Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 4 з 4

Тэма: Як я магу быць упэўнены, што новыя карыстальнікі бачаць, што іх родная мова?

Член
    Рэгістрацыя
    Студзень 2010
    Паведамленняў
    61

Default Як я магу быць упэўнены, што новыя карыстальнікі бачаць, што іх родная мова?

Я выкарыстоўваю ключавыя словы і Google Adwords кампаніі нацэлены на Кітай. У адзін дзень тэставання, я атрымаў крыху больш за 300 хітоў ад кампаніі, але дасведчаны 80% адмоваў (адсотак людзей, якія марнавалі менш, чым некалькі секунд на вэб-сайце перад выхадам). Высокі паказчык адмоваў можа быць звязана з любым колькасцю розных пытанняў (мэтавая старонка павінна быць палепшана, рэкламнага зместу, павінна быць зменена, і г.д.), але першы пытанне я павінен даследаваць, ці з'яўляюцца гэтыя новыя наведвальнікі бачаць мой сайт на роднай кітайскім. Ці ёсць у вас прапановы адносна таго, як я магу вызначыць, якую мову незарэгістраваных наведвальніка на самой справе бачыць, калі яны ўпершыню прызямліцца на мой сайт? Магу я паглядзець логі сервера і паглядзець, калі старонак, як http:// **********/ мова = сп былі створаны, напрыклад? Ці ёсць больш просты спосаб? Гэта дапаможа мне вырашыць, як лепш выбраць стратэгію вызначэння мовы перакладу, а таксама ў наладах аўтаматычны пераклад. Дзякуй!

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Калі карыстальнікі будуць пераведзеныя URL, то яны павінны бачыць пераклад. Я заўважыў, вышэй паказчык адмоваў ад кітайскіх і японскіх руху ў цэлым. Гэта можа быць збольшага таму, што пераклад Google не так добрая, як некаторыя мовы і наведвальнікі могуць сказаць.

Член
    Рэгістрацыя
    Студзень 2010
    Паведамленняў
    61

Default Добрая зваротная сувязь

Quote Паведамленне ад tavenger5 View Post
    Калі карыстальнікі будуць пераведзеныя URL ...
    Па-першае, дзякуй за важнае разуменне ў дачыненні да ваш вопыт працы з трафікам з Кітая і Японіі. Гэта можа растлумачыць многае - і выратуй мяне ад галаўнога болю загадзя!

Па-другое, калі ласка, мядзведзь са мной (пачатковец, і "малодшы член" і ўсё), але URL я выкарыстоўваю, з'яўляецца асноўным даменам, а не які-небудзь канкрэтнага мовы URL. Я не ўпэўнены, я б нават ведаю, як гэта зрабіць (www.domain.com/lang=cn ?). У мяне склалася ўражанне, што Vbet выводзіць, як лепш, як ён можа на мясцовым мове карыстальніка і quot;аўтаматычна", якая (вось што я думаю калі я спасылку з аб'явы AdWords зараз, але я хачу пераканацца) або прымае зарэгістраванага карыстальніка профіль мову, калі ён існуе (канчатковы спосаб).

Магчыма, гэта ўсяго толькі функцыя запыту справаздачнасці патэнцыял, які паведаміў мне, што X чалавек, якія наведалі сайт з дапамогай Y мова для дадзенага прамежку часу і, такім чынам я магу як суадносяцца трафіку, а таксама, асобна, развіваць больш поўнае ўяўленне пра тое чытачоў мове якая, у сваю чаргу, можа дазволіць, каб я дэ-беспарадак інтэрфейсу моў рэдка / ніколі не карысталіся маёй чытацкай аўдыторыі.

Яшчэ раз дзякуй!

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Я разумею, што вы маеце на ўвазе - Гэта залежыць ад параметру "Перайсці на мову карыстальніка". У мяне свой набор для прымусовага, якая заснавана на іх моўныя налады браўзэра.

Каб пераканацца, што гэта працуе, Вы можаце паглядзець у ваша праграмнае забеспячэнне аналітыкі для кода мовы. Я выкарыстоўваю Google Analytics і vbSEO, так што гэты працэс даволі просты, я проста пошук па змесце для / код /. У Google Analytics можна таксама падзяліць карыстачоў на аснове мовы і паходжання.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •