Прывітанне
Я сапраўды ненавіджу гэта пстрыкаць 150 сцяжкоў, калі зняўшы ўсе мовы, акрамя 2
Калі ласка, зрабіце "вылучыць усё" / "адмяніць усе" опцыю ў наладах ACP
Дзякуй
StarBuG
Прывітанне
Я сапраўды ненавіджу гэта пстрыкаць 150 сцяжкоў, калі зняўшы ўсе мовы, акрамя 2
Калі ласка, зрабіце "вылучыць усё" / "адмяніць усе" опцыю ў наладах ACP
Дзякуй
StarBuG
Гэта можа быць складана, таму што варыянтаў панэлі аўтаматычна генеруецца форуму.
Калі ласка, звярніце ўвагу, што пры адключэнні мову, досыць зрабіць гэта толькі ў адным месцы (кэш не будзе працаваць на не падтрымоўваным мове і сцягі для карыстальнікаў можа быць толькі падмноства падтрымліваецца з іх). Так што калі вы хочаце падтрымліваць толькі 2 мовы гэта сапраўды дастаткова, каб зрабіць 50 клікаў не 150.
Акрамя таго - гэта зрабіць гэта адзін раз і пакіньце яго на доўгі час, таму мы лічым, што гэта не рэальнае паляпшэнне, каб дадаць гэтую опцыю. Як я ўжо пісаў у пачатку - VBulletin генеруе гэтыя старонкі і зрабіць запатрабаванае змяненне на самай справе азначае, каб пазбегнуць VBulletin канфігурацыі рухавіка і напісаць свае ўласныя погляды для кожнай канфігурацыі старонкі.
Так шкада, але ў гэты момант мы адхіліць гэты запыт. Калі вы ведаеце, любы мод, які падтрымлівае такія рэчы на роднай старонку VBulletin ўласцівасці - калі ласка, дайце нам ведаць. Можа быць, ёсць нешта такое, што нам не хапае, але ў гэты момант з'яўляецца шмат сіл і сапраўды маргінальныя выкарыстання.