Я Уваход / logouat, праглядаць некаторыя паведамленні, і я не бачыў ні аднаго ўсплывае акна. Не маглі б вы апісаць мне крок за крокам, што рабіць см. ўсплываючым акне?
Я Уваход / logouat, праглядаць некаторыя паведамленні, і я не бачыў ні аднаго ўсплывае акна. Не маглі б вы апісаць мне крок за крокам, што рабіць см. ўсплываючым акне?
я думаю, вы будзеце мець, каб ачысціць печыва, але калі стала вядома, да мяне (і я бачыў яго некалькі разоў мяне) я выйшаў з сістэмы націснуў на спасылку, каб вярнуцца на старонку я ў апошні раз прагледзець і скрынкі высунулася і сайт не будзе загружацца правільна, пакуль адну з кнопак была націснутая, я адчуў гэта ў IE9 карыстальнік, які паведаміў ён выкарыстоўвае Firefox
Добра я буду тэставаць яго ў тых браўзэрах
Па-ранейшаму адсутнічае ўсплывае акна. Калі ласка, дайце мне дакладнае "што рабіць" спіс, калі яна паказвае вам. Дакладны адрас, дакладны пераклад (пры неабходнасці), калі (у якім патоку) выйдзіце, у якім спробе залагініцца - усё можа мець значэнне
Крокі, якія я даў вам, як гэта адбываецца, я не магу аднавіць яго зноў, мне ўдалося ўзнавіць яе адзін раз, пасля апублікавання праблему, але не можам зноў, карыстальнік не дасць url іншым, чым ен быў перанакіраваны Даведка па Microsoft Office - праграмаванне ў Microsoft Office абмеркавання - Excel і VBA-праграмаванне - доступу і калі гэта здарылася, для яго я вельмі моцна сумняваюся, што мне ўдалося падабраць дакладныя ніткі, якую ен зрабіў, каб атрымаць паведамленне перасылак.
EDIT: Ён проста сказаў мне, што ён не ўвайшоў у сістэму, ён проста зайшлі на сайт URL у сваім браўзэры, каб атрымаць яго там, і усплывальныя з'явіўся!
Я ведаю, што гэта праблема для вас, але зараз цяжка здагадацца, што мог Couse яго. Маглі б, калі ласка спытаеце яго, што яго карыстач з мовай?
Я даў вам усю гэтую інфармацыю ў пачатку тэмы, у яго не было ў адным форуме мовай, як ён не быў падпісаны ў яго браўзэр настроены на англійскай, і ён, які жыве ў індыйскім Нью-Дэлі ******
Ок дзякуй. Я праверу яго зноў, але як я сказаў, што гэта цяжка здагадацца, што гэта coused, Б. прадпрыемства-Michal выходзіць на гэтым тыдні, але пасля таго, як ён вярнуўся, мы будзем казаць аб гэтай праблеме. Калі вы атрымаць любую дадатковую інфармацыю пра памылку калі ласка, дайце мне ведаць.
Добра, але ў мяне быў ён увесь час добрае некалькі тыдняў таму, то яна знікла, калі я зрабіў абнаўленне, але цяпер здаецца, што ён усё яшчэ можа быць дасведчаным, я мог бы проста адключыць рускую мову як я не магу разлічваць на гэтае пытанне не прысутнічае і калі мой Alexa Ranking прайшла шлях ад 79 000 да больш чым 300 000, то гэта сур'ёзна, мой рэйтынг пачынае збірацца назад, але як я ўжо сказаў я не магу рызыкаваць, таму я буду яго адключэння.
Хоць мы не можам праверыць гэта поп знутры есць адзін explenation, чаму яна з'яўляецца ў Расіі (каб адключыць яго цалкам , як я ўжо казаў у папярэднім пасце, запусціце каманду: admincp -і GT; ад Vbet -і gt; Рознае -&ГТ; перайсці на мову карыстальніка : адключаны):
-Пасля выхаду з сістэмы - карыстальнік не мае ні яго налады - ён разглядаецца як госця, усплывальныя чытаць печыва з наладкі вашага браўзэра