Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 20

Тэма: Disabaling мову. Htaccess

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Default Disabaling мову. Htaccess

Прывітанне, па мойму. Htaccess як унутры тэчкі форуму і за яе межамі ў мяне ёсць vbet правілы перазапісу пачатку якая выглядае наступным чынам
    RewriteRule ^ / (М |? Кв | ар | быць | BG | ок | ж-CN | HR | CS | ды | NL | EN | і інш | TL | Fi | FR **********.. .
    Мой форум мове inglsh так павінен я быць выдаленне "ан", так гэта выглядае, як гэта?
    RewriteRule ^ / (М |? Кв | ар | быць | BG | ок | ж-CN | HR | CS | ды | п | і інш | TL | Fi | FR **********.
    Калі я выдаліць "ан", і я Паглядзець маю старонку форума або старонкі індэкса па-за форуму на іншай мове гавораць / PT / будзе / EN / сцяг працаваць, каб атрымаць мяне назад на прагляд форуму ў мове па змаўчанні?

З павагай,
    Сайман

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

прывітанне,

Ваш асноўны код мовы павінен заставацца ў. Htaccess, вядома, англійская сцяг будзе працаваць без гэтага кода ў. Htaccess.

Чаму вы хочаце выдаліць гэты код. Htaccess?

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Я не абавязкова трэба выдаліць, я правяраў колькасць запытаў, якія ў мяне ёсць, калі мой форум нагрузкі (23!) І заўважыў, што ён выкарыстоўвае мову табліц i. .... En / кароткае ********** ан / сярэдні .. і г.д., калі на самай справе гэта не павінна быць на любой мове кэшавання табліц для мяне, як мой форум мовай з'яўляецца англійская, мой браўзэр настроены на англійскай і мой форум размяшчэння мову усталяваны англійская, так што я падумаў, што, можа быць, я нешта не так.

Я спрабую паменшыць маю нагрузку на сервер і запыты.

З павагай,
    Сайман

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Вы можаце адключыць кэш сістэмы для некаторых моў (напрыклад, англійская) з дапамогай гэтай опцыі:
    AdminCP-> vBET Cache-> Database Cache-> Звесткі аб Гасцей кэш

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Добра, дзякуй , Я рэалізавалі гэта таксама http://www.vbenterprisetranslator.co...-new-post.html як размешчаныя Міхал

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Каміль, я інвалід еп ў кэш дадзеных і кэш гасцей пабег Cache Cleaner (які я ніколі не раблю) і атрымаў усе гэтыя памылкі?
    Ачыстка кэшу базы дадзеных
    Вычышчаныя сталы для: EN
    Здзейснена. Вычышчаныя: 3 табліцы 1 секунда (3 кэш табліцы на кожны мова)

Ачыстка файлаў Госць кэш

Увага: адлучыць ([шлях] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-82-p-3_html0.html) [function.unlink]: Няма такога файла ці каталога ў [шлях] / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php на лініі 39

Увага: адлучыць ([шлях] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-82-p-6_html0.html) [function.unlink]: Няма такога файла ці каталога ў [шлях] / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php на лініі 39

Увага: адлучыць ([шлях] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-13_html0.html) [function.unlink]: Няма такога файла ці каталога ў [шлях] / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php на лініі 39

Увага: адлучыць ([шлях] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-14_html0.html) [function.unlink]: Няма такога файла ці каталога ў [шлях] / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php на лініі 39

Увага: адлучыць ([шлях] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-15_html0.html) [function.unlink]: Няма такога файла ці каталога ў [шлях] / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php на лініі 39

Увага: адлучыць ([шлях] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-16_html0.html) [function.unlink]: Няма такога файла ці каталога ў [шлях] / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php на лініі 39

Увага: адлучыць ([шлях] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-17_html0.html) [function.unlink]: Няма такога файла ці каталога ў [шлях] / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php на лініі 39

Увага: адлучыць ([шлях] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-18_html0.html) [function.unlink]: Няма такога файла ці каталога ў [шлях] / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php на лініі 39

Увага: адлучыць ([шлях] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-22_html0.html) [function.unlink]: Няма такога файла ці каталога ў [шлях] / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php на лініі 39

Увага: адлучыць ([шлях] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-23_html0.html) [function.unlink]: Няма такога файла ці каталога ў [шлях] / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php на лініі 39

Увага: адлучыць ([шлях] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-24_html0.html) [function.unlink]: Няма такога файла ці каталога ў [шлях] / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php на лініі 39

Увага: адлучыць ([шлях] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-27_html0.html) [function.unlink]: Няма такога файла ці каталога ў [шлях] / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php на лініі 39

Увага: адлучыць ([шлях] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-29_html0.html) [function.unlink]: Няма такога файла ці каталога ў [шлях] / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php на лініі 39

Увага: адлучыць ([шлях] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_archive_index_php_f-87-p-31_html0.html) [function.unlink]: Няма такога файла ці каталога ў [шлях] / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php на лініі 39

********************... Уключае / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php на лініі 39

Увага: адлучыць ([шлях] / vbet_guestcache/en/vbet_lessrelevant__forumz_showgroups_php9.html) [function.unlink]: Няма такога файла ці каталога ў [шлях] / уваходзіць / vbenterprisetranslator_functions_cachecleaner.php на лініі 39
    Вычышчаныя файлы для: EN
    Здзейснена. Выдаленыя: 199 файлаў у 2 секунды

Вычышчаныя адна мова (мовы)
    Ачыстка скончана
    Гэта не ўсе памылкі, я не мог размясціць іх тут, як і сімвалаў не дазволіць ёй і я нават не мог загрузіць просты тэкставы файл, таму што ваша прыхільнасць сістэма не працуе.

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

ок,

калі ласка, праверце ваш CHMOD на файлы ўнутры vbet_guestcache тэчка
    калі ласка, праверце CHMOD з vbet_guestcache / EN / папкі (павінна быць 777)

па-другое, праверце (і тэкст сюды) vbet_guestcache лакалізацыі на вашым серверы. Калі ласка, праверце, што ўсярэдзіне vbet_guestcache / EN / файлы ўсё яшчэ існуе, або няма (і праверыць CHMOD файлаў ўнутры - павінна быць 777)

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Усе файлы ўнутры vbet_guestcache былі CHMOD 755, але цяпер 777, файл знаходзіцца тут / public_html / forumz / vbet_guestcache і / public_html / forumz / vbet_guestcache / EN пусты, але было б, як я выканаў кэш чысты, як паказана вышэй.

Ці з'яўляюцца гэтыя цяпер правільна?

EDIT: Аб праверцы іншага vbet_guestcache файл (быць) Я лічу, што ўсё, што ўсярэдзіне гэтай тэчкі CHMOD 644

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Вы павінны зрабіў CHMOD на 777 на ўвесь кэш папкі і падтэчку ўнутры (выкарыстоўвайце 'CHMOD 777-R vbet_guestcache').

і праверыць яго яшчэ раз.

па-другое - у нас ёсць: Няма такога файла ці каталога, Таму я буду праверыць шлях да каталога

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Усе vbet_guestcache і ўкладзеных тэчак у цяперашні час 777 гадзін я буду вам дэталі доступу, такім чынам Вы можаце праверыць

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •