Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 9 з 9

Тэма: Я звяртаюся да Google Translate, але маюць патрэбу ў дапамозе vBET первый

Член
    Рэгістрацыя
    Студзень 2010
    Паведамленняў
    61

Default Я звяртаюся да Google Translate, але маюць патрэбу ў дапамозе vBET первый

Я раблю зварот да Google Translate (API доступу Звярніце ўвагу - Google Code), Але я не ведаю, як адказваць на іх пытанні, у тым ліку наступныя. Не маглі б вы дапамагчы з адказамі, каб я мог займацца непасрэдна з Google?

"IP-адрас вашага сервера, які робіць запыты?" - Гэта мой сервер, які робіць запыт?
    "Вы выкарыстоўваеце API серверных або ў JavaScrip?" - Я не ведаю, як адказаць на гэтае
    "Калі вы выкарыстоўваеце на боку сервера, што з'яўляецца HTTP Referer, якія выкарыстоўваюцца ў запыце?" - Зусім vBET выкарыстоўваць гэта?
    "Калі ласка, увядзіце адрас, па якім ў вас ёсць API рэалізаваны", - мне даць Google са сваім URL?
    "Вы ўпэўненыя, што вашы запыты ўключаюць ключавых API, сапраўдны Referer HTTP і userip параметраў (для серверных запытаў)?" - Зусім vBET гэта зрабіць?

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

1) Так, гэта IP вашага сервера
    2) Вы выкарыстоўваеце API на боку сервера
    3) Гэта URL на вашым перакладзе часткі
    4) URL ох (без *)
    API Google для 1 - wihout ключ:
    і для API Google v2: HT * TPS: / / www.googleapis.com/language/translate/v2?key = 'your_api_key' & фармаце HTML = & д = вітаць і мэтавых = р

Член
    Рэгістрацыя
    Студзень 2010
    Паведамленняў
    61

Дзякуй! Я толькі што адправіў свае звароты да Google.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Калі вам спатрэбіцца дадатковая дапамогу тут проста напісаць Мы таксама былі б вельмі рады, калі праца Google v1 да закрыцця без такіх сюрпрызаў, але гэта залежыць ад Google ...

Text automatically translated from: Russian to: Belarusian
    Translated text
    brubros, Вы ўжо атрымалі адказ ад Google? аднавілі працу API?
    Original text
    Апошні раз рэдагавалася r.dziadusz; 12-10-11 у 10:17.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Мы не ведаем, зрабіў burbos атрымаў адказу. Наш уласны вопыт - Google спачатку паслаць паведамленне аб блакаванні, але мы думаем, што ў канчатковым выніку яны зразумелі, што ёсць нейкая памылка, таму што ўсё было заблакавана, зараз мы яго разблакавалі (мы нават не напісаў там), і цяпер, калі абмежаванні будуць дасягнуты, мы проста атрымаць адказ з інфармацыяй аб дасягнутых мяжы. Так што для нас Google даступная пасля блакавання без якога-небудзь ўмяшання з нашага боку. Калі ласка, проста праверыць прама цяпер googletest на вашым форуме.

googletest.php

PHP Code:
    <?php
    echo "Starting translation test G API V1<br/>\n";
    $connection curl_init();
    curl_setopt($connectionCURLOPT_URL'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair=en|pl&q=welcome');
    curl_setopt($connectionCURLOPT_USERAGENT'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax)');
    //curl_setopt($connection, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1);
    curl_setopt($connectionCURLOPT_RETURNTRANSFER1);
    $result curl_exec($connection);
    echo 
    'Test result: '.$result."<br/>\n";
    echo 
    'Test error: '.curl_error($connection)."<br/>\n";
    curl_close($connection);
    ?>

Пачынаючы пробны пераклад G API V1
    Вынік тэсту: {"responseData": нулявая ", responseDetails": "Падазраваны Умовы прадастаўлення паслуг Злоўжыванне гл. http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
    Выпрабаванне пра памылку:

googletest.php

PHP Code:
    <?php
    echo "Starting translation test<br/>\n";
    $connection curl_init();
    curl_setopt($connectionCURLOPT_URL'http://ajax.googleapis.com/ajax/services/language/translate?v=1.0&format=html&langpair=en|pl&q=welcome');
    curl_setopt($connectionCURLOPT_USERAGENT'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax)');
    curl_setopt($connectionCURLOPT_RETURNTRANSFER1);
    $time microtime(true) * 1000;
    $result curl_exec($connection);
    $time microtime(true) * 1000 $time;
    echo 
    'Test result: '.$result."<br/>\n";
    echo 
    'Test error: '.curl_error($connection)."<br/>\n";
    curl_close($connection);
    echo 
    'Connection time (ms): '.$time;
    ?>

Пачынаючы пробны пераклад
    Вынік тэсту: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"} ", responseDetails": нулявая ", responseStatus": 200}
    Выпрабаванне пра памылку:
    Час злучэння (мс): 148,76098632812

-
    Text automatically translated from: Russian to: Belarusian
    Translated text
    гэта вынікі майго сайта для двух варыянтаў скрыпту googletest.php
    Original text
    Апошні раз рэдагавалася r.dziadusz; 13-10-11 у 10:20. Прычына: рэдагаваць BBcode

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Калі ласка, для любой пытанне адкрытым новую тэму, мы будзем рады дапамагчы Вам

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Сцісла аб вашай апошняй Vetall пост - код ж у выпадку падключэння. Разыходжанні ёсць толькі ў паведамленнях на Вашай баку і другі код таксама паказвае час злучэння. Так што розніца ў адказах не таму, што выкарыстанне 2-х розных скрыптоў, а таму, што тыя, дзе працуюць у розны час.

Калі вам патрэбна дадатковая дапамога пра яго, то як і Радэк пісаў, - калі ласка, адкрыйце новую тэму.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •