гэта апошняя версія. спрабаваў як API. Google v1, v2, мс. Нічога не працуе.
гэта апошняя версія. спрабаваў як API. Google v1, v2, мс. Нічога не працуе.
Я усталяваў апошнюю версію 4.4.2. У мяне ёсць наступныя настройкі:
Выкарыстанне Google API v2 - няма
Выкарыстоўвайце Google толькі - няма
Уступіў Application ID, як гэта прадугледжана Microsoft
У цяперашні час наведвальнікі знаходзяць старонкі без тэксту на іншых мовах, чым мой асноўны мову форуму. Гэта яшчэ не ўсе старонкі і моў, што некаторыя да гэтага часу пераклады але большасць з іх. Прыклад галоўнай старонкі CMS: http://saabworld.net/de/content/
Мне трэба вырашыць хутка прыняць VBET ўніз, калі там не будзе рашэнне гэтай праблемы. Я разумею, вы, хлопцы, не магу цяперашнюю сітуацыю са свабодным перакладаў Google будзе платнай версіі, але, спадзяюся, вы знойдзеце спосаб зрабіць VBET працу зноў, як гэта было.
Google дае:
выкарыстаць гэта для праверкі МС:Code:Starting translation test Test result: {"responseData": null, "responseDetails": "Suspected Terms of Service Abuse. Please see http://code.google.com/apis/errors", "responseStatus": 403} Test error:
атрымаў наступнае паведамленне:Code:<?php require_once('./global.php'); echo "Starting translation test<br/>\n"; $connection = curl_init(); curl_setopt($connection, CURLOPT_URL, 'http://api.microsofttranslator.com/V2/Ajax.svc/Translate?appId='.$vbulletin->options['vbenterprisetranslator_microsoftappid'].'fake&from=pl&to=en&options={%22ContentType%22:%22text/html%22}&text=witaj'); curl_setopt($connection, CURLOPT_USERAGENT, 'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.0; en-US; rv:1.4) Gecko/20030624 Netscape/7.1 (ax)'); //curl_setopt($connection, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1); curl_setopt($connection, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1); $time = microtime(true) * 1000; $result = curl_exec($connection); $time = microtime(true) * 1000 - $time; echo 'Test result: '.$result."<br/>\n"; echo 'Test error: '.curl_error($connection)."<br/>\n"; curl_close($connection); echo 'Connection time (ms): '.$time; ?>
Code:Starting translation test Test result: "InvalidOperationException: : ID=3643.V2_Json.Translate.35944BF8" Test error: Connection time (ms): 61.6999511719
Мая Google тэст быццам бы працуе выдатна:
Пачынаючы пробны пераклад
Вынік тэсту: {"responseData": {"translatedText": "powitanie"} ", responseDetails": нулявая ", responseStatus": 200}
Выпрабаванне пра памылку:
Час злучэння (мс): 628,73828125
Адміністратары ... Вы можаце дапамагчы з гэтым пытаннем, як ваш прадукт стаў непрыдатным для выкарыстання, а калі няма рэзалюцыі, я хачу, каб мой грошы назад.
samm1129: Вы заблакаваныя на Google з-за многіх запыту ў секунду, і вы дасягнеце межаў у Microsoft, калі ласка, пераканайцеся, што ўсе вашыя кэш уключаны, калі вы не будзеце выкарыстоўваць Google API v1 (з-за ўмоў выкарыстання), вы можа прывесці да павелічэння кэш TTL, элю прачытаць гэта, прыкладна рад: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html, І звярнуць увагу на гэта:
1. Дадаць у vBET ігнаруюцца старонках столькі змест, як вы думаеце, гэта не важна для перакладаў
2. Выкарыстанне бясплатных паслуг пераводу першых
3. Для таго каб пазбегнуць дасягненні вольнага перакладу ліміт занадта хутка - ліміт падтрымоўваных моў. Дадаць новыя, час ад часу, калі кэш запоўнены.
4. Нават калі вы выкарыстоўваеце заплаціў пераклады - мяжа падтрымоўваных моў з тымі, якія вы лічыце найбольш важнымі для вашага форуму. І нават тады абмежаваць яго больш - за разам вы можаце дадаць некалькі моў, калі вы выявіце, што выдаткі ОК для вас.
5. Калі вы не выкарыстоўваеце Google Translation API v1 - не ачысціць кэш базы дадзеных і адключыць аўтаматычную чыстку, ці, па крайняй меры змяніць час кэшавання, каб жыць, каб нашмат даўжэй (не плаціць за гэта ж пераклады)
6. Пазбягайце пераклад спам, правяраючы паведамленні да тых публікуюцца.
Яшчэ адна рэч, якую вы можаце выкарыстоўваць гэтую ўстаноўку, каб паменшыць вашу просьбу:
AdminCP -> vbet -> варыянты перакладу -> Затрымка паміж перакладамі
samm1129: Вы заблакаваныя на Google з-за многіх запыту ў секунду, і вы дасягнеце межаў у Microsoft, калі ласка, пераканайцеся, што ўсе вашыя кэш уключаны, калі вы не будзеце выкарыстоўваць Google API v1 (з-за ўмоў выкарыстання), вы можа прывесці да павелічэння кэш TTL, элю прачытаць гэта, прыкладна рад: http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html, І звярнуць увагу на гэта:
Прывітанне, да нядаўняга часу я не павінен абмяжоўваць пераклады на ўсіх.1. Дадаць у vBET ігнаруюцца старонках столькі змест, як вы думаеце, гэта не важна для перакладаў
Усе старонкі маюць важнае значэнне ... Я сапраўды не разумею, ваш выступ там ...
Я карыстаюся бясплатным паслугах, і атрымаў забароненыя Google і мс.2. Выкарыстанне бясплатных паслуг пераводу першых
Я купіў праграмнага забеспячэння, паколькі вы рекламируете "Аўтаматычны пераклад на 52 мовах", калі я абмяжоўваю падтрымоўваных моў, які сэнс у тым, праграмнае забеспячэнне?3. Для таго каб пазбегнуць дасягненні вольнага перакладу ліміт занадта хутка - ліміт падтрымоўваных моў. Дадаць новыя, час ад часу, калі кэш запоўнены.
Я быў на самай справе не плануеце выкарыстаць платныя паслугі. Проста імкнуліся забяспечыць гэта не тое, на мой канец.4. Нават калі вы выкарыстоўваеце заплаціў пераклады - мяжа падтрымоўваных моў з тымі, якія вы лічыце найбольш важнымі для вашага форуму. І нават тады абмежаваць яго больш - за разам вы можаце дадаць некалькі моў, калі вы выявіце, што выдаткі ОК для вас.
Кожны раз, калі я выкарыстоўваю кэш, мой DB расце на unmanageble памер і аварый. Гэта адбылося па некалькіх occations і гэта было прычынай я інвалід кэша. Мой форум працуе каля 4million паведамлення так што вы можаце сабе ўявіць, як вялікі кэш будзе атрымаць.5. Калі вы не выкарыстоўваеце Google Translation API v1 - не ачысціць кэш базы дадзеных і адключыць аўтаматычную чыстку, ці, па крайняй меры змяніць час кэшавання, каб жыць, каб нашмат даўжэй (не плаціць за гэта ж пераклады)
У мяне ёсць антыспам сістэм, устаноўленых, таму ў мяне няма спаму на boad.6. Пазбягайце пераклад спам, правяраючы паведамленні да тых публікуюцца.
Я ўжо ўсталявалі, што 100 - не дапаможа.Яшчэ адна рэч, якую вы можаце выкарыстоўваць гэтую ўстаноўку, каб паменшыць вашу просьбу:
Адміністратары: Я выдаліў прадукту, як гэта не працуе. Гэта афіцыйны запыт на вяртанне.
Прывітанне.
Ваша справа была падтрымана Радэк, а таму, што вы са мной напрамую PM Я адказваю. Калі ласка, звярніце ўвагу, што вы заблакаваныя Google v1. Па вашым другое паведамленне, вы пісалі, што вы выкарысталі Google тэст. Я праверыў адрас (rabroad.com/google2.php) і гэта ваш вынік:
Таму рашэнне-гэта не на нашым баку, але на вашым баку, і ў вас ужо ёсць URL-адрас, куды ісці за падрабязнасцямі. Вы знойдзеце Там форму, каб звязацца з Google і высветліць, чаму вас заблакавалі. Таксама звярніце ўвагу, што Google V1 рыхтуецца быць зачыненыя, таму яны ўводзіць дадатковыя абмежаванні на выкарыстанне API. Найноўшая версія vbet дазваляе выкарыстоўваць Google v2 і Microsoft Пераклад API. І ў выпадку бяды мы прадстаўляем Вам тэсты для API - калі ласка, глядзіце тут для дэталяў: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729Пачынаючы пробны пераклад
Вынік тэсту: {"responseData": нулявая ", responseDetails": "Падазраваны Умовы прадастаўлення паслуг Злоўжыванне гл. http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
Выпрабаванне пра памылку:
Таксама звярніце ўвагу, што ў выпадку Google і Microsoft v2 Пераклад API неабходна ўсталяваць адпаведны ключ API ў панэлі адміністратара - у адваротным выпадку тыя, хто не дасць вам вынік. Акрамя таго, у Microsoft ёсць ўнутраныя ліміты выкарыстання. Google v2 таксама абмежаванні выкарыстання, але вы можаце наладзіць яго самастойна - гэта ўсяго толькі кіраваць сваімі выдаткамі, так як Google v2 з'яўляецца платным. Уся інфармацыя аб неабходных клавіш вы ўключылі ў vBET апісанне канфігурацыі і ў вашай панэлі адміністратара.
Калі вы хочаце выкарыстоўваць, то толькі бясплатны API зараз у вас ёсць Google В1 і Microsoft Пераклад API - стэнд абмяжоўвае. Вы можаце наладзіць аўтаматычны пераклад, каб не перакладаць непатрэбныя рэчы - вы можаце блакаваць старонкі для перакладу. Вы таксама можаце адключыць непатрэбныя мовы. Так што абмежаванні не будзе дасягнута так хутка. Радэк рыхтуецца артыкул пра тое, як абмежаваць выдаткі, пераклады, дзе гэтыя і іншыя падказкі будуць уключаны. Вы хутка знойдзеце гэтую артыкул у FAQ. Радэк ужо даў табе больш, вось падказкі: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10351
Адказваючы на ваш нататкі аб падказак:
Так. Google не ўсталёўваць ліміты да нядаўняга часу. Звярніцеся ў Google, таму што мы нічога не можам зрабіць з гэтым. Гэта ім, хто ставіць абмежаванні на вас не мы.Прывітанне, да нядаўняга часу я не павінен абмяжоўваць пераклады на ўсіх.
Вы можаце разгледзець некаторыя з іх не важна 0 яно залежыць ад вас. Прыклад некаторых старонак, якое можна разглядаць не важна для перакладу некаторымі форум уладальнікаў: член старонак, каляндар, фота галерэі. Гэта сапраўды залежыць ад вас - што вы думаеце, што вы павінны быць пераведзены што не.Усе старонкі маюць важнае значэнне ... Я сапраўды не разумею, ваш выступ там ...
Microsoft абмежаванні часу на аснове, так што ў наступны інтэрвал вы павінны мець магчымасць перакладаць пакуль не дойдзеце да мяжы зноў - і гэтак далей. У выпадку Google ў вас ёсць форма Google інструкцыі, што рабіць - калі ласка, парай тых.Я карыстаюся бясплатным паслугах, і атрымаў забароненыя Google і мс.
Гэта намёк. Вы можаце выкарыстоўваць яго ці не. Вядома, вы можаце проста выкарыстоўваць Google v2, плаціць за пераклады і не клапоцяцца аб якіх-небудзь абмежаванняў. Я думаю, вы няправільна зразумелі, што для тых, падказкі. Калі вы хочаце, вы можаце выкарыстоўваць усе падтрымоўваныя мовы. Падказкі аб тым, як не дасягаюць межаў пасьціцца ў вольным API, пераклады. І пытанне, што кропка-многія нашы карыстальнікі прасілі супрацьлеглы пытанне, што сэнс мець 53 мовах, калі каля 8 дае найбольш даходаў і трафіку. Мы проста аказваць падтрымку 53 моў перакладу з выкарыстаннем знешніх правайдэраў перакладу. Гэта залежыць толькі ад нашых карыстальнікаў, каб вызначыць, колькі моў яны хочуць падтрымаць. Таму вы павінны адказаць на гэтае пытанне самастойна, таму што ва ўсіх розныя меркаванні аб гэтымЯ купіў праграмнага забеспячэння, паколькі вы рекламируете "Аўтаматычны пераклад на 52 мовах", калі я абмяжоўваю падтрымоўваных моў, які сэнс у тым, праграмнае забеспячэнне?Я ўбачыў нашу старонку, дзе было звернута толькі на 4 мовах, напрыклад (і гэта было, калі Google нават не план абмежаванні або выплачаных API)
Па крайняй меры, да сакавіка 2012 г вам не прыйдзецца. Пасля гэтага Microsoft таксама будуць аплачаны. Мы спадзяемся, што да гэтага часу мы будзем мець таксама і іншыя варыянтыЯ быў на самай справе не плануеце выкарыстаць платныя паслугі. Проста імкнуліся забяспечыць гэта не тое, на мой канец.Для нас гэта таксама вялікія нязручнасці, што пераклад правайдэраў зрабілі свой API аплачаны.
Звярніце ўвагу, што база дадзеных аварый знаходзяцца на ўзроўні MySQL, каб вы маглі звярнуцца за дапамогай туды. Тым не менш vBET рыхтуецца да вялікай кэш - у нас розныя стратэгіі ачысткі кэш-памяці. Акрамя таго, калі вы не выкарыстоўваеце Google v1 можна адключыць кэш ачысткі (Microsoft і Google v2 дазваляе кэшаваць Forewer). Выкарыстанне vBET без кэша, у асноўным, неразумны.Кожны раз, калі я выкарыстоўваю кэш, мой DB расце на unmanageble памер і аварый. Гэта адбылося па некалькіх occations і гэта было прычынай я інвалід кэша. Мой форум працуе каля 4million паведамлення так што вы можаце сабе ўявіць, як вялікі кэш будзе атрымаць.
Гэта дапамагае пазбегнуць шматлікіх запытаў у секунду. Тым не менш вы дасягнеце іншым мяжы - занадта шмат знакаў у дзень. Без кэша ў вас будзе пытанне ўвесь час. Калі ў вас ёсць кэш цалкам, то толькі новыя паведамленні пераводзяцца і тады гэта не так-то лёгка дасягнуць межаў. Microsoft мае мяжа 4 млн. знакаў у месяц (Microsoft адказ аб гэтым было дадзена каля месяца назад).Я ўжо ўсталявалі, што 100 - не дапаможа.
Вы праблему з Microsoft API, таму што вы ўжо дасягае сваёй мяжы - гл апісанне праблемы і рашэнні апісанне тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10396
Звярніце ўвагу, што vBET цалкам стабільнай тут - гэта ўсё роўна адно і тое ж - пытаецца перакладаў да знешніх пастаўшчыкам і дае вынікі. Гэта правайдэра, які заблакаваў вас - vBET ўяўляе тое, што ён атрымаў - ніякага выніку. І vBET займае не адказнасць на ўсё для гэтага - гэта да vBET карыстальніка для забеспячэння яго каналізацыйных можа выкарыстоўваць знешнія пераклады. Гэта наша ліцэнзійнае пагадненне - гэта тое, што вы пагодзіцеся:
Для поўнага ліцэнзійнага пагаднення гл. тут: VBulletin прадпрыемства Перакладчык Plugin (vBET) - Ліцэнзійная дамоваСтаўка выкарыстанні знешніх паслуг па перакладзе (Апіс пераклад). Пачынаючы з версіі 4.4.0 і 3.5.0 vbet з'яўляецца магчымасць выкарыстоўваць многія функцыі API для перакладу (фактычна падтрымаў: Google і Microsoft Пераклад API). Вы павінны быць дазволена выкарыстоўваць Падтрымліваюцца API перакладу, якія можна наладзіць, каб выкарыстоўвацца з vbet. Просты Podbielski Міхал дае вам ніякіх зваротаў у выпадку, калі ваш форум заблакаваны/забароненыя або абмежаваныя якім-небудзь іншым спосабам да любога з выкарыстоўваных паслуг перакладунават у выпадку, калі некаторыя/усе Падтрымоўваныя сэрвісы перакладу будзе зачынены. Калі вы хочаце, вы можаце праверыць на нашым vbet па-2.x бясплатная версія, ці можна ў Google сэрвіс перакладаў даступны для вашага форуму перад купляй з vbet 3.х/4.x, але вы ўсё роўна будзе мець права на вяртанне, калі Ваш доступ да форуму на любыя паслугі перакладу будзе абмежаваны ў любым выпадку падчас выкарыстання vbet 3.х/4.х. Просты Podbieski Міхал не нясе ніякай адказнасці за любыя якія выкарыстоўваюцца перакладу вынікаў паслуг, або яго прадукцыйнасць і даступнасць.
Мы не нясем адказнасць, і мы проста не можам узяць на сябе адказнасць за пераклад пастаўшчыкоў дзеянні, бо яны з'яўляюцца трэцім асобам. Гэтак жа, як вы не хочаце браць на сябе адказнасць за іншага чалавека, які абрабаваць банкМы адкрытыя для дадання новых API, пераклад - калі ў вас ёсць прапановы, калі ласка, напішыце
Ва ўсякім выпадку - няма ніякіх падставаў для звароту грошай. Гэта да вас запэўніць ваш сервер можа выкарыстоўваць пераклады правайдэраў. І вы згодныя на гэта. Акрамя таго, выдаліць з прадукту не з'яўляецца базай для вяртання - гэта да вас, вы хочаце выкарыстоўваць vBET ці не. Ваша ліцэнзія, як ваш перамычка - вырашаць вам, што вы хочаце з ім рабіць. Выкарыстоўвайце гэта і не ставіцца на шафу. Мы не даем вяртанне, таму што пасля паўгода, выкарыстоўваючы яго, вы вырашылі не выкарыстоўваць vBET больш. Гэта ваша права і ваш выбар, што вы робіце з ім.
Калі вы думаеце, vBET мае ніякага памылка - калі ласка, адкрыйце новую тэму ў раздзеле справаздачы пра памылкі, і мы праверым. Тым не менш памылка таксама не падстава для звароту - памылкі з'яўляюцца нармальным з'явай у жыццёвага цыкла праграмнага забеспячэння, і вы таксама згодныя з тым, што такія рэчы могуць здарыцца.
Так што ваш запыт на вяртанне не мае ніякага падставы, і гэта адмаўляць. Сапраўды шкада вашы пытанні, але гэта на баку вашага vBET канфігурацыі і 3-й боку, і мы не можам несці адказнасць за гэта - тое, што таксама з'яўляецца часткай нашага пагаднення. Таму, калі ласка, паважаем нашых ліцэнзійнае пагадненне.
Калі ласка, скажыце вам патрэбна дадатковая дапамогу ў гэтай галіне? Калі vBET ўжо выдаліў Я мяркую, што гэтае пытанне не існуе больш. Ці правільна гэта?
Вульф, harleyforum.se - як правіла, выкарыстоўваць падказкі ўключаны. Калі ласка, выкарыстоўвайце Microsoft, каб праверыць, што адбываецца - у вас ужо ёсць тлумачэнне аб патэнцыйнай праблеме ў гэтай пасады. Таксама звярніце ўвагу, што мы зараз знаходзімся ў ходзе расследавання і аб іншых API перакладаў. Цяпер можна лёгка дадаць у vBET падтрымку дадатковых API, пераклад.
Вульф - Я бачыў ваш Google тэст - гэта для перакладу ангельскай на польскую мову. ПАМЯТАЕЦЕ, што вы дазваляеце для іншых API, каб пераклад быў падала ў суд і ў такім выпадку Microsoft Пераклад API выкарыстоўваецца кожны раз, калі яна падтрымліваецца (яго можна наладзіць для кожнай моўнай пары - калі ласка, прачытайце апісанне параметру Выкарыстоўвайце Google толькі). Такім чынам, вы можаце мець Google ОК і ніякіх перакладаў, калі вы папытаеце тых, да Microsoft.