Так
Пасля таго, як весела вечар цікава, як абыйсці некаторыя праблемы з Azure перакладчыка:
- "Бяспечны рэжым / open_basedir" рэч не працуе
- "Microsoft перакладзе не носьбітам інфармацыі, якая змяшчаецца ў маркер"
Я хацеў бы падзяліцца парай памылак.
Па-першае, "Няма носьбіта інфармацыі" паказвае, калі вы не ўводзіце ў правай клавішы форуму. Дзякуючы r.dziadusz для гэтага рашэння
Затым наступае CURL памылкі скардзяцца на open_basedir і іншае. Як многія з вас ведаюць, бяспечны рэжым быў аб'яўлены састарэлым ў апошні час у PHP, таму калі ў вас ёсць сервер з апошняй версіяй PHP гэта нават не павінна быць праблемай. Аднак CURL яшчэ не была абноўлена для гэтага новыя змены.Добра, вось яно:
. 1) Перайсці да: Microsoft Translator | Windows Azure Marketplace
2). Увайсці / Рэгістрацыя
. 3) Абраць Youre падпіскі:
. 4) Перайсці да: datamarket.azure.com / Developer / Applications /
5). Націсніце на кнопку «Рэгістрацыя»
6). Запоўніце ўсе неабходныя палі і націсніце кнопку "Стварыць".
7. Атрымаць значэння з ClientID і Secret - абрамленыя ўстаўце яго ў свой AdminCP:
ClientID -> Microsoft Comercial ключ API Пераклад Azure,
Secret -> Microsoft Comercial Пераклад API таямніцу Azure
Так што ... Пасля налады тут і там я знайшоў абыходны шлях.
Паглядзіце на загрузку / уваходзіць / vbenterprisetranslator_class_translator.php для лініі, якая счытвае
PHP Code:curl_setopt($obj_connection, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1);
Coment яго, захаваць і загрузіць на права каталога. (Я знайшоў яго ў лініі 324, можа змяняцца ад версіі змяненняў) Каб прымусіць яго працаваць на Блакітным тэсту, шукаць любыя спасылкі на CURLOPT_FOLLOWLOCATION і каментаваць любую лінію, якая згадвае пра яго, захоўваць і паспрабуйце яшчэ раз.
Я спадзяюся, што гэта дапамагае!

Адказаць з цытатай