Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 7 з 7

Тэма: Просты доступ да Google API

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Сакавіка 2012
    Паведамленняў
    21

Default Просты доступ да Google API

Я павінен прызнаць, я сапраўды не здаецца, каб быць у стане зразумець, як Google API ключ гісторыю працуе. Здаецца, што гэта з'яўляецца платнай паслугай, і я актываваць аплатную інфармацыю. Аднак я зараз бачу вобласць, у маім Google API старонку, якая кажа Просты доступ да API, і гэта выглядае прыкладна так.

Ключ для браўзэра праграмы (з referers)
    API ключ: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    Referers: Любая рэферэрам дазволена
    Актываваны на: 25 сакавіка 2012 года 06:56 раніцы
    Ўключаецца: XXXXXX ******** кім - вы
    Састарэлы ключ: XXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
    Статус: Актыўна да 26 сакавіка 2012 года 06:56 раніцы (Гэта я сапраўды не разумею, як гэтая дата ўвесь час змяняецца)

Так гэта ключ API я павінен выкарыстоўваць з білінгавай ці я магу знайсці іншага некаторы іншае месца

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Прывітанне
    З вашага паведамлення інфармацыі, якую я мяркую, што вы вырашыць вашу праблему Так, гэта ключ API

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Сакавіка 2012
    Паведамленняў
    21

Ну тады і не працуе для мяне, як тое ж самае з астатнімі. 90% часу ён паказвае мова адсутнічае. Пасля 3 дзён без якой-небудзь падтрымкі я зараз выдаліць гэты мод ад майго форум

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Вы паспрабуйце выкарыстоўваць менш пераклады моў? Ці, калі ласка, проста прачытаў гэты пост пра прадукцыйнасць

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Сакавіка 2012
    Паведамленняў
    21

Я стараўся толькі ў мяне выбару моў, што мае сябры выкарыстоўваць першасныя еўрапейскіх мовах. Аднак кожны раз, калі я глядзеў бы было паказаць, што не перакладчыцкія паслугі былі даступныя. Я тады прыйдзецца ўручную запускаць запланаванае заданне для сканавання іх зноў, і было б падабраць адзін або два, не больш. Я б тады ўбачыць праз некалькі хвілін, што зноў у яго не было перакладу даступныя яшчэ раз. Так як я заплаціў за паслугі па ўсталёўцы як я не мог атрымаць гэтую працу незалежна ад таго, што я зрабіў. Аднак я па-ранейшаму сядзеў з тымі ж праблемамі, і, правёўшы 3 да 4 дзён барацьбы на маю ўласную без дапамогі або адказу тут я зняў яе.

Так як я кажу гэта не працуе для мяне, так я магу калі ласка, вяртанне

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Сакавіка 2012
    Паведамленняў
    21

Двойчы паведамленне

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441