Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 12

Тэма: Любы спосаб, каб убачыць, як шмат яшчэ трэба перакладаць?

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

Default Любы спосаб, каб убачыць, як шмат яшчэ трэба перакладаць?

2 пытання як я плачу вельмі вялікія сумы грошай кожны месяц на Google перакладчык прама цяпер.

Ці мае кампанія пераводзіць усю старонку? як я ўжо і меню такія, што відавочна не мае патрэбу ў перакладзе 35000 раз.

Я магу праверыць, каб застрахаваць кэш працуе правільна і esimate колькі старонак кэшуюцца ўжо колькі супраць дзейнічае?

Дзякуй
    Крыс

Таксама нават маю старонку не цалкам перакладзеныя ў кожным мове? Перш чым я spenf 50к у гэтым годзе на пераклад я хачу быць па-сапраўднаму упэўненым яго працуе як трэба.

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Каб скараціць выдаткі на пераклад, калі ласка, глядзіце тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...e-cheaper.html і тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...ranslated.html. Пераканайцеся, што кэш-памяці запісваецца ў базу дадзеных і госці кэш-файла ствараюцца. Галоўнае-выкарыстоўваць базы дадзеных, кэш, кэш госці, бясплатныя перакладчыкі і не ачысціць кэш базы дадзеных.
    Старонка не можа быць цалкам пераведзена вычарпання лімітаў перакладаў.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

Але няма ніякага спосабу, каб праверыць на гэтыя рэчы, ці ўбачыць тое, што засталося перакладаць?

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Няма. Калі няма вольных перакладчыкаў. кампанія затым аўтаматычна адлюстроўвае арыгінальны тэкст. Вы можаце ўручную перакладаць тэкст, які не быў пераведзены на перакладзеную старонку з дапамогай http://www.vbenterprisetranslator.co...nslations.html.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

ОМГ .. колькі дзен кэшавання пераклады будуць існаваць у кэшы, перш чым будзе аўтаматычна выдалены (рэйсавым заданнем). Усталюйце 0, каб адключыць.

Гэта мае значэнне 5, таму ўсе мае пераклады beiong выдаленыя праз 5 дзен******

Калі ўсе параметры кэша ніжэй адключае, а калі значэнне роўна 0 ?

Калі ласка, дайце мне ведаць як мага хутчэй, так як у мяне маленькае fortuine ўклалі ў пераклад ўжо, на маю думку, проста выкідваюцца

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Каб адключыць ачыстку кэша базы дадзеных ўсталяваць:
    • AdminCP-&ГТ;кампанія Кэш&ГТ;Кэш базы дадзеных-&ГТ;Кэш час жыцця (TTL) да 0
    • AdminCP-&ГТ;кампанія Кэш&ГТ;Кэш базы дадзеных-&ГТ;ачыстка кэша стратэгіі да Інвалід

Інфармацыя аб выкарыстанні кэша базы дадзеных апісаны тут: Выкарыстанне кэша базы дадзеных і тут: Не ачысціць кэш базы дадзеных.
    Апошні раз рэдагавалася Marcin Kalak; 10-10-15 у 10:27.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

Літаральна тысячы даляраў выдалены.. у мяне ніколі не было поспехі, атрымліваючы любы свабодны пераклад

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

кампанія vbet заўседы спачатку выкарыстоўвае свабодныя перакладчыкі, калі ен усталяваны, даступны і падтрымкі гэтай моўнай пары. Дадатковая інфармацыя: Выкарыстанне многіх пастаўшчыкоў машыннага перакладу (API).

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

Ive спрабаваў некалькі разоў напішыце пра гэта, але заўседы атрымліваю паведамленне пра памылку, паўторыце спробу пазней або паспрабуйце іншае імя?

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2012
    Паведамленняў
    481

Напішыце пра гэта, на жаль, часам сервера недаступныя.

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •