Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 2 з 2 FirstПершы 12
Вынікі 11 да 20 з 20

Тэма: Пасля абнаўлення rankbadges атрымлівае павезлі.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Усяго каля код групы карыстальнікаў у вас у файле / Адчувае / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php.

Існуе толькі адна функцыя, якая выкарыстоўваецца ў якасці рэакцыі на VBulletin логікі (для ўздыму: userdata_presave) І імя функцыі vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php (7 матчаў).

Іншыя дзве функцыі ў файл, які ўносіць змены выкарыстоўваюцца для выдалення vBET групы карыстальнікаў на працягу vBET дэўсталёўкі і нідзе больш.

Так што калі гэта не так, таму што Vbet, то гэта можа быць толькі з-за функцыі vbet_changeDefaultLanguageGroup. Нішто іншае не робіць ніякіх зменаў на групы карыстальнікаў.

Так што калі вы хочаце адключыць яго, то прасцей за ўсё проста адключыць "Усталяваць адпаведны мовы па змаўчанні Гурт" убудова. Але гэта будзе адключыць аўтаматычную ручку для vBET груп. Так што калі вы хочаце, каб тыя таксама быць выдаленыя толькі выдаліць яго, панэль адміністратара.

Мы рэкамендуем проста адключыць плягін у першую чаргу. Калі знайсці рашэнне сваёй праблемы знікнуць, то мы можам праверыць яго яшчэ раз (мы праверылі гэта ўжо ў два разы), да гэтага часу ў нас адно і тое ж - мы не ведаем, як прайграць праблему.

Таксама Вы можаце праверыць іншыя ўбудовы для кручка userdata_presave і змяніць парадак выканання павінна быць выканана да/пасля плагіна, звяжыцеся з намі.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 06-06-11 у 20:41.

Пасля адключэння гэтага плагіна, і працуе без яе на працягу прыкладна 48 гадзін у цяперашні час, у мяне не было гэтага пытання яшчэ раз. Так што я думаю, было б разумна выказаць здагадку, што гэта таму, што vBET дададзеныя і дадатковыя групы карыстальнікаў, і калі ў вас ёсць некалькі ўжо, чаму-то іншыя атрымлівае забралі з некаторымі хранічны працуе. лол, што гучыць некалькі расплывіста я ведаю, але без убудоў гэта ўсё зноў добра.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

ТАКІМ ЧЫНАМ, - мы праверым яшчэ раз. Гэта было адзінае змяненне, якое Вы зрабілі - адключыць плягін? Хіба vBET групы карыстальнікаў па-ранейшаму на вашым форуме ці вы выдалілі тыя? Што такое дакладную версію вашага vBulettin (мы хочам паглядзець блізка не толькі ў нашым кодзе, але і ў крук навакольнага асяроддзя)?

Так, гэта адзінае змяненне, я зрабіў. І я ўзяў абцугамі з групы карыстачоў для vBET. Але яны ўсё яшчэ там жа. Ёсць просты спосаб, каб выдаліць іх? Таму што яна займае шмат месца.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад Taurus View Post
    І я ўзяў абцугамі з групы карыстачоў для vBET.
    Што гэта азначае? Ты што?

Аб выдаленне Vbet груп - вы можаце зрабіць гэта з дапамогай панэлі адміністратара ў наладах форуму, або выкананне функцый vbet_removeDefaultLanguageGroups ад / Адчувае / vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php

Калі ласка, звярніце ўвагу, што калі вы выдаліце гэтыя мы будзем не піва паглядзець бліжэй на пытанне, таму што гэта адбываецца толькі на вашым форуме.

Што гэта азначае? Ты што?
    Я абраны з групы карыстальнікаў vBET. Як пры выбары карыстачом у ACP яна будзе мець цік / знака скажам, «іспанская» як дадатковыя групы карыстальнікаў. Гэта я зняты.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Як я ўжо пісаў Вам у лічку, мы яшчэ не ведаем, у чым прычына гэтага пытання на вашым форуме. Тым не менш я зрабіў некаторыя змены ў vBET код у гэтай галіне. Зараз vBET будзе апрацоўваць групы карыстальнікаў толькі тады, калі некаторых груп змянілася ці калі карыстальнік chanes мову па змаўчанні. Такім чынам, у крук ён дадаецца ўмова:
    PHP Code:
    if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) { 
    Я паняцця не маю, гэта дапаможа вашым пытаннем, паколькі мы не ведаем, якія яго прычыны. Ва ўсякім разе не выключана, што гэта дапаможа. Як я ўжо пісаў Вам у PM, у вашай гісторыі зменаў часта груп карыстачоў ад асобы калонка была ачышчана - можа быць, таму што тыя, дзе не загружаюцца з базы дадзеных на ўсіх. Пры гэтым ўмове ў такіх выпадках vBET нічога не робіць, таму што на стэндзе выпадках, калі карыстач змяняе дадзеныя ср карыстальніка або адміністратара на панэль адміністратара, то групы карыстальнікаў загружаныя.

Гэтая інфармацыя будзе ўключана ў наступны выпуск, таму, калі ласка, праверце яго. Калі ён не будзе працаваць, то вам адключыць кручок зноў, і мы зрабілі даследаванне яшчэ раз.

Калі ласка, пацвердзіце, пасля абнаўлення, што гэта дапамагае.

EDITED - гэта пацвердзіў. Для хуткага рашэння, калі ласка:
    1. Да Панэль адміністратара -> Даданыя модулі і прадукцыя -> Мэнэджар убудоў
    2. Знайсці крук імя Усталюйце адпаведную групу мову па змаўчанні для кручка userdata_presave і націсніце Рэдагаваць для яго
    3. Дадаць у пачатку кода:
    PHP Code:
    if ($this->setfields['membergroupids'] || $this->setfields['vbet_def_lang']) { 
    4. Дадаць у канцы кода:
    PHP Code:

5. Захавайце яго
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 01-07-11 у 01:27.

ОК, я мадэрнізаваў цяпер, і будзе правяраць, калі я ўсё яшчэ ёсць гэтая праблема. Я дам вам ведаць. Дзякуй.

Пасля запуску з абнаўленнем на працягу больш за 2 дзён цяпер, і без адключэння, што ўбудова або што-небудзь яшчэ, у мяне не было гэтага пытання яшчэ раз. Таму я думаю, можна з упэўненасцю сказаць, што вашы выпраўлення зрабілі сваю справу. Яшчэ раз дзякуй Міхал. Рэальныя вялікі дзякуй! Я ведаю, што гэтае пытанне было толькі ў цяперашні час на маім форуме, і я шчыра цаню лішнюю мілю, вы пайшлі, каб дапамагчы мне ў гэтым!

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

дзякуй за гэта пацверджанне

Стар. 2 з 2 FirstПершы 12

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання