Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 15

Тэма: Фатальная памылка: Не атрымоўваецца перавызначыць vbseo_thread_seotitle () (яшчэ не зачынена)

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    72

Exclamation Фатальная памылка: Не атрымоўваецца перавызначыць vbseo_thread_seotitle () (яшчэ не зачынена)

Выбачайце, але ён не закрыты.

Як я ўжо сказаў, я зрабіў змены файлаў (гл. код ніжэй) і загрузіўшы яго (і так, я перапісаў стары).

Code:
    if (!function_exists("vbseo_thread_seotitle")) {
    function vbseo_thread_seotitle(&$vbseo_gcache_thread)
    {
    global $vbphrase;
    if (!isset($vbseo_gcache_thread['seotitle']))
    {
    $ttl = ($vbseo_gcache_thread['title'] ? $vbseo_gcache_thread['title'] : $vbseo_gcache_thread['threadtitle']);
    if(VBSEO_URL_THREAD_PREFIX && 
    ($prefid = $vbseo_gcache_thread['prefixid']) )
    $ttl = (VBSEO_URL_THREAD_PREFIX_NAME ? $vbphrase["prefix_".$prefid."_title_plain"] : $prefid) . ' ' . $ttl;
    $vbseo_gcache_thread['seotitle'] = vbseo_filter_replace_text ($ttl);
    }
    }
    }
    Я паставіў vbseo варыянт Працягвайце па-ангельску сімвалы ў URL-адрасоў
    Заменіце змесціва 'META KEYWORDS "? выключаны.

Тып спасылкі мае значэнне: VBSEO_URI

Htaccess запісу дадаюцца

Code:
    Options +FollowSymLinks
    RewriteEngine On
    RewriteBase /

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.patientenfragen\.net$
    RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/$1 [L,R=301]

RewriteRule ^/?(en|de)/$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/index.php [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(en|de)/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php?vbet_lang=$1&redirected=/$2 [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|vbseo_sitemap/|cron)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !^(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

RewriteRule ^((urllist|sitemap_).*\.(xml|txt)(\.gz)?)$ vbseo_sitemap/vbseo_getsitemap.php?sitemap=$1 [L]

RewriteCond %{REQUEST_URI} !(admincp/|modcp/|chat|cron|vbseo_sitemap)
    RewriteRule ^((archive/)?(.*\.php(/.*)?))$ vbseo.php [L,QSA]

RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !/(admincp|modcp|clientscript|cpstyles|images)/
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L,QSA]
    загружаны і пра памылку.

Таму, калі ласка, саветам

Дзякуй

StarBuG
    Апошні раз рэдагавалася StarBuG; 12-12-09 у 10:54.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Адзіная прычына, чаму гэтая сувязь можа быць адлюстраваная ў тым, што vbseo_thread_seotitle функцыя аб'яўлена ў два разы. Вось чаму неабходна, каб дадаць гэты адзін, калі заяве. Усе іншыя канфігурацыі, не маюць нічога, каб з гэтай праблемай.

Калі ласка, пераканайцеся, што пасля ўнясення змяненняў вы загрузілі файл у адпаведным месцы (я ведаю, вы напісалі вы зрабілі, толькі, калі ласка, праверце яго на боку сервера, у яго ёсць, што яму трэба).

Калі вы на 100% упэўнены, то, калі ласка, PM мне дэталі доступу да FTP.

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    72

FTP-доступ не ўяўляецца магчымым, прабачце.
    Дайце мне ведаць, што вам трэба ведаць, і я яе падаць.

Я прымацаваў файл, паштовы архіў.

Я ўзламаць VBulletin файлаў на працягу амаль 10 гадоў.
    Даданне двух ліній кодаў гэта не так складана вы ведаеце.

Там павінна быць праблемай, у іншым месцы

PS: я прымацаваў файл я запампаваў з майго жыцця форум пра 20sek таму
    PPS: Я vBSEO 3.3.1 працуе і проста абнавіць да 3.3.2. Тыя ж праблемы ёсць пасля змены.
    ГЧП: мая кадоўка: ISO-8859-1 (нямецкага) Я спадзяюся, што гэта не праблема
    Апошні раз рэдагавалася StarBuG; 12-12-09 у 19:11.

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    72

Добра я знайшоў частковае рашэнне праблемы.

Мой Charset быў усталяваны з вялікіх літар (ISO-8859-1)
    Пасля таго, як я змяніў яго на ўсе малыя. кампанія працуе за выключэннем на галоўнай старонцы форуму.
    (Вы павінны ўключыць гэта ў свой кіраўніцтва па ўсталёўцы ці змяніць код так, што яна працуе з вялікіх літар занадта )

Спачатку я думаў, запісы ў Вызначыць галоўную псеўданімы былі праблемы,
    але нават без запісу старонцы форуму дома зрабіў даў жа паведамленне пра памылку.

У канкрэтна:
    Калі Вызначыць галоўную псеўданімы пусты, толькі на англійскай мове (пераклад з domain.de / EN / AS галоўнай старонцы форуму) працуе
    мой асноўны мова (domain.de) дае памылку.

Калі я дадам запісу index.php і index.php? да Вызначыць галоўную псеўданімы тое / EN / частка атрымлівае паласаты з URL і англійскай і нямецкай мовах, не працуюць.

Калі ласка, парады

пс: выходзячы Вызначыць галоўную псеўданімы пустыя дае мне трохі баліць жывот, таму што гэта сур'езная PR ўцечкі, калі гэта 3 асноўных форум url-адрасу (index.php, index.php? і /)
    Апошні раз рэдагавалася StarBuG; 12-12-09 у 19:53.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне.

Аб ніжнім і верхнім рэгістры - яна мае справу толькі ў кадоўцы UTF-8 кадзіроўка, і гэта апісана ў кіраўніцтве. Вашы змены не мелі нічога агульнага з "Не можа перавызначыць vbseo_thread_seotitle ()"-. Так як вы знаходзіцеся ў PHP так доўга, вы думаеце, што гэта мець зносіны ясна кажа, што функцыя ўжо была аб'яўлена АНК не можа быць паўторна абвешчаны Так і павінна быць супадзеннем, але добрае паведамленне, што ў вас няма гэтай праблемы больш.

Аб новай. Калі ласка, пераканайцеся, што ў вас ёсць добрая канфігурацыя vBET і Htaccess -. Асабліва калі ваш форум у падкаталог ў URL. vBET варыянты ў Галоўным катэгорыі, галоўнае - праверыць тыя і чытаць апісання - не выкарыстоўваць любы, калі ён не падыходзіць.
    Я не магу сказаць вам значна больш, так як вы не далі паведамленне пра памылку, або рэальныя URL форуму. Калі ласка, PM мне адрас вашага форуму так што я буду мець магчымасць бачыць гэта паводзіны.

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    72

Прывітанне

Мой форум www.patientenfragen.net
    Форум не працуе ў падкаталогу.

Галоўныя налады:

Google API Key (праблемы з улікам і без ключа)
    Форум мова: нямецкі
    форум каталогу: пусты
    форум асноўнага дамена: пустыя
    тып злучэння: VBSEO_URI
    Тыпы пераўтварэнні спасылак: стварыць URL-адрасы ў адпаведнасці з SEO спасылка кансенсусу (гэта значыць '/ EN / адрас)
    захаваць даведнікі: пусты

. Htaccess
    # Інфармацыя наступную радок (дадайце '#' у пачатку)
    # Адключыць mod_rewrite функцый.
    # Звернеце ўвагу: вам усё роўна прыйдзецца адключыць ўзламаць
    # Панэль кіравання vBSEO спыніць URL перапісвае.
    Options + FollowSymLinks
    RewriteEngine On

# Некаторыя серверы патрабуюць RewriteBase дырэктывы павінны быць
    # Уключаны (зняць '#' у пачатку, каб актываваць)
    # Звернеце ўвагу: калі уключаны, неабходна ўказаць шлях
    # Каб ваш каранёвай тэчцы VB (г.зн. RewriteBase / форумы /)
    RewriteBase /

RewriteCond% {HTTP_HOST}! ^ WWW \\. Patientenfragen \\. Чысты $
    RewriteRule (.*) http://www.patientenfragen.net/ $ 1 [L, R = 301]

RewriteRule ^ /? (EN | DE) / $ vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & перанакіраваны = / index.php [L, QSA]
    RewriteRule ^ / (EN |? Дэ )/(.*)?$ vbenterprisetranslator_seo.php vbet_lang = $ 1 & перанакіраваны = / $ 2 [L, QSA]

RewriteCond% {REQUEST_URI}! (AdminCP / | modcp / | vbseo_sitemap / | хранічны)
    RewriteRule ^ ((архіў /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Е
    RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Й
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} ^! (AdminCP | modcp | ClientScript | cpstyles | выявы) /
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L, QSA]

RewriteRule ^ ((urllist | sitemap_) .* \\ (XML | ..? TXT) (\\ GZ))? $ Vbseo_sitemap / vbseo_getsitemap.php карта сайта = $ 1 [L]

RewriteCond% {REQUEST_URI} (AdminCP / | modcp / | чат | крон | vbseo_sitemap | mrdump)!
    RewriteRule ^ ((архіў /)?(.* \\. PHP (/.*)?))$ vbseo.php [L, QSA]

RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Е
    RewriteCond% {} REQUEST_FILENAME!-Й
    RewriteCond% {REQUEST_FILENAME} /! (AdminCP | modcp | ClientScript | cpstyles | выявы) /
    RewriteRule ^(.+)$ vbseo.php [L, QSA]
    Я не магу паказаць вам паводзіны жыць, таму што тады мой форум не будзе працаваць для таго часу.

Калі ласка, парады

PS: Я пратэставаў верхні і ніжні рэгістр і ўсё яшчэ працуе. Не ведаю, чаму гэта спрацавала лепш пасля першага змены.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Пра тое, чаму ён не працуе пасля першага змены кадоўкі - як я напісаў гэта было супадзенне, у мяне ёсць некалькі тэорый, што здарылася тады (я ведаю, што вам справіцца з гэтым - тыя, піва толькі ў агульных тэорый пра такое пытанне не пра вас і вашым выпадку):
    - Файл можа быць зменены ў той бок
    - Файл можа быць загружаны да зменаў была захавана
    - Файл можа быць загружаны на сервер у тым каталогу, так што vBSEO яшчэ бачыў стары
    - Сервер атрымаць дурное і ігнаруецца, што новая версія файла адбываецца працоўны ўсё яшчэ на старой (такое часам здараецца - добры сродак, гэта захаваць файл зноў і загрузіць яго зноў)

Але справа ў тым, - гэтая частка працуе ў цяперашні час

Пра актуальных пытання - прама цяпер vBET адключаны, я не ў стане бачыць паводзіны. Ці магчыма, што вы ўключаеце яго і не паказваюць сцягі (карыстацкія месцы) - так што карыстачы не будуць туды, і я буду мець магчымасць праверыць гэта ўручную?

Ваш vBET канфігурацыі, здаецца, добра, таксама. Htaccess файл. Адзін форуму мелі нешта падобнае, але яны нешта беспарадак ў vBSEO канфігурацыі і vBSEO персанал ўсталяваў яе. Калі ласка, праверце сапраўды vBSEO можа сапсаваць гэты звычай перасылак. Вы таксама можаце праверыць гэта каментуючы "RewriteBase /" дапамагчы - але гэта ўсяго толькі здымкі.

У гэты момант я не магу сказаць вам больш. Я павінен убачыць яго і, магчыма, я павінен быць доступ, каб даць вам больш падтрымкі. Калі ласка, па крайняй меры даць мне памылку сувязі, якія вы бачыце, калі вы хочаце перавесці галоўнай старонцы. Таксама звернеце ўвагу, што вы не павінны дадаць да URL мову вашу мову форуму па змаўчанні (ён не працуе так - па змаўчанні вы проста нармальныя спасылкі).

Акрамя таго, я крыху страціў да вашай праблеме апісання, таму дакрананне да яе было б значна лепш. Калі вы ведаеце аб праблемах бяспекі, то вы можаце стварыць часовыя рахунку для падтрымкі ці зрабіў форум тэст з той жа канфігурацыі. Мы з радасцю дамо Вам нашу поўную падтрымку, але вы павінны дазволіць нам для гэтага. На дадзены момант мы можам толькі здагадвацца, што адбываецца на самай справе.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 13-12-09 у 20:43.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

І яшчэ адзін стрэл - гледзячы на вашыя правілы па змаўчанні vBSEO паспрабуйце змяніць:
    Code:
    RewriteRule $ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]
    To:
    Code:
    RewriteRule ^(.+)$ vbenterprisetranslator_seo.php [L,QSA]

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    72

Паведамленне аб памылцы я атрымліваю на галоўнай старонцы

Фатальная памылка: Не атрымоўваецца перавызначыць vbseo_thread_seotitle () (раней абвешчаны ў / шлях / vbenterprisetranslator_seo.php: 40) у / шлях / vbenterprisetranslator_seo.php ў радку 43
    Я не магу прадэманстраваць гэта паводзіны для вас, таму што тады мой форум не будзе працаваць, нават калі сцягі не будуць выдаленыя.
    Памылка заўсёды прысутнічае на галоўнай старонцы форуму з і без перакладу. Усе астатнія старонкі працуюць нармальна.
    Я магу прагледзець пад форумы, патокі ў абодвух мовах, каб на тым канцы vBET працуе выдатна.
    Толькі тады, калі я спрабую галоўнай старонцы форуму, www.patientenfragen.net Памылка шоў і старонка не загружаецца.
    Не мае значэння, калі б я да яго доступ праз дамен прама або перакладзеную версію www.patientenfragen.net/en/
    Мой асноўны мова (які domain.net ня domain.net / дэ /), а таксама англійская пераклад не працуе, калі Htaccess змены прысутнічаюць.

Ваша прапанова Htaccess не дапамагае.
    Акрамя таго, выдаленне RewriteBase не зрабіць трук.

Мой vBSEO мытныя правілы перазапісу:
    '^ Індэкс \\. PHP \\? Старонка = Regeln' => 'regeln.html'
    '^ Індэкс \\. PHP \\? Старонка = Импрессум' => 'impressum.html'
    '^ Індэкс \\. PHP \\? Старонка = AGB' => 'nutzungsbedingungen.html'
    '^ Індэкс \\. PHP \\? Старонка = Datenschutz' => 'datenschutzerklaerung.html'
    '^ Індэкс \\. PHP \\? Старонка = notfallnummern' => 'notfallnummern.html'
    '^ Індэкс \\. PHP \\? Старонка = спасылкі' => 'links.html'
    '^ Індэкс \\. PHP \\? Старонка = impfkalender' => 'impfkalender.html'
    '^ Werbung \\. PHP' => 'werbung.html'

'^ Vbglossar \\ PHP \\ рабіць = showcat & CATID = (\\ D +) і cattitle =(.*)'=>' Lexikon / $ 2 -.? $ 1 /'
    '^ Vbglossar \\. PHP' => 'Lexikon /'

'^ Прыватныя \\. PHP \\? Рабіць = showpm & PMID = (\\ D +)' => 'прыватнага Nachrichten / $ 1.html "
    '^ Прыватныя \\. PHP' => 'прыватнага Nachrichten /'

'^ Чаво \\. PHP \\? FAQ = vb_faq' => 'Hilfe / VBulletin /'
    '^ Чаво \\. PHP $' => 'Hilfe /'

'^ Календара \\. PHP $' => 'Kalender /'
    '^ Календара \\. PHP \\? З = 1 $' => 'Kalender /'
    '^ Календара \\. PHP \\? (З = 1 &)? Рабіць = (display. +?)(& год =)?$' =>' Kalender / $ 2 / [NF] '
    "Календара \\. PHP \\? (З = 1 &)? Nojs = 1 '=>' Kalender / nojs / [NF] '
    "Календара \\. PHP \\? (З = 1 &)? Рабіць = (display. +?) І nojs = 1 '=>' Kalender / $ 2/nojs / [NF] '
    "Календара \\. PHP \\? (З = 1 &)? Тыдзень = (\\ D +) і nojs = 1 '=>' kalender/woche- $ 2/nojs / [NF] '
    "Календара \\. PHP \\? (З = 1 &)? Месяц = (\\ D +) і год = (\\ D +) і nojs = 1 '=>' Kalender / $ 3 / $ 2/nojs / [NF] '
    '^ Календара \\ PHP \\ рабіць = GetInfo і (з = 1 &) дзень = (\\ D +) -.? (\\ D +) - (\\ D +) (& з = 1) $?' => 'Kalender / $ 2 / $ 3 / $ 4 / '
    '^ Календара \\. PHP \\? Рабіць = GetInfo & е = (\\ D +) (& дзень = [0-9 \\ -]+)?(& з = 1)? $' => 'Kalender/ereignis- $ 1 /'
    '^ Календара \\. PHP \\? (Ы =&)?( з = 1 &)? (Тыдзень = &)? Месяц = (\\ D +) і год = (\\ D +) (& з = 1)? (І рабіць = displaymonth)? $ '=>' Kalender / $ 5 / $ 4 / '
    '^ Календара \\. PHP \\? З = 1 & тыдзень = (\\ D +) (& = displayweek рабіць і месяц =.+?)?$' =>' kalender/woche- $ 1 / '
    Даваць вам доступ да свайго жыцця сайта не ўяўляецца магчымым па меркаваннях бяспекі, прабачце (нават Jelsoft персаналу не атрымлівае доступу ад мяне).

Дазвольце мне ведаць, якія Інфармацыя вам трэба, і я рады даць іх Вам.

Я магу вам маю электронную пошту vbseo_all.xml налады, калі вы думаеце, гэта канфлікт vbseo. Проста дашліце мне вашу электронную пошту праз PM
    Апошні раз рэдагавалася StarBuG; 14-12-09 у 09:55.

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    72

Калі я ўсталяваў Форум групы Каранёвая стартавай? да НЕ Затым patientenfragen.net / EN / працуе
    а таксама patientenfragen.net / EN / index.php

Аднак patientenfragen.net (нямецкі, асноўнай мова) усё яшчэ не працуе (гл. вышэй паведамленне пра памылку)

АЛЕ patientenfragen.net / index.php працуе

Любыя новыя ідэі?

Калі ў вас ёсць MSN або ICQ адправіць мне сваё пасведчанне асобы і я магу паказаць вам паводзіны жывых

пс:
    Я НЕ хачу выкарыстоўваць ні index.php index.php?

Я выдаліў іх з Вызначыць галоўную псеўданімы калі я ўсталяваў ад vbet але мне вельмі не падабаецца.
    Калі ласка, змяніце што для будучыні.
    Гэта сур'ёзная ўцечка PR нумар!
    Апошні раз рэдагавалася StarBuG; 14-12-09 у 10:15.

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •