Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 12

Тэма: Калі ласка, праверце мой форум гэта нармальна?

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    23

Arrow Калі ласка, праверце мой форум гэта нармальна?

Прывітанне .... бос

1) Калі ласка, праверце мой форум, гэта нармальна мой форум (cutimalaysia.my) інтэграваць правільна з vbtranslator пасля я абнаўленне да новай версіі?

2) Мой хостынг-правайдэру скардзіцца мне, маёй базе дадзеных становяцца больш пасля таго, як выкарыстоўваць убудова. Як вырашыць гэтую праблему?

Міхал Podbielski (vBET штаба)
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне

1. Калі я не ваш форум прама цяпер я бачу толькі пустыя мець зносіны. Гэта як форум зачынены, але без паведамленняў ... Калі ласка, пацвердзіце, што форум жывы і ўключаны.
    2. Вядома, гэта - зараз у вас значна больш кантэнту прама цяпер. Кожны пераклад у кэш. Вы можаце адключыць кэш базы дадзеных, але гэта не рэкамендуецца. Дзякуючы кэша пераклады значна, значна хутчэй.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    23

Thumbs up

Прывітанне босу
    калі ласка, праверце яшчэ раз мой форум

1) гэта vbtranslator цалкам функцыянальна на мой форум з якой-небудзь сумневаў праблема?

2) гэта мой форум пасля абнаўлення да новай версіі функцыі належным чынам з іншымі ўбудова?

3) я размяшчаю URL, як гэта для Форум асноўнага дамена ==> Cutimalaysia.my / форум без http:// гэта нармальна? \\

4) Якая інфармацыя я павінен паставіць тут? Форум каталога ==>??

5) URL адсочвання па-за форуму каталогу. Я паставіў ды. Ці так гэта?

P / S: Дзякуй за ваша будучыню тлумачэнне.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Ваш форум не працуе ў дадзены момант:
    Warning: require_once (/ галоўная / Maximus / public_html / vb_dir.php) [function.require аднаразовай]: не здолеў раскрыць паток: Няма такога файла ці каталога ў / галоўная / Maximus / public_html / content.php ў радку 2

Фатальная памылка: require_once () [function.require]: Памылка адкрыцця патрабуецца '/ галоўная / Maximus / public_html / vb_dir.php' (include_path ='.:/ USR / Lib / PHP: / USR / мясцовыя / Бібліятэка / PHP) у / галоўная / Maximus / public_html / content.php ў радку 2
    Гэта НЕ vBET пытанне - вы не прапусціце неабходныя vb_dir.php файл калі ласка, выправіць яе.

Аб вашыя пытанні:
    1. Не магу сказаць, калі ваш форум не працуе. Я магу праверыць гэта правіла, пасля вы фіксуеце, што ваш форум зноў працуе

3. Не магу сказаць, таму што ваш форум не працуе. Выкарыстоўваеце вы паддаменаў ў вашым форуме?
    4. Я не ведаю, таму што ваш форум не працуе. Калі вы выкарыстоўваеце форум падкаталог у форуме URL, то вы паклалі форум каталог. Зразумела, што апісана ў апісанні параметру.
    5. Я не ведаю, таму што ваш форум не працуе. Вы хочаце перавесці усе старонкі па-за форуму каталога? Калі так Ніт павінна быць уключана, калі няма - адключыць яго.

PS. Я ведаю, гэта было не тлумачэнне вы чакалі - калі я ўбачу рабочага форуму я не магу сказаць вам падрабязнасці. Дазвольце мне ведаць, калі гэта будзе працаваць.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    23

Thumbs up

Ха-ха ... sorry2. Я раблю пошук няспраўнасцяў ўчора

Прывітанне босу
    калі ласка, праверце яшчэ раз мой форум

1) Я бачу толькі вызначаным мовай, які я выбраць для выкарыстання перавесці працуюць, але стаць мудрым, калі я націскаю на іншы ўкладцы, як дома ўкладка для прыкладу.
    Для поўнай маёй vbtranslator не працуе належным чынам. Як вырашыць гэтую вялікую праблему?

2) Так. Я выкарыстоўваю cutimalaysia.my / форум на маім месцы VBulletin форуму. І vabdvanced CMPS ў якасці галоўнай старонкі, cutimalaysia.

3) Для кэш-памяці vBET (BETA). Якая ні на ёсць лепшы і рэкамендуецца? Memcache? XCache? EAccelarator? APC?

P / S: Дзякуй за ваша будучыню тлумачэнне.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

OK. Форум працуе зараз, а не пераклады. Як я бачу, пераклады спасылкі не маюць рацыю / форум / устаноўлены там два разы ... Такім чынам, вы няправільныя налады.

Я думаю, што самы просты спосаб будзе заключацца ў PM мне дэталі доступу да панэлі адміністратара і FTP. Тады я магу праверыць яго на месца.

1) Калі ласка, PM дэталі доступу мы праверым вашу канфігурацыю.
    2) Яшчэ ёсць што-то няправільна ў вашай канфігурацыі, таму сувязяў для перакладу пад сцягамі разбіты - двайны / форум /
    3) Мы не прапануем якой-небудзь прыватнае рашэнне - мы не робім рэкламу для тых, кэш тэхналогій. Вы можаце знайсці лепшае рашэнне для вас. Майце на ўвазе, што некаторыя з гэтых рашэнняў не толькі ў кэш, але і перад-кампілятараў, што робіць ваш PHP значна хутчэй - падрабязней калі ласка, праверце гэтыя тэхналогіі ў сваіх старонках або форумы, прысвечаныя для PHP

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Дзякуй за доступ дэталяў.

Праблема з непрацуючыя спасылкі з-за вашай няправільнай канфігурацыі. Для параметра Форум каталога, Вы ўсталёўваеце (без прабелаў)
    Http: / / cutimalaysia. My / форум
    Там, дзе дакладна апісаны:
    Калі ваш форум не звязаная з вобласцю, але гэта ў нейкі каталог, які ўваходзіць у URL, то вы павінны ўсталяваць яго тут. Устанавіць з '/' у пачатку і без якіх-небудзь '/' у канцы, гэта значыць '/ Форум"
    Вы нават маеце ёсць наглядны прыклад ... Таму, калі ласка, паставіць там адпаведнае значэнне - для вашага форуму гэта / Форум

Акрамя таго - чаму вы ўсталявалі якое-небудзь значэнне для Форум асноўнага дамена? Выкарыстоўваеце вы паддаменаў ў вашым форуме? Калі так - калі ласка, дайце мне хоць бы адзін прыклад з паддаменаў, якія выкарыстоўваюцца на вашым форуме. Калі няма, то калі ласка, чыстая значэнне гэтага параметру. Гэта выразна апісаны:
    Усталюеце яго толькі калі Вы выкарыстоўваеце паддаменаў ў вашым форуме.
    Таксама - вы не ўсталявалі адпаведныя правілы цікава .файл htaccess у каталогу форуму. Гэта неабходна, калі вы хочаце выкарыстоўваць SEO-спасылкі. Тут вы знойдзеце дакладныя інструкцыі да гэтага: http://www.vbenterprisetranslator.co...tegration.html

Акрамя таго - калі форум пераклад будзе ўжо працуе (у першую чаргу праверце яго перад адыходам да наступныя крокі), неабходна зрабіць яшчэ 2 рэчы:
    1. Інтэграцыя vBSEO для перакладу спасылкі (гл. readme.html ў vBET пакет для інструкцый)
    2. Дазволіць перакладаць старонкі па-за форуму каталога (галоўнай старонцы знаходзіцца за межамі і таму што гэта не форум ён мае патрэбу ў спецыяльнай інтэграцыі) - тут вы знойдзеце інструкцыі як гэта зрабіць: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1546

Неўзабаве - вы не зрабілі неабходных крокаў. Звярніце ўвагу, што мы дамо вам любыя адказы тут бясплатна - так што вы можаце зрабіць гэта самастойна цалкам бясплатна. Тым не менш калі вы адчуваеце, што гэта не ваша вобласць, то вы можаце заплаціць нам $ 30 для інтэграцыі: http://www.vbenterprisetranslator.co...on-service.php

Калі вы хочаце зрабіць гэта самі - усё інструкцыі прадастаўляюцца, калі ласка, проста парай сапраўды зададзеным інструкцыям. Таксама, калі ласка, паведаміце нам, калі вы скончыце і апісваць вынікі.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Што такое прагрэс? Ці патрэбна вам іншыя падказкі?

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Адправіць ЛС і электроннай пошты - усё яшчэ чакае адказу. Вашы рашэнні ўжо апісаны - калі ласка, парай тых, і даць адказ аб выніках.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Вы да гэтага часу канфігурацыі пацярпеў крах, і мы да гэтага часу не атрымаў ніякага адказу ад вас. Я проста адправіць вам паведамленне, ваш форум. Мы сапраўды хочам, каб дапамагчы вам

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •