Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 10 з 15

Тэма: Акцэнты не будуць правільна адлюстроўвацца ...

Рэжым Прагляду

Папярэдні Пост Previous Post   Next Post Наступны Пост
    Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лютага 2011
    Паведамленняў
    9

Default Акцэнты не будуць правільна адлюстроўвацца ...

Прывітанне.

Я выкарыстоўваю VBulletin 04/08.

Я выкарыстоўваю ў асноўным для vbet дзвюх мовах ... Англійскай і французскай мовах. У мяне мова форуму па змаўчанні ўсталяваны англійская. Тым не менш, кожны раз, калі французскі паведамленняў карыстальніка, пераклад адлюстроўваецца правільна на англійскай мове. Тым не менш, па-французску акцэнты не адлюстроўваюцца. Замест гэтага, ён адлюстроўвае так:

Code:
    Dans quelle langue vous allez & #233;crire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages & #224; d'autres utilisateurs langues. En outre, il se traduira par des postes dans d'autres langues & #224; votre langue par d& #233;faut.
    Ён павінен адлюстроўваць прыкладна так:

Code:
    Dans quelle langue vous allez écrire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages à d'autres utilisateurs langues.
    Мой форум наладжаны для адлюстравання абодвух мовах, як ISO-8859-1. Таму я не выкарыстоўваю UTF-8

Акрамя таго, я ішоў інструкцыі па ўсталёўцы вельмі ўважліва.

Адзінае змяненне я зрабіў, каб vBet з'яўляецца тое, што я змяніў па змаўчанні сцягі выкарыстаннем CSS-спрайт. Тым не менш, я паглядзеў на код, і я нічога не рабіў павінна паўплываць такім чынам, каб рэчы не адлюстроўваецца.

Ці павінен я канвертаваць мае БД для UTF-8, каб вырашыць гэтую праблему?

Любыя парады будуць ацэнены. Дзякуй.
    Апошні раз рэдагавалася freddie3218; 07-03-11 у 16:12. Прычына: Я рэдагаваў арыгінальныя цытаты, таму што гэты форум адлюстроўваецца правільна. Я дадаў у прастора "і № 233" палёў.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •