Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 4 з 4

Тэма: Памылка пры рэдагаванні запісу ў блогу

Член
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    43

Default Памылка пры рэдагаванні запісу ў блогу

Я атрымліваю гэтую памылку пры рэдагаванні і захаванні блогу артыкул. Змены захоўваюцца нармальна, але проста паказвае гэтую памылку:

Фатальная памылка: 'vBulletinHook "Клас не знойдзены ў / галоўная / saabworl / public_html / уваходзіць / class_bbcode.php на лініі 215

Тое ж самае адбываецца і з даданнем новага артыкула блога.
    Апошні раз рэдагавалася Wulf; 08-08-11 у 15:49.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Толькі што праверыў яе на нашым форуме, і я не магу прайграць. Я памятаю, мы вырашаў нешта падобнае або адправіць справаздачу пра памылку VBulletin пра гэта ці нешта падобнае.

У цяперашні час мы vBET 4.1.1 (бэта) - у гэтыя выходныя мы будзем выпускаць яго. Ці можна для Вас, каб пачакаць і праверыць, ці будзе рашэнне праблемы?

Член
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    43

Дзіўна, цяпер ён, здаецца, працуе добра на маім сайце і ён не паказвае памылку больш. Справа закрытая.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Як я ўжо пісаў я памятаю (ці мне так здаецца), мы пасылаем паведамленне пра памылку на VBulletin пра гэта - можа быць, яны вырашылі яе ў 4.1.5

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •