Прывітанне.
Я выкарыстоўваю VBulletin 04/08.
Я выкарыстоўваю ў асноўным для vbet дзвюх мовах ... Англійскай і французскай мовах. У мяне мова форуму па змаўчанні ўсталяваны англійская. Тым не менш, кожны раз, калі французскі паведамленняў карыстальніка, пераклад адлюстроўваецца правільна на англійскай мове. Тым не менш, па-французску акцэнты не адлюстроўваюцца. Замест гэтага, ён адлюстроўвае так:
Ён павінен адлюстроўваць прыкладна так:Code:Dans quelle langue vous allez & #233;crire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages & #224; d'autres utilisateurs langues. En outre, il se traduira par des postes dans d'autres langues & #224; votre langue par d& #233;faut.
Мой форум наладжаны для адлюстравання абодвух мовах, як ISO-8859-1. Таму я не выкарыстоўваю UTF-8Code:Dans quelle langue vous allez écrire vos messages. Forum traduira automatiquement vos messages à d'autres utilisateurs langues.
Акрамя таго, я ішоў інструкцыі па ўсталёўцы вельмі ўважліва.
Адзінае змяненне я зрабіў, каб vBet з'яўляецца тое, што я змяніў па змаўчанні сцягі выкарыстаннем CSS-спрайт. Тым не менш, я паглядзеў на код, і я нічога не рабіў павінна паўплываць такім чынам, каб рэчы не адлюстроўваецца.
Ці павінен я канвертаваць мае БД для UTF-8, каб вырашыць гэтую праблему?
Любыя парады будуць ацэнены. Дзякуй.![]()

Адказаць з цытатай