Як я ўжо пісаў Вам у лічку, мы яшчэ не ведаем, у чым прычына гэтага пытання на вашым форуме. Тым не менш я зрабіў некаторыя змены ў vBET код у гэтай галіне. Зараз vBET будзе апрацоўваць групы карыстальнікаў толькі тады, калі некаторых груп змянілася ці калі карыстальнік chanes мову па змаўчанні. Такім чынам, у крук ён дадаецца ўмова:
PHP Code:
if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) {
Я паняцця не маю, гэта дапаможа вашым пытаннем, паколькі мы не ведаем, якія яго прычыны. Ва ўсякім разе не выключана, што гэта дапаможа. Як я ўжо пісаў Вам у PM, у вашай гісторыі зменаў часта груп карыстачоў ад асобы калонка была ачышчана - можа быць, таму што тыя, дзе не загружаюцца з базы дадзеных на ўсіх. Пры гэтым ўмове ў такіх выпадках vBET нічога не робіць, таму што на стэндзе выпадках, калі карыстач змяняе дадзеныя ср карыстальніка або адміністратара на панэль адміністратара, то групы карыстальнікаў загружаныя.
Гэтая інфармацыя будзе ўключана ў наступны выпуск, таму, калі ласка, праверце яго. Калі ён не будзе працаваць, то вам адключыць кручок зноў, і мы зрабілі даследаванне яшчэ раз.
Калі ласка, пацвердзіце, пасля абнаўлення, што гэта дапамагае.
EDITED - гэта пацвердзіў. Для хуткага рашэння, калі ласка:
1. Да Панэль адміністратара -> Даданыя модулі і прадукцыя -> Мэнэджар убудоў
2. Знайсці крук імя Усталюйце адпаведную групу мову па змаўчанні для кручка userdata_presave і націсніце Рэдагаваць для яго
3. Дадаць у пачатку кода:
PHP Code:
if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) {
4. Дадаць у канцы кода:
5. Захавайце яго