Такім чынам, Google пачынае спаганяць плату за пераклад, і MS будучую структуру платы невядома (як доўга яны прапануюць бясплатны сэрвіс?)
Калі б я купіць ваш прадукт, ці ёсць гарантыі таго, што ў мяне будзе перакладніцкіх паслуг у будучыні без неабходнасці плаціць за дадатковы зарад слова?
Гэта значыць, калі ў будучыні, MS спыняе свой бясплатны сэрвіс, і / ці вы не можаце знайсці свабодны API, я змагу атрымаць кампенсацыю на праграмнае забеспячэнне?
Дзякуй.
-Andy.

Адказаць з цытатай
Нашы рызыкі ў гэтым бізнэсе заключаецца ў тым, што мы залежым ад знешніх пастаўшчыкоў перакладу API. Нашы карыстальнікі рызыка заключаецца ў тым, што яны залежаць ад знешніх пастаўшчыкоў перакладу ўмовы абслугоўвання. Ніхто не зменіць яго. Калі ваш хостынг-правайдэр спытаць сее-тое яшчэ для сервера хостынгу вы патрабаваць кампенсацыі ад часу вы выкарыстоўвалі сервер? Давайце быць рэалістамі - вы хочаце, і выкарыстоўваць яго як і не ведаю, што будзе ў будучыні (як заўседы ўсе з) ці вам заставацца ў пасцелі ўвесь дзень, таму што вы не ведаеце, што адбудзецца, калі вы ўстаяце. Мы не страхавая кампанія, і мы канчаткова не варажбітак. Мы не ведаем, што здарыцца, - наш план складаецца ў тым, каб прыняць