Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 15

Тэма: некалькіх моў не падтрымліваюць яшчэ

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Сакавік 2010
    Паведамленняў
    116

Default некалькіх моў не падтрымліваюць яшчэ

прабачце ...
    я адказваў у тым раздзеле, перш чым

Я выкарыстоўваю VB 4.0.2
    і VBET 420

але некалькімі мовамі не падтрымлівае ў маім форуме.
    Апошні раз рэдагавалася badawidollah; 26-03-10 у 17:17.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Сакавік 2010
    Паведамленняў
    116

Усе канфігурацыі побач CharacterSet зроблены панэлі адміністратара-> Settings-> Options-> - Паказаць усе налады --. Некаторыя крокі пазначаныя як (толькі для UTF-8 charactersets) або ў выглядзе (патрабуецца для НЕ UTF-8 charactersets) - гэта азначае, што вы зрабілі гэты крок у адпаведнасці з вашым форумам CharacterSet (як праверыць мой форум CharacterSet).

1. (Абавязкова) Усталюеце "Meta Description" - нават калі вы выкарыстоўваеце некаторыя мод які змяняе мета апісанне тэмы, калі ласка, усталюйце некаторы значэнне тут - у адваротным выпадку RSS можа быць парушаны.
    2. (Абавязкова) Усталюеце "Забеспячэнне Canonical URL" на "Строгі" - у адваротным выпадку жа старонцы будзе прымальная думка мноства спасылак, што гэта дрэнна для SEO.
    3. (Абавязкова для НЕ UTF-8 charactersets) Усталяваць "Колькасць знакаў перад пераносам тэксту" ў '0 '- у адваротным выпадку vBuletinTM можа парушыць некаторыя сімвалы з больш чым 1 байт (г.зн. з японскага).
    4. (Абавязкова для НЕ UTF-8 charactersets) Clear "прабел зачысткі" значэнне - у адваротным выпадку vBuletinTM можа парушыць некаторыя японскія знакі (таблічкі часткай японскай знакаў)

я бачу толькі нумар 1 і 2
    дзе нумар 3 і 4 месцы?

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Сакавік 2010
    Паведамленняў
    116

дзе персанал тут?

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Гэта гучыць, як нешта не правільна настроены на вашым форуме ... Выкарыстоўваеце вы vbSEO?

Міхал Podbielski (vBET штаба)
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад badawidollah View Post
    Усе канфігурацыі побач CharacterSet зроблены панэлі адміністратара-> Settings-> Options-> - Паказаць усе налады --. Некаторыя крокі пазначаныя як (толькі для UTF-8 charactersets) або ў выглядзе (патрабуецца для НЕ UTF-8 charactersets) - гэта азначае, што вы зрабілі гэты крок у адпаведнасці з вашым форумам CharacterSet (як праверыць мой форум CharacterSet).

1. (Абавязкова) Усталюеце "Meta Description" - нават калі вы выкарыстоўваеце некаторыя мод які змяняе мета апісанне тэмы, калі ласка, усталюйце некаторы значэнне тут - у адваротным выпадку RSS можа быць парушаны.
    2. (Абавязкова) Усталюеце "Забеспячэнне Canonical URL" на "Строгі" - у адваротным выпадку жа старонцы будзе прымальная думка мноства спасылак, што гэта дрэнна для SEO.
    3. (Абавязкова для НЕ UTF-8 charactersets) Усталяваць "Колькасць знакаў перад пераносам тэксту" ў '0 '- у адваротным выпадку vBuletinTM можа парушыць некаторыя сімвалы з больш чым 1 байт (г.зн. з японскага).
    4. (Абавязкова для НЕ UTF-8 charactersets) Clear "прабел зачысткі" значэнне - у адваротным выпадку vBuletinTM можа парушыць некаторыя японскія знакі (таблічкі часткай японскай знакаў)

я бачу толькі нумар 1 і 2
    дзе нумар 3 і 4 месцы?
    Калі вам усё роўна прыйдзецца пытаннем калі ласка, паведаміце нам

Міхал Podbielski (vBET штаба)
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад badawidollah View Post
    прабачце ...
    я адказваў у тым раздзеле, перш чым

Я выкарыстоўваю VB 4.0.2
    і VBET 420

але некалькімі мовамі не падтрымлівае ў маім форуме.
    Што менавіта не працуе? У вас ёсць працоўныя пераклады прама зараз ці не можа зрабіць vBET, якія працуюць на ўсіх? Што адбываецца, калі вы ідзяце ў перакладзенай старонкі?

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Сакавік 2010
    Паведамленняў
    116

ён можа перавесці на некалькі моў
    але калі я пост на іншых мовах, то не магу перавесці

дзякуй

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Сакавік 2010
    Паведамленняў
    116

Устанавіць CharacterSet значэння ў ніжнім рэгістры <<<гэта не знойдзены
    я выкарыстоўваю vbseo

і яшчэ адзін не знойдзены з'яўляецца
    куды пакласці, што. httaccess?
    я выкарыстоўваю vbseo і я не ведаю дзе размясціць. httaccess ў vbseo.php

я не бачу там правілаў

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Сакавік 2010
    Паведамленняў
    116

# (Патрабуецца для НЕ UTF-8 charactersets) Усталяваць "Колькасць знакаў перад пераносам тэксту" ў '0 '- у адваротным выпадку vBuletinTM можа парушыць некаторыя сімвалы з больш чым 1 байт (г.зн. з японскага).
    # (Патрабуецца для НЕ UTF-8 charactersets) Clear "прабел зачысткі" значэнне - у адваротным выпадку vBuletinTM можа парушыць некаторыя японскія знакі (таблічкі часткай японскай знакаў)
    # (Толькі для UTF-8 charactersets) Усталяваць CharacterSet значэння ў ніжнім рэгістры - vBETTM з улікам рэгістра для CharacterSet. Так што калі вы выкарыстоўваеце UTF-8, то пераканайцеся, што вы ўсталявалі "UTF-8" (як праверыць мой форум CharacterSet)

я выкарыстоўваю VBulletin4.0.2
    я думаю, што яго выкарыстанне UTF-8 charactersets

ISO-8859-1 <<<<<<<<< гэта я знайшоў

але яго ангельску
    мой форум выкарыстаннем Інданезіі.

якім чынам?

і куды ставіць, што. httaccess код?
    я не бачу vbseo.php правілы існуюць

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Сакавік 2010
    Паведамленняў