Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 3 123 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 22

Тэма: Забароненыя для парушэння ліцэнзіі - Крэдытныя спасылку!

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    12

Default Забароненыя для парушэння ліцэнзіі - Крэдытныя спасылку!

У чым заключаецца праблема, як вы ведаеце, я казаў вам ваш мод адбываецца павольна і выклікае ў мяне праблемы з серверам, так што я з дапамогай іншых MOD на VBulletin, пакуль вы выпускаць новыя версіі, гэта значыць, чаму няма крэдытнай спасылку!

Калі ласка, аднавіць мой кошт, напішыце мне на гэты адрас, каб вырашыць гэтую праблему як мага хутчэй. Я плаціць кліент і не шануюць забаранілі няправільна.

Змяя сваё імя карыстальніка.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Добры дзень.

Калі ласка, прыміце нашы прабачэнні за ўсе нязручнасці. Мы спрабаваў звязацца з вамі ў розных формах, але нашы паведамленні былі праігнараваныя. Калі ласка, майце на ўвазе, што пытанне пачатку месяца таму, і зараз у вас уліковы запіс заблакаваная толькі таму, што вы перасталі адказваць на запыты пры падазравалі для парушэння ліцэнзіі. Ваш рахунак будзе вернутая, калі сітуацыя будзе ясная. Калі вы не парушылі нашы ліцэнзіі ў вас ёсць пра што турбавацца - мы проста павінны гэта пацвердзіць.

Як мы пісалі, перш чым мы праверылі ваша тлумачэнне аб выключаны vBET, і мы выявілі, што vBET ўсё яшчэ выкарыстоўваецца. Супраць Ваша заява, што вы выкарыстоўваеце іншай мод мы ўсё яшчэ верым, што гэта vBET, якая выкарыстоўваецца на вашым форуме. І мы думаем, што з-за выхаду код, згенераваны vBET адзначаны, і мы бачым нашу марку на выхадзе HTML (які мы стварылі рэзервовую копію ў выпадку далейшага даследавання). Таму што ваша заяву супраць таго, што мы бачым на вашым форуме ў нас яшчэ ёсць права падазраваць парушэнні ліцэнзіі. Каб праверыць гэта, мы павінны бачыць, што адбываецца на самай справе мураша, таму мы хочам спытаць вас аб дэталі доступу да панэлі адміністратара. Вы можаце стварыць часовы рахунак для гэтага ці змяніць пароль для некаторых тэмпература, калі вы ведаеце аб пытаннях бяспекі. Магчыма, нам спатрэбіцца таксама FTP-доступ, але зараз гэта панэль адміністратара дастаткова.

Яшчэ раз вельмі шкада прыпынена рахунак і дзякуй, што вы пачалі супрацоўнічаць па гэтым пытанні. Акрамя таго, мы хочам вырашыць пытанне як мага хутчэй, тым больш, што яна ўжо займае шмат часу. Калі ласка, дасылайце спытаў дадзеныя так мы зможам пацвердзіць вашу версію, таму што, як вы ўжо ведаеце, ваш HTML выснову кажа што-то яшчэ.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    12

Не, вы няправільна зразумелі, у той час мы не выкарысталі свой мод, мы тэставалі, прама зараз мы, але чаму-крэдытнай спасылка не працуе, мы не можам запампаваць дыстрыбутыў, як вы забаранілі нам, мы не можам купіць брэндынгу бясплатна, як вы забараніў нам. Так як мы можам выправіць.

Як так, вы ж адпраўляць лісты, але ў вас ёсць гэты форум ўстаноўкі, каб адправіць электронную пошту аленевая скура, калі мы атрымліваем PM або адказаць на паведамленне, нягледзячы на нас, што дазволіць ёй у нашай панэлі кіравання. Такім чынам, мы не былі апавешчаныя аб адказ, калі мы не прайшлі ідэнтыфікацыю

Альбо аднавіць, каб мы маглі купіць брэндынгу бясплатна або спампаваць наш прадукт яшчэ раз ці даць мне код, таму я магу дадаць спасылку ўручную.

Дзякуй.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    12

Спасылка таму, няма ніякай неабходнасці, каб ператварыць гэта ў драме. Гэта было памылкай, спіне, ці можам мы абыйсціся цяпер.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Мы разумеем вашыя тлумачэнні. Яшчэ быў сапраўды сур'ёзныя падазрэнні аб парушэнні ліцэнзіі, якія, як выкарыстанне любога праграмнага забеспячэння за яе ліцэнзіі сцвярджэнні, таксама злачынствы кампутарнага пірацтва. Мы не кажам, што яно было здзейснена, толькі тое, што ёсць падазрэнне, папярэднія заявы былі розныя, што тое, што мы адзначылі на вашым форуме, і мы павінны праверыць, што адбываецца на самай справе.
    Мы можам даведацца, што прычына не бачная спасылка крэдыт на вашым форуме. Менавіта таму мы просім вас за доступ на ўзроўні адміністратара CP такім чынам мы можам вызначыць яе як парушэнне ці не. Спадзяюся, што мы можам вырашыць гэта паміж вамі і vBET каманды. Калі вы ведаеце аб пытаннях бяспекі калі ласка, стварыце часовы пароль або часовы рахунак.

Калі ласка, звярніце ўвагу, што мы з вамі, дзе таксама сваю ўласную форму кантакту форуме. Мы сапраўды выкарысталі які-небудзь спосаб кантакту, які мы знайшлі, перад блакаваннем Вашага рахунку. Гэтак жа хутка, як гэта будзе вызначана, што пытанне гэта не парушэнні ліцэнзіі, вы атрымаеце ваш рахунак спіну дадатковы час для бясплатных абнаўленняў - нашмат больш, што час блакавання, паўторна кампенсуе фактычныя нязручнасці.

Таксама мы лічым, што не з'яўляецца публічным пытаннем. Таму, калі ласка, звяжыцеся з намі ў гэтым пытанні па пошце ці PM толькі. Вядома, вы можаце думаць інакш - у такім выпадку, калі ласка, не саромейцеся абмяркоўваць яго публічна. Але пісаць у некалькіх месцах ў той жа час, зрабіць яго больш цяжка падтрымліваць, таму, калі ласка, прытрымвайцеся адзін з спосабаў камунікацыі. Дзякуй
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 07-04-10 у 23:03.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    12

Існуе ніякім чынам я даю доступ незнаёмец адміністратара на ўсіх. Мой сервер належыць мне, і гэта мае асабістыя падрабязнасці.

Калі вы не будзеце аднавіць свой рахунак, так як сувязь у цяперашні час ёсць, то я буду патрабаваць кампенсацыі сродкаў назад на маю крэдытную карту.

Гэта не ваша справа, чаму спасылка не з'яўляецца і ў іншых, чым фіксаванай.

Усё, што вам трэба ведаць, гэта спасылка працуе ў цяперашні час, канец. У мяне была праблема з simliar vbseo ў мінулым, і яны проста папрасілі, каб ён быў фіксаваным, яны не мелі патрэбу, каб шпіёніць за мной.

Дазвольце мне ведаць, як вы хочаце мець справу з гэтым, я шчаслівы, каб атрымаць кампенсацыю, калі вы не будзеце аднавіць свой акаўнт.

Мне падабаецца ваш прадукт і хочаце купіць для маёй 5 іншых форумах, калі я атрымаць гэтую працу на 100%, так што вы страціце добрага кліента толькі таму, што вы патрабуеце, каб атрымаць доступ да свайго сервера, які не з'яўляецца справядлівым Майкл.
    Апошні раз рэдагавалася Snake2; 07-04-10 у 23:22.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад Snake2 View Post
    Існуе ніякім чынам я даю доступ незнаёмец адміністратара на ўсіх. Мой сервер належыць мне, і гэта мае асабістыя падрабязнасці.

Калі вы не будзеце аднавіць свой рахунак, так як сувязь у цяперашні час ёсць, то я буду патрабаваць кампенсацыі сродкаў назад на маю крэдытную карту.

Гэта не ваша справа, чаму спасылка не з'яўляецца і ў іншых, чым фіксаванай.

Усё, што вам трэба ведаць, гэта спасылка працуе ў цяперашні час, канец. У мяне была праблема з simliar vbseo ў мінулым, і яны проста папрасілі, каб ён быў фіксаваным, яны не мелі патрэбу, каб шпіёніць за мной.

Дазвольце мне ведаць, як вы хочаце мець справу з гэтым, я шчаслівы, каб атрымаць кампенсацыю, калі вы не будзеце аднавіць свой акаўнт.

Мне падабаецца ваш прадукт і хочаце купіць для маёй 5 іншых форумах, калі я атрымаць гэтую працу на 100%, так што вы страціце добрага кліента толькі таму, што вы патрабуеце, каб атрымаць доступ да свайго сервера, які не з'яўляецца справядлівым Майкл.
    Звярніце ўвагу, што гаворка ідзе не аб шпіянажы, а аб праверцы робіць юрыдычная пагадненне, якое было дасягнута паміж нашымі бакамі быў ганараваны ці не. Таксама звернеце ўвагу, што ў выпадку парушэння ліцэнзіі ніхто не права на вяртанне - больш тых, хто парушыў ліцэнзію пагадзіліся страціць сваю ліцэнзію і аплачваецца дадаткова да гэтага. Кожны кліент пагадзіўся з умовамі ліцэнзіі ведаючы, што ён плаціць.

Гэта проста, як калі хто-небудзь пазычыць машыну - ён ведае, што ён заплаціў, каб ён на некаторых умовах. Ён не можа сцвярджаць, што ён заплаціў, каб пазычыць яго, таму ён думае, што яго зараз і ён можа рабіць з ёй усё, што захоча. Калі ён не дасць яго назад, гэта будзе злачынствам, нават калі ён заплаціў за гэта запазычанне. І калі ён будзе скарочаны, ён не можа прэтэндаваць, што ніхто не павінен быць зацікаўлены, чаму ён вырашыў узяць машыну для сябе і вяртанне попыту грашовых сродкаў, паколькі яны бяруць машыну зваротна. Так, вядома - ён можа прэтэндаваць на тое, што ён хоча і ён можа запатрабаваць усё, што хочаце, але стэндзе свае патрабаванні і свае патрабаванні не маюць зямлі. І тое, што аўтамабіль быў вернуты паліцыяй толькі таму, што ён быў скарочаны аленевая скура азначае, што нічога не адбываецца. "ОК, вы атрымалі сёння аўтамабіль так, што вы заяўляеце пра? Дазваляе забыць пра ўсё і будзьце шчаслівыя, што вы бачыце аўтамабіль зноў - вы ніколі не маглі бачыць яго зноў - у вас ёсць поспех так шчаслівы."

Цяпер вы бачыце, мы знаходзім, што нашы нашай машыне не хапае ... Але ў нас быў кантакт з асобай, якое едзе, каб мы патэлефанаваць і спытаць: Aloha - як ездзіць? Мы думаем, што вы можаце мець праблемы з вашым рухавіком мы не чуем яго адпаведным чынам па тэлефоне, калі ласка, дайце нам ведаць, што адбываецца. І атрымліваем адказ: "Менавіта таму, што прама цяпер я еду на іншы аўтамабіль». Мы праверылі нашы спадарожнікавай навігацыі і пазнаць (на карце Google ), Што вы едзеце наш аўтамабіль так, то не так. Але ўсё-ткі выказаць здагадку, што можа быць, ёсць няправільнае паліва, ці нешта накшталт гэтага. Таму мы заклікаем зноў, але ні адзін орган адказваў. Se адправіць SMS, мы пасылаем MMS, мы даведаемся, што аўтамабіль усталяваны факс, а таксама адправіць факс, але ні адзін з нашых паведамленняў быў адказ. І наша спадарожнікавая навігацыя па-ранейшаму паказваюць, што кліент сапраўды едзе наша машына. Так быць так далёка, адзінае, што мы маглі зрабіць, гэта выдалена адключыць GPS-сістэма ў сваю машыну і сена паведамленне: "Фактычнае выкарыстанне аўтамабіля не бяспечныя для вас і, магчыма, парушае нашы інтарэсы. Мы разумеем, што вы можаце мець некаторыя праблемы з рухавіка аўтамабіля і да гэтага часу баяцца, што наша ўласнасць была зламаная вамі. Таму мы не можам прымусіць вас лягчэй рухацца наперад у гэтай сітуацыі. Мы хочам дапамагчы ў вырашэнні праблемы з рухавіком, але не атрымалі адказу. Распавядзіце, калі ласка, дзе вы жадаеце спыніцца, і мы вышлем выцекла механік які ўбачыць пад маскай і праверыць, што гэта няправільна"І тады мы будзем чакаць, пакуль вы будзеце павінны выкарыстоўваць GPS зноў і адказваць на нашы паведамлення думае:". Будзем спадзявацца, што паліцыя блакада не будзе патрэбен тут ".
    Зараз вы паклалі нашу машыну ў свой гараж, замак яго і кажа нам, што правы мы можам чуць рухавік ад брамы, але мы не маем права глядзець пад маскай нашага аўтамабіля, таму што ў вашым гаражы, і гэта не справядліва, што мы нават спытаць пра доступ да вашага гаража. Нават, што вы можаце проста змяніць блакаванне пасля гэтага. Нават, што вы пагадзіліся, што мы павінны права правяраць робіць наш аўтамабіль выкарыстоўваецца адпаведным чынам (гл. Ліцэнзійная дамова). Мы проста павінны адчуваць, пашанцавала, што мы чуем, больш ці менш прыдатны гук зараз і не цікавіць, што адбываецца з рухавіком да, так і не цікавіць, чаму гук нават не ад рухавіка. "Не шпіён мяне - гэта не ваш інтарэс, што я раблю са сваім аўтамабілем І калі вы не дасце мне GPS доступу таму я падарве усё адабраць і ўзяў грошы, якія я заплаціў.".

Звярніце ўвагу, што мы не просім усіх, хто едзе на нашы аўтамабілі для доступу да гаража. Мы не кажам, што гэта ваша намер, але мы адчуваем, справакаваў прыняць гэтыя меры. І мы не думаем, што threating нам можа дапамагчы ў гэтым пытанні. Калі нават па якой-небудзь памылкі грошы вернуцца да вас (за тое, што вы не маеце ніякага права), ён будзе больш даваць эфект, як: "Цяпер ён зламаў нашай бяспечнай (або падмануць наш сакратар) і скраў нашы грошы - мы не хочам, але цяпер мы павінны пайсці ў паліцыю з гэтай справай мы былі абрабаваныя". Калі ласка, звярніце ўвагу ваша згода, намеры, заявы, дзеянні і магчымыя наступствы.

У нас ёсць законнае права даецца ліцэнзійнае пагадненне, каб праверыць гэта ліцэнзія не была парушаная. Вядома, мы можам вырашыць, каб не рабіць гэтага, але гэта ніколі не адбудзецца публічнага шантажу. Існуе група людзей, якая дзейнічае такім чынам - зрабіць грамадскую небяспеку, з просьбай вырашыць, ці будзе іх простым спосабам, або іх нялёгкі шлях. Многія краіны, даведацца даўно, што яны ніколі не могуць дазволіць ім запалохаць або пагрозы ніколі не скончыцца.
    Калі ласка, звярніце ўвагу, што гэтая стратэгія дасць вам процілеглыя вынікі, што вам трэба. Мы адкрытыя для абмеркавання, нават калі яно было праігнаравана і раней (гэта значыць тое, што адбываецца тут). Мы зачыненыя на ўсе пагрозы і адпаведным чынам змяніць нашу стратэгію ў такіх выпадках. Калі вы хочаце яшчэ абмеркаваць гэтае пытанне - калі ласка, прыбярыце ўсе пагрозы. Як мы лічым пагрозай заяву аб прыняцці любых дзеянняў, якія не з'яўляецца законным ў адпаведнасці з нашым ліцэнзійнай дамовай, польскае заканадаўства, права ў вашай краіне, або якія патрабуюць махлярстве / ілжывыя заявы ў аплатнай сістэме.

Мы цэнім, што вы лічыце куплю vBET таксама для 5 іншых форумах. Звярніце ўвагу, што ліцэнзія не рабілі адзін з адным. Кожны разглядаецца separatelly ў любым аспекце (усталёўка, падтрымка, парушэнні, абнаўлення ...). Зараз ваша primaty рахунак быў заблякаваны цалкам, таму што ў вас ёсць толькі адна ліцэнзія, было лягчэй, што захоп ў базе дадзеных, і ўвесь час мы лічым, што толькі як часовае рашэнне, каб пачаць абмеркаванне яшчэ раз і вырашыць пытанне - што з'яўляецца нашай галоўнай мэтай ўсіх час.

Калі ласка, звярніце ўвагу, што амаль кожнае праграмнае забеспячэнне, якое вы калі-небудзь і калі-небудзь выкарыстаць / будзе на некаторыя ліцэнзіі. У некаторых краінах закон яшчэ не дазваляе выкарыстоўваць праграмнае забеспячэнне без ліцэнзіі на гэта, што азначае, што праграмнае забеспячэнне павінна мець ліцэнзію (нават калі ён гэта бясплатна), каб быць карыснай ў гэтай краіне.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 08-04-10 у 00:57.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    12

Я высока цаню ваш адказ, але я да гэтага часу не разумею, у мяне ёсць фіксаваная сувязь пытанне, ці няма нічога для расследавання, Я не парушаючы ліцэнзійнае пагадненне, паколькі ёсць спасылка.

Існуе ніякага парушэння. Гэта bizare, вы не будзеце нават дазвольце мне купляць больш ліцэнзій, гэта зводзіць з розуму. Чаму бы любы бізнэсмэн спыніць кліентаў ад марнаваць больш грошай. Weird.
    Апошні раз рэдагавалася Snake2; 08-04-10 у 01:03.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад Snake2 View Post
    Спасылка таму, няма ніякай неабходнасці, каб ператварыць гэта ў драме. Гэта было памылкай, спіне, ці можам мы абыйсціся цяпер.
    На жаль, мы не бачылі гэтага паведамлення і раней (мы адказваў на папярэдні). У гэты момант маленькі неабходна ведаць ваша афіцыйную заяву аб аплаце на зробленыя любы крок наперад.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Красавіка 2010 г.
    Паведамленняў
    12

Што вы маеце на ўвазе Майкла?

Існуе ніякай аплаты пытанне, мы будзем рады, калі вы проста разблакаваць рахункі, каб мы маглі абнаўлення новай версіі па выпуску сёння, то, калі добрыя атрымаць новыя ліцэнзіі на іншых форумах.

Мы шчаслівыя, ніякай аплаты пытанне проста хачу рахунку зноў працуе.

Дзякуй!

Стар. 1 з 3 123 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •