Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 4 з 4

Тэма: Спытаеце карыстачу выбраць мову пачатку сесіі

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Default Спытаеце карыстачу выбраць мову пачатку сесіі

Прывітанне ўсім, я паставіў vBet задаваць карыстальнікі, на якой мове яны аддаюць перавагу для сваіх сесіі (іх родную мову або форум па змаўчанні), задаць пытанне на сваёй роднай мове, а кнопкі размешчаны ў englsh, на вяршыні, што яна " так / не "пытанне, але кнопкі" Ok "і" Адмена ", так што ім мяркуецца, што вы толькі што выкарысталі HTML акно папярэджання ў дом ваша пытанне, і я разумею, што тэкст на гэтыя кнопкі не могуць быць зменены.

Ёсць у любым выпадку альбо код належнае поле пытанне з адпаведнымі кнопкамі, што тэкст можа быць зменены па АБО (і я думаю, што гэта было б лягчэй) код скрынкі і маюць сувязі як адказ кнопкі, так што вы б ваш пераклад пытанне, а затым для кнопкі ды маюць тэкставую спасылку на сваёй роднай мове так:

[Мова = PL] [URL = "http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/pl/"] Польскі [/ URL] [/ мову]

і няма кнопкі вы маглі б

[Мова = PL] [URL = "http://www.vbenterprisetranslator.com/forum/en/"] Англійская [/ URL] [/ мову]

Ці магчыма гэта?

З павагай,
    Сайман

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Добры дзень,
    Я была на вашым сайце і ў мяне было акно паведамленні з тэкстам у маім родным (польскі) мова. Кнопкі таксама (першы быў "OK", другі быў "Anuluj" - што азначае-"Адмена")

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Дзякуючы Каміль, гэта было проста, што карыстач паведаміў, што ОК і Адмена, ён не сказаў, яны былі ў яго мове, калі ласка, ідзіце наперад і адзначыць гэта вырашыць

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Дзякуй за ваша пацверджанне - вырашаная

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні