Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 2 з 3 FirstПершы 123 АпошніLast
Вынікі 11 да 20 з 22

Тэма: Забароненыя для парушэння ліцэнзіі - Крэдытныя спасылку!

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад Snake2 View Post
    Я высока цаню ваш адказ, але я да гэтага часу не разумею, у мяне ёсць фіксаваная сувязь пытанне, ці няма нічога для расследавання, Я не парушаючы ліцэнзійнае пагадненне, паколькі ёсць спасылка.

Існуе ніякага парушэння. Гэта bizare, вы не будзеце нават дазволіць мне купіць брэндынгу бясплатна, гэта зводзіць з розуму. Чаму бы любы бізнэсмэн спыніць кліентаў ад марнаваць больш грошай. Weird.
    Калі ласка, паверце нам, што мы таксама адчуваюць сябе вельмі няўтульна ў рэальнай сітуацыі. І, як вы добра ведаеце, рахунак быў заблякаваны, каб не заблакаваць магчымасць дадатковай пакупкі, але і ўмець мець зносіны з вамі зноў, таму што нашы паведамленні былі праігнараваныя.

Наш папярэдні адказ быў не пераканаць вас, аб чым, але, каб паказаць вам вобраз сітуацыі спадзеючыся, што вы зразумееце нашы дзеянні - не ўхваляюць яго.

Мы разумеем і праверыць, што вы паклалі крэдытных спасылка (тое, што відавочна не зрабіў рухавіком vBET). Ён па-ранейшаму не вырашае праблема ніяк ліцэнзіі быў парушаны (і ў нас ёсць важкія падставы так лічыць) у гэтым выпадку ў нас ёсць некаторыя правы, прадастаўленыя нашымі юрыдычнага пагаднення. Чалавека, у якой мы не павінны прасіць. Парушэнне якіх у нас няма для правядзення расследавання. Але, як мы ўжо няхай вы ведаеце, мы ніколі не прыме рашэнне адпусціць яе пад пагрозу. Таму, калі ласка, дайце нам афіцыйную заяву пра вас аплату ліцэнзіі vBET, а затым мы працягнем нашу дыскусію.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад Snake2 View Post
    Што вы маеце на ўвазе Майкла?

Існуе ніякай аплаты пытанне, мы будзем рады, калі вы проста разблакаваць рахункі, каб мы маглі абнаўлення новай версіі па выпуску сёння, то, калі добрыя атрымаць новыя ліцэнзіі на іншых форумах.

Мы шчаслівыя, ніякай аплаты пытанне проста хачу рахунку зноў працуе.

Дзякуй!
    Можа быць, я няправільна зразумелі простыя - у такой сітуацыі шкада памылку. Я думаў, што ваша мэта заключаецца ў зваротным аплаты. У мяне 2 ночы на мой час, і пытанне не лёгкі

Так што проста быць адкрытым - зводзіць на няма аплаты знаходзіцца ў стадыі разгляду ці не?

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    12

Афіцыйнае заяву аб аплаце? Я не разумею, пра што ты. Я ўжо заплаціў. Я знаходжу гэта вельмі хвалюе. У мяне няма шмат грошай, і цяпер вы мяне спыніць з дапамогай гэтага праграмнага забеспячэння і я не зрабілі нічога дрэннага. Вы бачыце, я дадаў спасылку каб выправіць праблемы. І я заплаціў вам месяцы таму.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    12

Чаму я зваротны плацёж, калі ў мяне ёсць рабочая ліцэнзія ... без прычыны, я хачу абнаўлення, каб не зменіцца плацёж, калі я рады і ліцэнзія не забароненыя.

Таксама я не атрымаў вашы паведамленні як я не Лагін для некалькіх тыдняў, і гэты форум аленевая скура адпраўляць паведамленні на мой электронны паштовую скрыню па некаторых прычынах.
    Апошні раз рэдагавалася Snake2; 08-04-10 у 01:35.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    12

Я думаю, прычына нармальную сувязь не працуе, гэта ў нас ёсць змена шаблону, які робіць усё аўтарскія правы на лініі і ў прыгожую скрынку, так што, магчыма, выклікае праблемы.

прыклад;

мой шаблон;

аўтарскае права 1 - аўтарскае права 2 - 3 аўтарскіх правоў

normall VB пра шаблон;

аўтарскае права 1
    2 аўтарскіх правоў
    аўтарскае права 3

у любым выпадку ў вас ёсць добрая сувязь з вялікай якарнай тэкст. так што ўсё, што добра для vbet.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Калі ласка, звярніце ўвагу, што ніхто не замінае Вам выкарыстаннем vBET ў гэты момант. Вы выкарыстоўваеце яго зараз і выкарыстоўваць увесь гэты час, калі праблема існавала, і Вы не адказвае.

Як мы пісалі ўвесь час увесь намер заблакаваць свой рахунак на гэтым форуме (не блакуе ад выкарыстання vbet - вы ўсе яшчэ карыстаецеся зараз) павінен быў растлумачыць сітуацыю. І гэта адбылося толькі таму, што вы перасталі адказваць, з Вашага апошняга адказу на ўзроўні «згубляцца»(Вы не напісалі гэта літаральна - гэта было толькі наша ўражанне).

Так, мы ведаем, што вы заплацілі за прадукт. Мы спыталі аб вашых пагрозу, якую з вас здымуць плату. Для таго, што ў адпаведнасці з нашым ліцэнзійнай дамовай вы не маеце права, калі ліцэнзія адклікаецца ў выпадку парушэння. Так што, калі такое змяненне, магчыма, адбудзецца гэта было б махлярства зроблены на аплатную сістэму, і гэта зойме шмат непрыемных наступстваў для вас.
    Менавіта таму мы мы запыталіся пра гэта - проста каб быць упэўненым вы гатовыя зрабіў махлярства ці не.

Я разумею, што ў вас няма такога намеру І нават калі яна была напісана да таго, як заяву, зробленае не памятаючы ліцэнзійнага пагаднення.

ТАКІМ ЧЫНАМ, - у такім выпадку, калі ласка, проста трымаць увагу на ліцэнзійнае пагадненне і калі ласка, паведаміце нам, калі вы выявіце, што нешта не так на баку vBET. Калі вы доўга ў гэтым бізнэсе (я мяркую, што вы робіце), то вы ведаеце, што наша ліцэнзія сапраўды лёгка ў адпаведнасці з ліцэнзіяй магчымасці для некаторых прадуктаў, таму мы не робім нічога незвычайнага. Гэта тое, як рынак праграмнага забеспячэння глядзіць мурашка гэта было зроблена такім чынам законам і барацьба з кампутарным пірацтвам. Ваш рахунак будзе unbanned заўтра (прабачце, але павінны скончыць некаторыя рэчы цяпер, і гэта амаль у 3 ночы на маім часе). Калі ласка, нагадаеце мне, калі я забыўся (не адпраўляць напамінкі цяпер - я мяркую, што на наш электронны рахунак шмат лістоў ад вас аб гэтай праблеме, таму я проста выдаліце яго).

Яшчэ раз вельмі прашу прабачэння за ўсе свае праблемы і спадзяемся, што нават калі вы не ўхваляеце наш шлях, вы ж разумееце, чаму мы зрабілі гэтыя крокі і, магчыма, нават у глыбіні душы разумеем, што мы толькі зрабілі часовы забарона увагу не адклікаць ліцэнзіі з усімі іншымі магчымымі крокамі. ..
    Гэта было проста зрабіў сам адчувае сябе лепш

EDITED:
    Я проста знайсці свой папярэдні пост - дзякуй за ўвагу. Калі ласка, пастаўце адпачынак на PM узроўні або ў раздзеле ліквідацыі непаладак, калі новая версія vBET будзе мець той жа пытанне.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 08-04-10 у 01:59.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    12

Дзякуй.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Здзейснена - атрымлівайце задавальненне Спадзяюся, што новая версія будзе адпавядаць вашым чаканням прадукцыйнасць.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютым 2010 года
    Паведамленняў
    210

Як спыніць URL, пераводзяцца ў гэтай версіі, як я спытаў, перш чым тут> http://www.vbenterprisetranslator.co...ated-urls.html

Гэта павінна быць сапраўды опцыя ў AdminCP.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Калі ласка, адкрыйце новую тэму для гэтага ў мастацкіх запытаў - наш адказ можа быць карысным і для іншых карыстальнікаў.

Стар. 2 з 3 FirstПершы 123 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •