Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 13

Тэма: Ці не перакладаючы

Гібрыдны Выгляд

Папярэдні Пост Previous Post   Next Post Наступны Пост
    Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Май 2011
    Паведамленняў
    25

Default Ці не перакладаючы

Гэй, калі я праверыць і пераканацца, што пераклад працуе правільна, гэта не працуе (калі гэта мае сэнс)

Напрыклад, я націскаю на японскі пераклад, Ён не з'яўляецца на японскай мове сімвалаў, а не на маім сайце, ён кажа: "<website> (японскі мову)".

Калі я ўсё яшчэ не робіць шмат сэнсу, вось мой сайт з японскімі іерогліфамі: Гульні адзінства (японскі)

EDIT: цяпер ён не адлюстроўвае знакі на ўсіх, і калі я бачу адну з маіх струмень, ён да гэтага часу не перакладаць.

Я использованияКонтактная Microsoft скончыць гэта азначае, што заўгодна.
    Апошні раз рэдагавалася Jncocontrol; 28-05-12 у 09:11.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Май 2011
    Паведамленняў
    25

Дарэчы, я атрымаў гэта, калі я ўсталяваць VBET
    Code:
     parameter 1 to be resource, object given in [path]/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 10

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, object given in [path]/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 10

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, object given in [path]/includes/adminfunctions_plugin.php(1174) : eval()'d code on line 10

Апошні раз рэдагавалася Jncocontrol; 29-05-12 у 06:49.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Май 2011
    Паведамленняў
    25

Цяпер у мяне новая праблема. (Шкада, што я ўвесь час вяртаюцца пасля таго як я нешта вырашаць)

Цяпер на іншай мове, калі я спрабую і размясціць нешта, я не магу набраць нічога. Гэта падобна на полі няма. Калі гэта мае сэнс.

EDIT: Я выпрабаваў гэта на некалькіх мовах, наколькі я магу сказаць, гэта толькі здаецца, эфект ажыццяўляць японскі і карэйскі. Я таксама праверыў гэта на кітайскім, грэцкім, арабскай, іспанскай, фінскай, іспанскай тайваньскі, тайскі і савецкі мову, зноў жа, наколькі я магу сказаць, гэта ўплывае толькі на японскім і карэйскім мовах.
    Апошні раз рэдагавалася Jncocontrol; 29-05-12 у 07:26.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Май 2011
    Паведамленняў
    25

Я атрымаў яго на працу, я знайшоў гэты пост, і дапамог мне: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post12100

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Не маглі б вы паказаць мне дакладны адрас, дзе яна не працуе?

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Май 2011
    Паведамленняў
    25

(日本语) 3 または 4 です か?

Зноў жа, калі ён робіць шмат сэнсу, японскі і карэйскі мовы, я не магу набраць што-небудзь у паштовую скрыню, гэта ўсё роўна, гэта не было.

EDIT: А яшчэ лепш, вось карціну ... Google Chrome з перакладам.:

EDIT2: Гэй, R.dziadusz, Акрамя таго, сэнс VBET не было на працягу амаль тыдня, думаю, што я магу паслаць вам PM адносна інтэгруючай VBSEO з VBET?
    Апошні раз рэдагавалася Jncocontrol; 31-05-12 у 02:57.

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Калі ласка, PM доступу дэталі я інтэграцыі.
    Як я разумею, пераклад выконваецца правільна. Не маглі б вы стварыць і прэм'ер-доступу дэталі для мяне chceck гэта?

Акрамя таго толькі, каб быць упэўнены на 100%. На старонках японскага ведзьма ВОПОГ карэйскім мовах вы не зможаце правільна скласці каментар?
    Апошні раз рэдагавалася r.dziadusz; 31-05-12 у 14:08.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Май 2011
    Паведамленняў
    25

Quote Паведамленне ад r.dziadusz View Post
    Калі ласка, PM доступу дэталі я інтэграцыі.
    Як я разумею, пераклад выконваецца правільна. Не маглі б вы стварыць і прэм'ер-доступу дэталі для мяне chceck гэта?

Акрамя таго толькі, каб быць упэўнены на 100%. На старонках японскага ведзьма ВОПОГ карэйскім мовах вы не зможаце правільна скласці каментар?
    Што цікавае доступу вам трэба dziadusz?
    карціна, якую я апублікаваў была перакладзеная з Google Chrome, так што я б не excatly прымаць гэта як належнае.

Усе старонкі, і абодва японскіх і карэйскіх я не ў стане зрабіць любы свайго роду публікацыі, паведамленне не з'яўляецца, калі я спрабую і размясціць на гэтых мовах.

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Усе доступу, FTP, AdminCP і калі вы хочаце, каб вашыя Intagration калі ласка, Прэм'ер-міністр таксама vbseo праход.
    Вы пытанне не мае нічога агульнага, мне трэба праверыць і ўсталяваць некаторыя часопісы

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Май 2011
    Паведамленняў
    25

Я паслаў вас, што прэм'ер-

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання