Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Я звяртаюся да Google Translate, але маюць патрэбу ў дапамозе vBET первый
Я раблю зварот да Google Translate (API доступу Звярніце ўвагу - Google Code), Але я не ведаю, як адказваць на іх пытанні, у тым ліку наступныя. Не маглі б вы дапамагчы з адказамі, каб я мог займацца непасрэдна з Google?
"IP-адрас вашага сервера, які робіць запыты?" - Гэта мой сервер, які робіць запыт?
"Вы выкарыстоўваеце API серверных або ў JavaScrip?" - Я не ведаю, як адказаць на гэтае
"Калі вы выкарыстоўваеце на боку сервера, што з'яўляецца HTTP Referer, якія выкарыстоўваюцца ў запыце?" - Зусім vBET выкарыстоўваць гэта?
"Калі ласка, увядзіце адрас, па якім ў вас ёсць API рэалізаваны", - мне даць Google са сваім URL?
"Вы ўпэўненыя, што вашы запыты ўключаюць ключавых API, сапраўдны Referer HTTP і userip параметраў (для серверных запытаў)?" - Зусім vBET гэта зрабіць?
1) Так, гэта IP вашага сервера
2) Вы выкарыстоўваеце API на боку сервера
3) Гэта URL на вашым перакладзе часткі
4) URL ох (без *)
API Google для 1 - wihout ключ:
і для API Google v2: HT * TPS: / / www.googleapis.com/language/translate/v2?key = 'your_api_key' & фармаце HTML = & д = вітаць і мэтавых = р
Калі вам спатрэбіцца дадатковая дапамогу тут проста напісаць Мы таксама былі б вельмі рады, калі праца Google v1 да закрыцця без такіх сюрпрызаў, але гэта залежыць ад Google ...
Мы не ведаем, зрабіў burbos атрымаў адказу. Наш уласны вопыт - Google спачатку паслаць паведамленне аб блакаванні, але мы думаем, што ў канчатковым выніку яны зразумелі, што ёсць нейкая памылка, таму што ўсё было заблакавана, зараз мы яго разблакавалі (мы нават не напісаў там), і цяпер, калі абмежаванні будуць дасягнуты, мы проста атрымаць адказ з інфармацыяй аб дасягнутых мяжы. Так што для нас Google даступная пасля блакавання без якога-небудзь ўмяшання з нашага боку. Калі ласка, проста праверыць прама цяпер googletest на вашым форуме.
<?php echo "Starting translation test G API V1<br/>\n"; $connection = curl_init(); curl_setopt($connection, CURLOPT_URL, 'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair=en|pl&q=welcome'); curl_setopt($connection, CURLOPT_USERAGENT, 'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax)'); //curl_setopt($connection, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1); curl_setopt($connection, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1); $result = curl_exec($connection); echo 'Test result: '.$result."<br/>\n"; echo 'Test error: '.curl_error($connection)."<br/>\n"; curl_close($connection); ?>
Пачынаючы пробны пераклад G API V1
Вынік тэсту: {"responseData": нулявая ", responseDetails": "Падазраваны Умовы прадастаўлення паслуг Злоўжыванне гл. http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
Выпрабаванне пра памылку:
Пачынаючы пробны пераклад
Вынік тэсту: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"} ", responseDetails": нулявая ", responseStatus": 200}
Выпрабаванне пра памылку:
Час злучэння (мс): 148,76098632812
-
Апошні раз рэдагавалася r.dziadusz; 13-10-11 у 10:20.
Прычына: рэдагаваць BBcode
Сцісла аб вашай апошняй Vetall пост - код ж у выпадку падключэння. Разыходжанні ёсць толькі ў паведамленнях на Вашай баку і другі код таксама паказвае час злучэння. Так што розніца ў адказах не таму, што выкарыстанне 2-х розных скрыптоў, а таму, што тыя, дзе працуюць у розны час.
Калі вам патрэбна дадатковая дапамога пра яго, то як і Радэк пісаў, - калі ласка, адкрыйце новую тэму.