Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 2 з 3 FirstПершы 123 АпошніLast
Вынікі 11 да 20 з 21

Тэма: PhotoPlog пытанне

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

New. Htaccess здаецца проста 301 / пл / Галерэя / галерэя.

Я ў цяперашні час з дапамогай новай каранёвай Htaccess файл, і паспрабавалі яго з абодвух файлаў галерэі вас у курсе вышэй. Я пайшоў апошнім з двух там.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Я паклаў у гэтай галерэі htaccess, і URL-адрасоў працаваць. Аднак ніякіх перакладаў на самай справе ажыццяўляецца на старонцы. Любыя ідэі?

Code:
    RewriteEngine On

RewriteCond %{HTTP_HOST} !^www\.pentaxforums\.com
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/gallery/$1 [L,R=301]

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbseourl=
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING} [L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    Я ведаю, што PhotoPlog даволі цесна інтэграваныя з VBulletin, але ён можа выкарыстоўваць уласны global_complete крук замест VB ст. Любыя ідэі?

Міхал Podbielski (vBET штаба)
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Тут у вас ёсць інструкцыі для інтэграцыі: http://www.vbenterprisetranslator.co...tructions.html
    Існуе апісана, як інтэграваць з модамі якія doens't падтрымкі global_complete кручок. У прыкладзе PhotoPost не - я не ведаю, як гэта ў выпадку Photoploq

Ва ўсякім выпадку я праверыў гэта URL: PL / галерэя / - Pentax Навіны & Чуткі - PentaxForums.com і гэта ўсё яшчэ не працуе ... Вы пісалі, што гэта нармальна цяпер, але, як я бачу, што гэта не так ...
    Як я бачу змены, зробленыя вамі не маюць рацыю. Існуе не інструкцыя, якая апісвае ўсталяваць правілы, моўныя коды ўсярэдзіне ўбудовы.

Калі ласка, паспрабуйце гэта мноства.
    Для галоўнай Htaccess.:
    Code:
    Options All -Indexes
    Options +FollowSymLinks

ErrorDocument 404 http://www.pentaxforums.com/404.php

RewriteEngine on
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [QSA]

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [QSA]
    Для галерэі Htaccess.:
    Code:
    RewriteEngine On

RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING}

RewriteCond %{QUERY_STRING} !vbet_outside=true
    RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [L,QSA]
    Ці для галерэі Htaccess (не ў адпаведнасці з інструкцыямі - паспрабуйце пазней).:
    Code:
    RewriteEngine On

RewriteRule ^(.*)$ $1?vbet_outside=true [QSA]

RewriteRule ^(.*)$ /forums/vbseo.php?vbseourl=$1&vbseorelpath=../gallery/&%{QUERY_STRING} [L]
    Калі ласка, звярніце ўвагу, што гэта не распаўсюджваецца на выпадак, калі global_complete не падтрымліваецца, але спачатку давайце проста зрабіць пераклад спасылкі працоўныя належным чынам і затым праверыць, што адбываецца з перакладам.

Plrase паспрабаваць гэта са стэндам версіі для галерэі. Htaccess. Калі ўсё яшчэ не працуе, вы можаце паспрабаваць і гэта для галоўнага Htaccess (са стэндам версіі для галерэі Htaccess) ..:
    Code:
    Options All -Indexes
    Options +FollowSymLinks

ErrorDocument 404 http://www.pentaxforums.com/404.php

RewriteEngine on
    RewriteRule (.*) http://www.pentaxforums.com/$1 [R=301,L]

RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/$ index.php?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]
    RewriteRule ^/?(af|sq|ar|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|de|el|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|vi|cy|yi)/(.*)?$ $2?language=$1&vbet_outside=true [L,QSA]

RewriteCond %{SCRIPT_FILENAME} !-d
    RewriteCond %{Script_FILENAME} !-f
    RewriteRule ^(.*)$ index.php?a=$1 [QSA]
    Гэта таксама мадыфікацыі з-за вашага правіла, якое карты Everthing на index.php - Я думаю, што гэта з'яўляецца прычынай, чаму яна не працуе цяпер.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 10-11-10 у 18:22.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Мой Htaccess файл на самай справе няправільнае (зламаў іншыя шляхі папкі), так што я ўзяў яго.

Дзякуй за прапановы, я паспрабую тыя ў бліжэйшы час.

Тым не менш, не павінна быць галерэя шлях / галерэя / PL / а не ў / пл / галерэя /? Форум структура аналагічная: / форум / PL / а не ў / пл / форум /

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Падобна на тое, другі корань Htaccess працуе разам з першай Htaccess галерэі!

Старацца Прырода - Pentax Карыстальнік Фотагалерэя

Гэта 301 на звычайныя старонкі, але я мяркую, што гэта прагрэс. Цяпер мы павінны высветліць, як атрымаць URL адсочвання і фактычны пераклад на працу. 301 можа быць звязана з vbseo 301, але пры ўмове, што будзе фіксаванай, якія наступныя крокі?

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад moman View Post
    Мой Htaccess файл на самай справе няправільнае (зламаў іншыя шляхі папкі), так што я ўзяў яго.

Дзякуй за прапановы, я паспрабую тыя ў бліжэйшы час.

Тым не менш, не павінна быць галерэя шлях / галерэя / PL / а не ў / пл / галерэя /? Форум структура аналагічная: / форум / PL / а не ў / пл / форум /
    Галерэя знаходзіцца не ў форум, а таму маюць розную структуру URL.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад moman View Post
    Падобна на тое, другі корань Htaccess працуе разам з першай Htaccess галерэі!

Старацца Прырода - Pentax Карыстальнік Фотагалерэя

Гэта 301 на звычайныя старонкі, але я мяркую, што гэта прагрэс. Цяпер мы павінны высветліць, як атрымаць URL адсочвання і фактычны пераклад на працу. 301 можа быць звязана з vbseo 301, але пры ўмове, што будзе фіксаванай, якія наступныя крокі?
    Ды я бачу гэты 301 рэдырэкт. Гэта не павінна здарыцца, і так, гэта магчыма, што гэта зрабілі vBSEO. Спачатку пераканайцеся, што ў вас уключаная URL адсочвання па-за форуму каталогу у наладах у панэлі адміністратара
    Калі яшчэ ёсць перанакіраванне, калі ласка, праверце, як ён будзе працаваць з 2-ай. Htaccess для галерэі.
    Калі да гэтага часу перанакіраванне калі ласка, на хвілінку каментар у галерэі Htaccess правіла vBSEO і праверыць, ці сапраўды 301 па-ранейшаму адбываецца там -. Мы хочам, каб пацвердзіць гэта з'яўляецца vBSEO віне. Акрамя таго, калі ён не перанакіроўваць то, калі ласка, скажыце гэта старонка перакладзеная ці не (мы хочам таксама пацвярджаюць, робіць крук global_complete выкарыстоўваецца ў ваш мод)

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Я буду ісці наперад і праверыць цяпер. Я ўпэўнены, PhotoPlog выкарыстоўвае свой уласны photoplog_global_complete кручок, так што мы, магчыма, прыйдзецца дадаць некаторыя выклікі функцый ўручную. Я адпраўлю абноўленую інфармацыю па гэтаму ў бліжэйшы час.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Тым не менш пасля таго як я перасылак выдаляюцца карыстацкія перасылак. Што трэба нашым наступным крокам можа быць?

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Перш за ўсё - прабачце за позні адказ. Мне не хапае тваіх пасаду і Матэюш толькі нагадваюць мне пра гэта.

Калі ласка, PM дэталі доступу для вашай панэлі адміністратара + FTP - нам трэба, каб праверыць яго на вашым боку. Гэта перанакіраванне не павінна адбывацца і з ім мы не можам вызначыць, што павінна быць наступным крокам. Іншымі словамі - Наступным крокам будзе зрабіць гэта перанакіраванне знікае.

Стар. 2 з 3 FirstПершы 123 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •