калі я абнаўленне да форуму 4.1.8, 4.4.4 ВБЭТ ня перакладаць старонкі цалкам.
калі я абнаўленне да форуму 4.1.8, 4.4.4 ВБЭТ ня перакладаць старонкі цалкам.
Прывітанне
Не маглі б вы даць мне дадатковую інфармацыю:
-Пераклад якой API вы карыстаецеся (Google 1 (бясплатна), Microsoft, Google 2 (платныя))
-Запусціце тэст для прыкладанняў API, якія вы выкарыстоўваеце: ІСПЫТАЎ
Няма адказу, я палічыў вырашана, калі ў вас ёсць пытанні па гэтай нагоды заўважу яго адкрытым для любых іншых калі ласка, адкрыйце новую тэму
мой перавесці старонку не перакладаць змесціва пры праглядзе. толькі статычны тэкст на форуме перакладаць.
自动 车 保 険
мой перавесці старонку не перакладаць змесціва пры праглядзе. толькі статычны тэкст на форуме перакладаць.
я выкарыстаў Microsoft і Apertium перакладу.
У цесцю я звязаць вас не было ніякага тэсту на Google Apertium (гэта было створана пасля таго, як Б. прадпрыемства з дапамогай Microsoft Azure быў створаны)
Ці можаце вы запусціце тэст для Microsoft на Мазура, яго можна знайсці ў:
запампаваць файлы -> рабіць-не-загрузкі -> Сэрвіс -> microsoftbyazuretest.php
Проста загрузіце яго ў каранёвую тэчку форума, і URI тыпу прызначэння ў вэб-браўзэры
як выправіць гэта?Запуск тэсту на Microsft Пераклад API на Azure
Поўны маркер:
{"Памылка": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: абавязковыя палі \\ u0027client_id \\ u0027 адсутнічае \\ г \\ nTrace ID: 65630e6f-adc7-467b-afd9-7506f26eca2f \\ г \\ nTimestamp: 2011-12 -. 09 02:17:06 Z "}
Вынік тэсту: • »¿" ArgumentException: Няма носьбіта інфармацыі, знойдзенай у маркер: ID = 3737.V2_Json.Translate.16E26BDE "
Выпрабаванне пра памылку:
Час злучэння (мс): 130,547119141
Хутчэй за ўсё, вы не ўставілі што-небудзь у вашайadmincp -&ГТ; ад vbet&ГТ; пераклады пастаўшчыкоў-&ГТ;Майкрасофт камерцыйны Пераклад API ключ ад Azure(бэта)
Для выкарыстання Microsoft Пераклад праз Azure, спачатку вам трэба падпісацца на Mcrosoft Пераклад API (таксама бясплатны варыянт) тут націсніце
, А затым зарэгістраваць Вас заяўку тут, запоўніўшы планак (ёсць поле імя кліента, які вы павінны выкарыстоўваць у Microsoft Comercial Пераклад API ключ, Azure (BETA))
Мне вельмі шкада, я зарэгістраваны Microsoft API і прыкладанняў, але я не магу вызначыць, што такое API лік Azure.
Скажыце, калі ласка, падрабязнасці.
Апошні раз рэдагавалася r.dziadusz; 13-12-11 у 20:32. Прычына: Малюнак выдаленае
Вось, калі ласка:
Ваш Microsoft Comercial Пераклад API у сакрэце Azure Ваш "Кліент Secret" - пачынаючы з GSBlBL ...
Ваш Microsot Comercial Пераклад API ключ Azure Ваша "ID кліента" - пачынаючы з модуляў ...
Таксама я выдаліў ваш малюнка, таму што хто-то можа выкарыстоўваць ідэнтыфікатар кліента / кліент сакрэт, спадзяюся, вы не пярэчыце![]()