы не хочаце, каб даць доступ да вашай рэальнай форуме. Ці ёсць у вас тэст выпадак, калі адно і тое ж адбываецца?

На дадзены момант для найпростых інструкцый адкрыйце файл / Адчувае / vbenterprisetranslator_functions_external.php і вызначыць, дзе код спыняецца ацэнкі, паставіўшы рэха "TEST 1"; (І змена нумар для кожнага рэха) паміж радкоў кода. Калі вы ведаеце, што бінарны пошук затым выкарыстаць гэты алгарытм. Ацэнка пачынаецца ў функцыі vbet_translateExternal.

Калі вы думаеце, што вы можаце вызначыць, дзе праблема, то мы можам зрабіць гэта такім чынам, але гэта зойме значна больш часу - асабліва на вашым баку, што не з'яўляецца неабходным, паколькі ў вас у нашай падтрымцы. Вядома, мы разумеем, што вы не хочаце, аб нашай поўнай падтрымцы, таму давайце паспрабуем зрабіць па-свойму.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютым 2010 года
    Паведамленняў
    210

Атрыманне іншае пытанне тут Кампутар Сок - сайта Spy

Падобна на тое, сцэнар не атрымлівае файл CSS належным чынам, і глядзіць у неналежным месцы для малюнкаў ...

- Я пастараюся, што вы сказалі па іншым пытанні.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютым 2010 года
    Паведамленняў
    210

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Я баюся, што гэта занадта складана і патрабуе ўзаемадзеяння - нам трэба знайсці прычыну праблемы. Я быў бы ў стане даць вам хутка выправіць інструкцыі, калі б я ведаў, што там адбываецца, і быць у стане прайграць гэта на маёй баку. Не ведаючы, дзе памылка, што мы проста не маюць паняцця аб тым, як, што і рабіць гэта выправіць (гэта можа быць выклікана канфліктам якой-небудзь іншай мод, няправільная канфігурацыя ...). Без магчымасці прайграць яго мы не ведаем, робіць нашы змены ліквідуе праблему. І вы адзіны, хто маюць праблемы. Менавіта таму было б лепш, калі ў нас ёсць доступ - нават на тэставы форум. Як я ўжо пісаў мне не патрэбны ваш форум ўтрыманне Мне проста трэба яго паводзіны. Я разумею, што вы не хочаце, каб даць доступ да вашай рэальнай форуме. Ці ёсць у вас тэст выпадак, калі адно і тое ж адбываецца?

На дадзены момант для найпростых інструкцый адкрыйце файл / Адчувае / vbenterprisetranslator_functions_external.php і вызначыць, дзе код спыняецца ацэнкі, паставіўшы рэха "TEST 1"; (І змена нумар для кожнага рэха) паміж радкоў кода. Калі вы ведаеце, што бінарны пошук затым выкарыстаць гэты алгарытм. Ацэнка пачынаецца ў функцыі vbet_translateExternal.

Калі вы думаеце, што вы можаце вызначыць, дзе праблема, то мы можам зрабіць гэта такім чынам, але гэта зойме значна больш часу - асабліва на вашым баку, што не з'яўляецца неабходным, паколькі ў вас у нашай падтрымцы. Вядома, мы разумеем, што вы не хочаце, аб нашай поўнай падтрымцы, таму давайце паспрабуем зрабіць па-свойму.
    Ваш кажа мне, калі б вы былі ацэнкі гэтай праблемы вы гадзінамі дадаўшы 'TEST 1' рэха, пад ім кожную радок кода ў гэтым файле ... на самай справе?

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Не - я ніколі не пісаў нічога падобнага. Я паняцця не маю, чаму вы нават думаць аб тым, што ...

Тыя, дзе парады для вас, таму што тыя, у якіх лягчэй за ўсё апісаць. Першае - вы не прапусціце момант, які тычыцца бінарны пошук. Другое - у нас ёсць спосабы зрабіць гэта без якіх-небудзь выхад мяняецца, і мы ў стане зрабіць гэта хутка, таму што мы ведаем наш код і вялікі вопыт у знаходжанні памылак або канфліктаў з іншымі ўбудовамі.

Ва ўсякім выпадку - ваша пытанне не дае вам ніякіх крок бліжэй да вырашэння. Мы прапануем Вам нашу поўную падтрымку. Вы можаце прыняць тое, што вы заплацілі, ці вы можаце адмовіцца ад яго. Мы паважаем вас рашэнне і пастараемся дапамагчы вам, нават калі вы адмовіцеся ў нашай падтрымцы. Тым не менш, калі ласка засяродзіцца на пытанне - вы хочаце паспрабаваць зрабіць гэта самастойна, то, калі ласка, пару намёкаў нашай. Вы хочаце, каб мы бяспечнае час вашага, калі ласка, паведаміце нам цалі Калі ласка, звярніце ўвагу, што ўсе нашы намеры, каб дапамагчы вам.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютым 2010 года
    Паведамленняў
    210

Так, і кропка я раблю гэта я магу прытрымлівацца інструкцыям, таму, калі ласка, дайце мне ўказанні.

Я не хачу, каб даць вам доступ як у вас няма рэпутацыю онлайн, толькі людзі, я даць доступ да майго форумы мяне, VBulletin і vbseo, таму што я магу ім давяраць.

Вы для мяне новае, таму я аддаў перавагу б мець інструкцыі, а не поўную падтрымку.

Дзякуй.

Стар. 1 з 3 123 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •