Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 16

Тэма: непрацуючыя спасылкі

Гібрыдны Выгляд

Папярэдні Пост Previous Post   Next Post Наступны Пост

Question непрацуючыя спасылкі

Добры дзень,
    Мае спасылкі, здаецца, зламаная ў перакладзе.

Прыклад: У маім па змаўчанні (руская) мова спасылкі выглядае
    xpam.org/teosofiya/517-velikie-dushi-sredi-nas-ili-kto-takie-mahatmy.html

але калі я выкарыстоўваю пераклад, тыя ж спасылкі змяненняў да гэтага:

Усё працавала ідэальна, пакуль апошняе абнаўленне толькі аўтар і нязначныя змены ў. Htaccess

Вось мой Htaccess файл.:
    Code:
    # Comment the following line (add '#' at the beginning)
    # to disable mod_rewrite functions.
    # Please note: you still need to disable the hack in
    # the vBSEO control panel to stop url rewrites.
    RewriteEngine On

# Some servers require the Rewritebase directive to be
    # enabled (remove '#' at the beginning to activate)
    # Please note: when enabled, you must include the path
    # to your root vB folder (i.e. RewriteBase /forums/)
    #RewriteBase /

#RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.xpam\.org
    #RewriteRule (.*) http://www.xpam.org/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

#************************************************************************--
    #RULES for SEO translation links with vBSEO (have to be included before all rules to vbseo.php)
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/ [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron|api\.php)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

#************************************************************************--
    RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|cron|vbseo_sitemap|api\.php)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    Калі ласка, паведаміце.

Дзякуй.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 19-10-11 у 00:30. Прычына: BBCode дадаў

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Вы зрабілі абнаўленне правільна (загрузіць тэчку загрузіць аднаразовай), А не маглі б Вы дакладна праверыць усе наладкі, калі зададзены правільна?
    Калі ласка, звернеце ўвагу на:
    vBSEO -> Панэль кіравання -> Агульныя Налады -> Замяніць па-ангельску сімвалы ў URL? -> Захаваць, не ангельскіх знакаў у адрасах
    Таксама гэта можа быць які-небудзь пытанне браўзэр паўзком (апісанне ў закладкі браўзэра шоу "даволі" URL-адрас), я павінен даследаваць яго
    Апошні раз рэдагавалася r.dziadusz; 08-10-11 у 09:20.

Question

Дзякуй за ваш адказ.

Я выкарыстоўваю vBet больш за год, і гэта працавала perfecty.
    Чыстае справа
    vBSEO -> Панэль кіравання -> Агульныя Налады -> Замяніць па-ангельску сімвалы ў URL? -> Захаваць, не ангельскіх знакаў у адрасах
    ўстаноўлена правільна.

Вы зрабілі правільна абнаўленне (загрузка тэчцы загрузкі-раз), і не маглі б Вы дакладна праверыць усе наладкі, калі зададзены правільна?
    Так, усе гэтыя файлы загружаны на маё форум derection.

Я знайшоў іншыя дзіўныя рэчы:
    Тым перакладзены правільна, але некаторыя паведамленні tranlsted ў тэмы, а некаторыя з іх няма.
    Нават некаторыя часткі паведамлення перакладзены, а некаторыя з іх няма.
    Гэта вельмі дзіўна.

Любое здагадка аб тым, чаму ж гэта адбылося?
    Апошні раз рэдагавалася sergarch; 08-10-11 у 23:04.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Калі ласка, майце адно пытанне ў адным струмені. Неўзабаве - вы маглі б дасягнуць сваёй мяжы, і менавіта таму прапановы, якія не кэшуюцца не перакладаюцца. Калі Вам трэба больш інфармацыі / дапамога - калі ласка, адкрыйце новы струмень для новага выпуску.

Пра актуальных пытання - калі ласка, падрабязна PM доступ да панэлі адміністратара, FTP і vbseo CP такім чынам мы зможам праверыць яго і выправіць яе. Таксама, калі ласка, PM дакладны адрас, дзе мы бачым праблему.

PM было адпраўлена ўчора.
    Любая інфармацыя абнаўляецца?

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Рух там цяпер.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Глядзіце PM - вы пасылаеце не хапае падрабязнасцяў доступу.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Адным з магчымых намёк - На зыходную старонку ў HTML-крыніцы я бачу:
    Code:
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
    Звярніце ўвагу, што vBET адчувальныя да рэгістра ў выпадку кадавання і ясна апісана ў працэдуры ўсталёўкі:
    (Толькі для UTF-8 charactersets) Усталяваць CharacterSet значэння ў ніжнім рэгістры - vBET з улікам рэгістра для CharacterSet. Так што калі вы выкарыстоўваеце UTF-8, то пераканайцеся, што вы ўсталявалі "UTF-8 '
    У вас ёсць гэта набор UTF-8, а не UTF-8. Гэта можа быць прычына. Пиз змяніць яго (інструкцый readme.html з пакета vBET) і сказаць зрабіў гэта дапаможа. Калі гэта не так паспрабуйце з кэш адключыць на момант ці яшчэ лепш стварыце новы струмень для тэставання з назвай, якое напэўна не была перакладзеная яшчэ (кэш ўтрыманне можа быць парушаны з-за няправільнай наладкі). Я хацеў бы праверыць гэта сам, але ваша панэль адміністратара не на англійскай і я не магу там працаваць.

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Адным з магчымых намёк - На зыходную старонку ў HTML-крыніцы я бачу:
    Code:
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" />
    Звярніце ўвагу, што vBET адчувальныя да рэгістра ў выпадку кадавання і ясна апісана ў працэдуры ўсталёўкі:

У вас ёсць гэта набор UTF-8, а не UTF-8. Гэта можа быць прычына. Пиз змяніць яго (інструкцый readme.html з пакета vBET) і сказаць зрабіў гэта дапаможа. Калі гэта не так паспрабуйце з кэш адключыць на момант ці яшчэ лепш стварыце новы струмень для тэставання з назвай, якое напэўна не была перакладзеная яшчэ (кэш ўтрыманне можа быць парушаны з-за няправільнай наладкі). Я хацеў бы праверыць гэта сам, але ваша панэль адміністратара не на англійскай і я не магу там працаваць.
    Вы геніяльны!

Пасля адноўлена UTF-8 у UTF-8 перакладаў пачынае працаваць нармальна, але ў некаторых тэмах мяне ўсё яшчэ ёсць гэтыя дзіўныя "0% B0% F1% 82% F0% BC% F1% 8B.html".

Як яе вырашыць?
    Апошні раз рэдагавалася sergarch; 27-10-11 у 12:54.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я ўсё яшчэ знаходзіцца ў чаканні доступу падрабязнасці, але я правяраў гэта крыху, і я ўбачыў адну рэч. Яна працуе для некаторых перакладах. Падабаецца нам гэта цалкам нармальна для
    - Японскі. Xpam.org/ja/teosofiya/517- ョヂる ニ 㐃 ヾミヿマミトマ 秃 ミモヮ 間 ョ 大 ポヺ 魂 HTML
    - Карэйская. Xpam.org/ko/teosofiya/517- 거나 - 마하 - 횸마 - 우리 - 감운띰 - 위뜐한 - 옃혼 HTML

Але там, дзе ён не працуе там у Вас ёсць EXACY ЖА URL (толькі код мовы адрозніваецца):
    - Беларускія:
    - І Турэцкая:

Гэта дае мне адну тэорыю, што можа адбыцца (усё роўна прыйдзецца гэта праверыць). Таму, калі пераклад працуе, то ўсё ў парадку. Тут, хутчэй за ўсё вы ўжо дасягае сваёй мяжы, і пераклад не даступны (у гэты самы момант vBET інвалідаў стэнд вашай правайдэраў). І менавіта таму ў вас ёсць бітыя спасылкі - вы не атрымалі пераклад так яна адлюстроўваецца тое, што было адправіць пераклад (зменена для патрэб API).
    Што-то дзіўнае тут, таму што сама старонка перакладзеная і URL не так, усё ж гэта магчыма, калі ваш URL быў пераведзены раней (калі ён быў паказаны ў мінулым паведамленне на галоўнай старонцы), і старонка была перакладзеная пазней. У такім выпадку балела пераклад сувязь можа быць ужо выдалены з кэша і пераклад самай старонкі па-ранейшаму ў кэш.

Ва ўсякім выпадку я буду ў стане пацвердзіць, калі я атрымліваю поўны доступ - прама цяпер я не магу зрабіць гэта, і я магу толькi здагадвацца, што адбываецца.

EDIT
    Няма Гэта не зусім тое ж самае. Мне трэба больш доступу, каб знайсці нашых, што адбываецца.

EDIT 2
    Тут URL канчаткова перакладзены, але адлюстроўваецца няправільна: xpam.org/fr/teosofiya/517-les-grandes-% E3% A2mes-parmi-нус-Квай-sont-НУ-mahatma.html
    Так што мой папярэдні тэорыя не з'яўляецца правільным.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 09-10-11 у 13:52.

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •