Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 8 з 8

Тэма: Змена мовы код у паведамленне пытанні.

Default Змена мовы код у паведамленне пытанні.

Гэтая праблема была турбуе мяне на працягу доўгага часу. Чаму, калі, скажам, член выбраў няправільны мову, і надрукаваў што-тое, і размясціў яго, я не магу рэдагаваць код мовы уручную ў паведамленне? Калі я адрэдагаваць яго ад скажам "BG" да "я", гэта не мае значэння. Мовы, проста застаецца такім жа, на гэтай пасадзе.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

прывітанне,

Цяля, як я разумею - гэта пасада не перакладаюцца. Вядома, вы можаце адрэдагаваць сваё паведамленне і паставіць іншы моўнай код ўнутры?
    Памятаеце, што калі вы ўсё яшчэ спрабую паставіць няслушны код мова - яшчэ не перакладзеная.
    Вы можаце праверыць з дапамогай Google паведамленні мова - проста выкарыстоўваць Перакладчык ад Google і атрымаць "знайсці мова" варыянт. Пасля гэтага - паставіць добры код мовы ўнутры паста.

Калі ўсё яшчэ не вельмі добра - устаўце сюды URL з гэтага паста.

Дзякуй

Я не магу змяніць код мовы. Я вельмі ўпэўнены, што гэта правільны код мовы таксама. Але любы пост, які ўпершыню быў няправы, а затым адрэдагаваныя так, каб ўставіць правільны код мовы, таксама не будуць перакладаць.

Вось паведамленне:

Windows 7 Тэмы: Свет Warcraft ад TheBull - Старонка 8

Ён знаходзіцца ў тайскім мове, і нават адрэдагаваць яго, каб тайскія не мае значэння. Ён проста застаецца неперакладзеныя.

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Права - гэта тайскі.
    Цялец калі ласка, для мяне рахунак у доступе да паведамлення выдання - Я праверу яго сам.
    Дзякуй

Text automatically translated from: Malay to: Belarusian
    Translated text
    Увайсці дэталі PM'd. Дзякуючы Каміль.
    Original text

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

ок, дзякуй - я буду правяраць яго для вас і рашэнні

Дзякуючы Каміль. Зараз, чаму мой пост вышэй ёсць некаторыя сцягі, а што няма. 'Малайзія'??

Мой мова па змаўчанні ўсталяваны англійская. Чаму мой пост вышэй паказвае па-іншаму?

Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

прывітанне,

Я быў на Вашым сайце - Гэта падобна праблема з базай дадзеных кэш-памяці. змена мовы не выклікаюць змены ў базе дадзеных кэш-памяці.
    Верагодна, гэта было адно памылка, таму што я зрабіў тэставае паведамленне на вашым форуме і Everythings працуе добра (пасля рэдагавання і г.д.). - Не гэта паведамленне выдаляецца вядома.

Для гэтага адно паведамленне, калі кожнае выданне гэтай пасады, кэша базы дадзеных не былі перапішуцца
    Цяпер - падобна, вырашана - даданне адной маркі (напрыклад, прабел) прымусіў паўторны ўезд у кэш базы дадзеных (вядома, паведамленне ўсё яшчэ ў арыгінальнай форме - вы можаце праверыць - проста адрэдагаваць пост). І пасля гэтага вяртання ваша паведамленне перакладзены добра.

У гэты момант я не магу растлумачыць, што здарылася з гэтай адзінай памылкай - магчыма часовае адсутнасць сувязі з Google.
    Калі гэта адбываецца зноў і калі вы можаце прайграць гэтую памылку яшчэ раз - проста апісаць яго крок за крокам, і я паспрабую прайграць яго на маім тэставым форуме і вырашыць.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •