Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 10 з 10

Тэма: Калі паток назва перавышаны ўстаўкі langtitle рэчы перапынак

Гібрыдны Выгляд

Папярэдні Пост Previous Post   Next Post Наступны Пост
    Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Default Калі паток назва перавышаны ўстаўкі langtitle рэчы перапынак

Я заўважыў, што калі хто-нітка паведамленні на іншай мове, гэта значыць ледзь меней мін знакаў нітка назву і langtitle тэгі перайсці гэты мяжа, гэта жмурыць адлюстраванне патокаў у forumdisplay, вынікі пошуку, і ў струмені старонку сябе. Тое ж самае, калі нітка назва перакладаецца, хто-небудзь адкажа на паток, і "Re:" пасылае паведамленне тытул на яе сімвалаў.

Я не магу паказаць прыклад гэтага, таму што я, каб выправіць гэта на мой форум. Я ўпэўнены, калі можа быць прайграная ў дадзеным выпадку, калі вы ўвядзеце назва крыху менш характар нітка назва мяжы, што ў перакладзе з мовы па змаўчанні.

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Не маглі б вы паказаць нам праблемы, таму што я наўрад ці можна зразумець, калі ўзнікае праблема

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Праблема ў тым, калі "langtitle 'ўстаўляецца ў струмень назвы, гэта не прызнаючы характар нітка назва мяжы. Калі тэг атрымлівае адрэзаць і не зачынена належным чынам, ён распадаецца на старонку, дзе назва з'яўляецца.

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Добра, але я не магу прайграць гэтую праблему на маім тэставым форуме, мой [langtitle] ніколі не выразаць.
    Не маглі б вы выслаць мне падрабязную інфармацыю аб гэтай праблеме. Якое ваша langtitle мяжа даўжыні, і як доўга рыса павінна быць (на якой мове), каб разарваць радок?
    Апошні раз рэдагавалася r.dziadusz; 17-09-11 у 09:26.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

мой тытул даўжыня мяжа быў 85, але я павялічыў яго да 100. Так, напрыклад, калі карыстальнік уставіў назву, якое было 95 сімвалаў, то тады langtitle тэгі б адправіць яго на мяжы. Сістэма ўсечанай зачыняе тэга langtitle у выніку чаго разрыў макета.

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Добра, мы змаглі прайграць гэтую праблему, і зараз мы працуем над гэтым
    Апошні раз рэдагавалася r.dziadusz; 20-09-11 у 07:45.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне. Я быў у стане прайграць яго. Было вельмі цяжка прайграць, і я яго зрабіў выпадкова, працуючы над чым-то іншым. Гэта было цяжка, таму што гэта баг форуму. кампанія выкарыстоўвае функцыі форуму vbchop, Якія мяркуюць скараціць радок у адпаведнасці з жаданай даўжыні ў бяспечным шляху (маючы на ўвазе, закадаваныя знакаў). На жаль VBulletin мае памылку там, і для паведамленняў, якія кадуюцца у бяспечныя UTF-8 (сімвалы, такія як & # КОД дае няправільныя вынікі.

Мы пасылаем паведамленне пра памылку на VBulletin (VBulletin памылка) і стварыў хуткая папраўка на баку ад vbet. Таму цяпер кампанія вызначае, калі vbchop вярнуўся працяглы вынік і абразае яе да патрабаванай. Таксама ў нас есць простае вызначэнне, каб праверыць, ці есць лісты, закадаваныя ў фармаце &амп;#код; не разразаюць пасярэдзіне і калі так, то апошняе слова таксама выразаць (проста знайшоўшы пустое месца). Калі ласка, гл хуткая фіксацыя ніжэй.

Quick Fix:
    • Адкрыць / Адчувае / vbenterprisetranslator_functions_detection.php
    • Пошук па сайце:
      PHP Code:
      $title vbchop($title$vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12).'[/langtitle]'
    • Замяніць на:
      PHP Code:
      $desiredLength $vbulletin->options['titlemaxchars'] - 12;
      $title vbchop($title$desiredLength);
      if (
      strlen($title) > $desiredLength) {
      $title substr($title0$desiredLength);
      $lastOpen strrpos($title,'&');
      $lastSpace strrpos($title' ');
      $lastClose strrpos($title,';');
      if (
      $lastOpen!==false && $lastSpace!==false && $lastClose!==false && ($lastSpace $lastOpen) && ($lastOpen $lastClose)) {
      $title substr($title0$lastSpace);
      }
      }
      $title .= '[/langtitle]'

Гэтая інфармацыя будзе ўключана ў наступны выпуск.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 20-09-11 у 23:00.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Звярніце ўвагу, што папярэдні пост быў адрэдагаваны, каб забяспечыць больш хуткае рашэнне складаных (рашэнне пытання аб выразаць у сярэдзіне лісты ў фармаце & # КОД. Так што калі вы ўжо ўжываюць папярэдняе рашэнне вы можаце разгледзець выкарыстанне фактычных адзін, ці проста чакаць новага рэлізу

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Дзякуючы Міхал - Я ведаў, што-то ўверх. Ці хутка выправіць таксама рахункі для адказаў, а? Часам "Re:" паслаў яго на мяжы.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Мы не правяралі яго. Калі вы выявіце, што праблема ўсё яшчэ існуе ў такім выпадку, калі ласка, звяжыцеся з намі тут, і мы будзем звяртацца з гэтым

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •