Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 20

Тэма: Пасля абнаўлення rankbadges атрымлівае павезлі.

Exclamation Пасля абнаўлення rankbadges атрымлівае павезлі.

Я зараз велізарныя праблемы з маім сябрам. Пасля абнаўлення ўсе працягвае вызваляць іх дадатковай rankbadges. Гэтыя атрымаць дададзеныя уручную ў якасці дадатковых груп. Але ў той момант хранічны працуе абнавіць шэрагі ўсё губляе, уведзеныя ўручную з іх. Гэтага не адбылося да гэтага абнаўлення.

Калі ласка, парайце!

Дзякуй.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне. Да гэтага абнаўлення vBET не выкарыстаў груп наогул. vBET4.3.0 версія афіцыйна лічыцца нестабільнай бэта-версія, так што праблем з новымі functionalisies можа здарыцца. Выбачайце за праблемы, мы будзем працаваць, каб вырашыць гэтую праблему.

Калі ласка, даць больш інфармацыі аб rankbadges. Гэта асноўныя функцыі VB або ад мода? У стэндзе выпадках - дзе знайсці? Якія хранічны задача выдаляе яго? Ці мае гэта паўплывае на іншыя дадатковыя групы карыстальнікаў ці толькі тых, якія датычацца rankbadges? Гэта адбудзецца, калі хранічны задача выконваецца з vBET dissabled?

Гэта проста ўсталяваць у якасці групы карыстальнікаў па змаўчанні форуму. Званні і г. д. Няма мод. Я сапраўды не разумею, чаму vBET зараз выкарыстоўвае групы карыстальнікаў?

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Якія хранічны задача выдаляе яго? Ці мае гэта паўплывае на іншыя дадатковыя групы карыстальнікаў ці толькі тых, якія датычацца rankbadges? Гэта адбудзецца, калі хранічны задача выконваецца з vBET dissabled?

Калі гэта VB па змаўчанні варыянт - калі ласка, напішыце, якія налады мне трэба ўсталяваць, каб repoduce яго на маім тэставым форуме? Калі вы апісаць гэта для мяне - я паспрабую зрабіць такія ж вынікі, як вы.

Дзякуй

Абнаўленне карыстацкіх чыны і званні хранічны выдаляе яго. З vBET адключыў яго ў парадку.

Як гэта растлумачыць? Хм

Я стварыў нямала дадатковых груп карыстальнікаў, і гэта таксама атрымлівае rankbadge (якія звязаны з групы карыстальнікаў) Зараз здаецца, што, калі ёсць больш чым адзін або два дадатковых груп карыстальнікаў дададзеная (уручную) да члену, калі хранічны працуе, ён прымае іх уручную дададзеныя тыя ж.

Спадзяюся, вы разумееце.

Зараз гэта становіцца вялікай праблемай для мяне. У мяне ёсць больш чым 50000 членаў, і вы павінны зразумець, што я павінен ўручную дадаць гэтыя групы карыстальнікаў кожны дзень у гэтай стадыі. Ці няма спосаб для мяне, каб ўручную адключыць гэтую групы карыстальнікаў vBET цяпер дадае? Я нават не разумею, чаму вы зрабілі гэта!?

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад Taurus View Post
    Гэта проста ўсталяваць у якасці групы карыстальнікаў па змаўчанні форуму. Званні і г. д. Няма мод. Я сапраўды не разумею, чаму vBET зараз выкарыстоўвае групы карыстальнікаў?
    Гэта было прапанавана тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...each-user.html

Я разумею, што гэта велізарная праблема для вас. Каб зрабіць яго як мага хутчэй, калі ласка, проста мне PM вашыя дэталі доступу да панэлі адміністратара і FTP. Таксама, калі ласка, скажыце мне, якія менавіта групу, я магу дадаць тут і якіх менавіта задач Cron (па імі) я павінен бегчы, каб убачыць праблемы. Я буду праверыць і выправіць яе на месца - гэта дасць хуткі вынік. Я буду звяртацца з гэтым асабіста і зрабіць гэта сёння, калі б вы выслаць мне падрабязную досыць хутка (я будзе даступная на працягу 4-5 гадзін больш сёння, 1 гадзіна перапынак цяпер). Калі вы не хочаце падзяліць свае дадзеныя доступу, тады яшчэ мне трэба падрабязна апісана, як наладзіць наш тэставы форум, каб убачыць эфект.

Таксама яшчэ адно пытанне, каб зразумець пытанне правільна - гэта групы карыстальнікаў выдаляюцца (так групах знікаюць з форуму) або проста прызначэнне карыстачу групах знікае. Такім чынам, вы павінны дадаць групы карыстальнікаў яшчэ раз ці прызначыць карыстачу групу, яшчэ раз?

Дзякуючы Міхал. PM адпраўленыя.

Што я бачу атрымання вывезены хранічны мой "Легенда" і Групы «Xtreme '/ шэрагах. Я сапраўды не ведаю, як растлумачыць гэта. Я спадзяюся, што вы можаце бачыць на маім форуме. Я таксама не зусім ўпэўнены, якой хранічны. Але кожны дзень, пасля дадання іх уручную, яны сышлі зноў. Так што я мяркую, што гэта павінна быць хранічны абнаўлення usertitles і званні.

Дзякуй за дапамогу!

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Як я пісаў у PM - я праверыў усе штодзённыя задачы хранічны на вашым форуме, і нічога не знайшлі. На дадзены момант мы не ў стане прайграць праблему, так што мы не ў стане працаваць на ім. Акрамя таго, як я пісаў вам, што сапраўды doupt што vBET пытанне - у вас ёсць праблема, што толькі некаторыя адмысловыя карыстальнікі губляюць свае групы і іншыя не губляюць жа групы карыстальнікаў - калі гэта будзе што-то аўтаматычна, хутчэй за ўсё, гэта паўплывае на ўсіх карыстальнікаў гэтай групы карыстальнікаў . Я праверыў vBET код для груп карыстальнікаў зноў, і я не знайшоў нічога, што можа прывесці да гэтага пытання. Таму, магчыма, гэта абумоўлена тым, некаторыя дзеянні, якія выконваюцца тых карыстальнікаў, - калі ласка, гаварыце з імі высветліць, ці быў якія-небудзь агульныя дзеянні.

Неўзабаве - Я не лічу, што гэта vBET віна, да гэтага часу я гатовы праверыць дэталі, калі вы даць нам інфармацыю пра тое, каб прайграць праблему. Я праверыў усе штодзённыя задачы хранічны на вашым форуме, і нічога не знайшлі. Калі ласка, дайце нам больш падрабязную інфармацыю пра тое, каб прайграць праблему.

Добра, на працягу 2 дзён, я вярнуўся да старых vBET. Ні адна праблема ў гэтыя 2 дні. Учора вечарам я павышаны, а сёння раніцай мне давялося зноў дадаць дадатковыя групы карыстальнікаў, па меншай меры 10 чалавек. Гэта, павінна быць што-то рабіць з дадатковымі vBET групы карыстальнікаў у цяперашні час таксама дадае. Таму, калі ласка, скажыце мне, як выдаліць гэтыя цалкам з vBET бо я не магу працягваць, як гэта. Дзякуй.

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •