Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 3 123 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 27

Тэма: не перакладаць старонкі цалкам у VBulletin 4.1.8

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасень 2011 г.
    Паведамленняў
    9

Default не перакладаць старонкі цалкам у VBulletin 4.1.8

калі я абнаўленне да форуму 4.1.8, 4.4.4 ВБЭТ ня перакладаць старонкі цалкам.

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Прывітанне
    Не маглі б вы даць мне дадатковую інфармацыю:
    -Пераклад якой API вы карыстаецеся (Google 1 (бясплатна), Microsoft, Google 2 (платныя))
    -Запусціце тэст для прыкладанняў API, якія вы выкарыстоўваеце: ІСПЫТАЎ

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Няма адказу, я палічыў вырашана, калі ў вас ёсць пытанні па гэтай нагоды заўважу яго адкрытым для любых іншых калі ласка, адкрыйце новую тэму

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасень 2011 г.
    Паведамленняў
    9

Default толькі статычны тэкст на форум перавесці

мой перавесці старонку не перакладаць змесціва пры праглядзе. толькі статычны тэкст на форуме перакладаць.

自动 车 保 険

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасень 2011 г.
    Паведамленняў
    9

мой перавесці старонку не перакладаць змесціва пры праглядзе. толькі статычны тэкст на форуме перакладаць.
    я выкарыстаў Microsoft і Apertium перакладу.

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

У цесцю я звязаць вас не было ніякага тэсту на Google Apertium (гэта было створана пасля таго, як Б. прадпрыемства з дапамогай Microsoft Azure быў створаны)
    Ці можаце вы запусціце тэст для Microsoft на Мазура, яго можна знайсці ў:
    запампаваць файлы -> рабіць-не-загрузкі -> Сэрвіс -> microsoftbyazuretest.php
    Проста загрузіце яго ў каранёвую тэчку форума, і URI тыпу прызначэння ў вэб-браўзэры

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасень 2011 г.
    Паведамленняў
    9

Запуск тэсту на Microsft Пераклад API на Azure

Поўны маркер:
    {"Памылка": "invalid_request", "error_description": "ACS90011: абавязковыя палі \\ u0027client_id \\ u0027 адсутнічае \\ г \\ nTrace ID: 65630e6f-adc7-467b-afd9-7506f26eca2f \\ г \\ nTimestamp: 2011-12 -. 09 02:17:06 Z "}

Вынік тэсту: • »¿" ArgumentException: Няма носьбіта інфармацыі, знойдзенай у маркер: ID = 3737.V2_Json.Translate.16E26BDE "
    Выпрабаванне пра памылку:
    Час злучэння (мс): 130,547119141
    як выправіць гэта?

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Хутчэй за ўсё, вы не ўставілі што-небудзь у вашайadmincp -&ГТ; ад vbet&ГТ; пераклады пастаўшчыкоў-&ГТ;Майкрасофт камерцыйны Пераклад API ключ ад Azure(бэта)

Для выкарыстання Microsoft Пераклад праз Azure, спачатку вам трэба падпісацца на Mcrosoft Пераклад API (таксама бясплатны варыянт) тут націсніце
    , А затым зарэгістраваць Вас заяўку тут, запоўніўшы планак (ёсць поле імя кліента, які вы павінны выкарыстоўваць у Microsoft Comercial Пераклад API ключ, Azure (BETA))

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Верасень 2011 г.
    Паведамленняў
    9

Мне вельмі шкада, я зарэгістраваны Microsoft API і прыкладанняў, але я не магу вызначыць, што такое API лік Azure.
    Скажыце, калі ласка, падрабязнасці.
    Апошні раз рэдагавалася r.dziadusz; 13-12-11 у 20:32. Прычына: Малюнак выдаленае

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Вось, калі ласка:
    Ваш Microsoft Comercial Пераклад API у сакрэце Azure Ваш "Кліент Secret" - пачынаючы з GSBlBL ...
    Ваш Microsot Comercial Пераклад API ключ Azure Ваша "ID кліента" - пачынаючы з модуляў ...

Таксама я выдаліў ваш малюнка, таму што хто-то можа выкарыстоўваць ідэнтыфікатар кліента / кліент сакрэт, спадзяюся, вы не пярэчыце

Стар. 1 з 3 123 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •